icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

xyrina
20. dub 2016

@aphr0dite Gratuluju. 🙂

barbarelashy
22. dub 2016

Ahojki, byla jsem u doktora na srdíčko včera. Včera jsem byla přesně 7+0tt a srdíčko nebylo vidět, tak jdu znovu v úterý. Snad už bude vidět a bude vše v pořádku. Moc se za to modlím.

weronicaaaa
22. dub 2016

@barbarelashy určitě bude 🙂

pavlinpaj
23. dub 2016

@barbarelashy budee,určitě bude. Já jdu v pondělí a taky se trepu. Ale věřím 🙂

pavlinpaj
25. dub 2016

Holkyyy... Dnes kontrola 🙂 myslete na mě aby už srdicko bylo videt 🙂

sukynecka01
25. dub 2016

@pavlinpaj dej hned vedet

hankatrdlinka
25. dub 2016

Ahoj holky, srdíčko tluče, vše je, jak má být....podle UZ 8+1...průkazku už mám
taky doma....během května screening a oslava přítelových 33 narozenin, kdy se to oznámí rodině....
Nooo, je toho dost 🙂...
Mamce jsem to řekla hned ráno, tak byla nadšená, že bude další mimi 🙂....

sukynecka01
25. dub 2016

@hankatrdlinka super gratulace od ms si 8+1 jo??

hankatrdlinka
25. dub 2016

@sukynecka01 podle ms 8+3 a podle UZ 8+1. 😉

hankatrdlinka
25. dub 2016

@sukynecka01 a děkuji moc 🙂

sukynecka01
25. dub 2016

@hankatrdlinka super 🙂 jfs jdu na kontrolu 7+1 takze uvidime ): byla sem nin utery a byl jen vacek

weronicaaaa
25. dub 2016

@hankatrdlinka gratulace 🙂 já sem podle MS později než podle UTZ :D fazolka asi roste jak z vody :D

hankatrdlinka
25. dub 2016

@weronicaaaa tvoje nebo moje? Já se v tom tak nějak nevyznám 😉....

weronicaaaa
25. dub 2016

@hankatrdlinka moje :D podle MS jsem na poslední kontrole byla 6tt+5 a podle UTZ 7tt+1 :D ale doufám,že všechny naše fazolky budou růst 🙂

hankatrdlinka
25. dub 2016

@sukynecka01 já byla na první cca 6tt a byl tam jen náznak srdeční akce....tak jsem šla dneska a už to tam tlouklo....dr musela ukázat, já jsem tam nic neviděla.......zatím to je takové beztvaré 🙂....ale hlavičku jsem poznala....na další kontrolu jdu 23.5, tak už tam bude zase nějaká změna....

xyrina
25. dub 2016

Holky, vy se máte 🙂

hankatrdlinka
25. dub 2016

@weronicaaaa určitě porostou 😉..musí 😀....

hankatrdlinka
25. dub 2016

@xyrina co na to říct....taky se za chvilku budeš mít 😉....někomu to vyjde dřív, někomu později 😉

weronicaaaa
25. dub 2016

@xyrina na každýho to čeká 🙂 ani se nenaděješ a přidáš se k nám 🙂

russ
25. dub 2016

ahoj , ja to nejak nechapu :D podle utz jsem 9+2 a podle ms jsem 9+6 a o srdicku zatim zadna řeč nebyla.. jen ze zatim vse vypada v poradku a 3.5 jdu na odber krve na genetiku.. mate to nekdo podobne? :D

moni92
25. dub 2016

@russ to asi teda srdíčko bylo vidět, jen ti ho dr neukázala, což je od ní divný... pro mě to byl neuvěřitelnej pohled a ukazuje mi ho na každé prohlídce 🙂 ty rozdíly jsou normální já při první kontrole jsem měla mimi mladší než dle ms a na druhé bylo starší než dle ms 😉

pavlinpaj
25. dub 2016

Holky tak už i my máme, krásně tlouklo!!!!

ladako
25. dub 2016

@xyrina nam se take povedlo,kdyz uz jsem ani nedoufala a byli jsme objednani v CARu,tak to nevzdavej🙂

kika_21
25. dub 2016

@russ Je-li vše vpořádku, pak i srdíčko musí být vpořádku.Jinak by Tě neobjednávala na krev ani na genetiku. Víc se ptej, ať všechno víš.

xyrina
25. dub 2016

@weronicaaaa Kéž by. Dekuju za podporu. 🙂

sukynecka01
25. dub 2016

@pavlinpaj gratulaceee kolik si tydnu

pavlinpaj
25. dub 2016

@sukynecka01 děkuji 🙂 podle MS 8+4tt a podle UZ 8+5tt

weronicaaaa
25. dub 2016

@xyrina na 100%..nemyslet na to a ono to půjde samo 🙂

azalka123
25. dub 2016

Ahoj Děvčata, dnes mi nemocnice potvrdila těhotenství, moc se těším na ultrazvuk , dnes jsem ale špinila tak se trochu bojím aby se nicn estalo

timonek
26. dub 2016

@azalka123 já jsem na úplném začátku taky pár dní špinila a nic to nebylo, teď už jsem 13 tt a vůbec nic.

Strana