Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Ahojki, byla jsem u doktora na srdíčko včera. Včera jsem byla přesně 7+0tt a srdíčko nebylo vidět, tak jdu znovu v úterý. Snad už bude vidět a bude vše v pořádku. Moc se za to modlím.
@barbarelashy určitě bude 🙂
@barbarelashy budee,určitě bude. Já jdu v pondělí a taky se trepu. Ale věřím 🙂
Holkyyy... Dnes kontrola 🙂 myslete na mě aby už srdicko bylo videt 🙂
@pavlinpaj dej hned vedet
Ahoj holky, srdíčko tluče, vše je, jak má být....podle UZ 8+1...průkazku už mám
taky doma....během května screening a oslava přítelových 33 narozenin, kdy se to oznámí rodině....
Nooo, je toho dost 🙂...
Mamce jsem to řekla hned ráno, tak byla nadšená, že bude další mimi 🙂....
@hankatrdlinka super gratulace od ms si 8+1 jo??
@sukynecka01 podle ms 8+3 a podle UZ 8+1. 😉
@sukynecka01 a děkuji moc 🙂
@hankatrdlinka super 🙂 jfs jdu na kontrolu 7+1 takze uvidime ): byla sem nin utery a byl jen vacek
@hankatrdlinka gratulace 🙂 já sem podle MS později než podle UTZ :D fazolka asi roste jak z vody :D
@weronicaaaa tvoje nebo moje? Já se v tom tak nějak nevyznám 😉....
@hankatrdlinka moje :D podle MS jsem na poslední kontrole byla 6tt+5 a podle UTZ 7tt+1 :D ale doufám,že všechny naše fazolky budou růst 🙂
@sukynecka01 já byla na první cca 6tt a byl tam jen náznak srdeční akce....tak jsem šla dneska a už to tam tlouklo....dr musela ukázat, já jsem tam nic neviděla.......zatím to je takové beztvaré 🙂....ale hlavičku jsem poznala....na další kontrolu jdu 23.5, tak už tam bude zase nějaká změna....
Holky, vy se máte 🙂
@weronicaaaa určitě porostou 😉..musí 😀....
@xyrina co na to říct....taky se za chvilku budeš mít 😉....někomu to vyjde dřív, někomu později 😉
@xyrina na každýho to čeká 🙂 ani se nenaděješ a přidáš se k nám 🙂
ahoj , ja to nejak nechapu :D podle utz jsem 9+2 a podle ms jsem 9+6 a o srdicku zatim zadna řeč nebyla.. jen ze zatim vse vypada v poradku a 3.5 jdu na odber krve na genetiku.. mate to nekdo podobne? :D
Holky tak už i my máme, krásně tlouklo!!!!
@weronicaaaa Kéž by. Dekuju za podporu. 🙂
@pavlinpaj gratulaceee kolik si tydnu
@sukynecka01 děkuji 🙂 podle MS 8+4tt a podle UZ 8+5tt
@xyrina na 100%..nemyslet na to a ono to půjde samo 🙂
Ahoj Děvčata, dnes mi nemocnice potvrdila těhotenství, moc se těším na ultrazvuk , dnes jsem ale špinila tak se trochu bojím aby se nicn estalo

@aphr0dite Gratuluju. 🙂