Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@snehurka86 taky jsem koukala 😀..když už jsem ho dostala, tak jsem ho použila, co s ním jinak, že...
Já bych si ho normálně nekoupila, tak uvidíme, jak to bude.....
Ahoj holky. Rada bych se k vam pridala. Na kontrolu jdu za tyden, mela bych byt dle MS 6+6, ale ovulka byla pozdeji.. Myslite, ze uz by mohlo byt srdicko?
Ahoj holky, tak já bych měla být dnes 6+2tt.a na kontrolu jdu 12.4.to bych měla být teoreticky 7+2tt.tak pevně doufám,že srdíčko bude bušit. Jinak já mam hodně nepravidelnou ms. Tak to ze začátku vypadalo na mimodelozni těhotenství..tak nakonec mi doktorka spočetla tt podle délky váčku..máte taky někdo takovou zkušenost..?
holky, prosím vám kdo má přez den nevolnosti, jak do sebe nacpete jídlo? jakmile do pusy něco dám hned běžím na záchod ☹
Tak já měla zase trochu jiný problém. Do jídla se mi vůbec nechtělo, ale když jsem si něco dala, tak jsem snědla vše v pohodě. Ba naopak, když jsem si nedala svačinu, tak mi bylo hrozně na omdlení. Takže takový začarovaný kruh. A teď poslední týden se mi vše šíleně mele v břiše. Takže lehká, jednoduchá jídla jsou nej 🙂
Někdo tu také na nevolnost doporučuje zázvorové bonbony 😉
Ahoj holky, ve středu jsem byla u doktora (dle MS 5+3) a na ultrazvuku je vidět gestační váček (6,65mm). Na kontrolu jdu 18.5. tak budu doufat, že bude vidět srdíčko...to bych měla být dle MS 7+3. Kromě na dotek bolestivých prsou mi vůbec nic není. Jsem ráda, ale zase mě to trochu znepokojuje 😖 Myslela jsem, že budu zvracet celý den 😀
Holky me bylo hooodne blbe ,ale neblila sem tyden pak to preslo i prsa letela sem k doktorovi a vse ok a🙂 proste pry priznaky nemusi nix znamenat 🙂 ted je mi lip ale neni ,ale dostanu do sebe malo jidla 🙂
příbíráte něco? já zatím ani gram
@azalka123 ja jsem zhubla haha protoze mi nic nechutna a je mi pal divne z jidla. Tak jim hooodne malo
@sukynecka01 já mám celý dny nevolnosti, tak mam problém jíst, donutí mě vždy přítel, za což mu děkuju a taky se pořád ptá zda přibírám. U mě zatím nic...tak snad bude líp 😉
ty jo..Já mužů jist úplného všechno..žádný nevolnosti..jsem jen občas emotivnejsi a trochu více únavena. ale jídlo a v se je ok..
každopádně doufám, že mi zdraví strava pomůže trochu shodit. plyš me každodenní sporty🙂).
Tak 5 dnu do kontroly, už se nemuzu dockat... Snad bude srdicko <3 poprve uvidim prcka 🙂
Já jdu taky až 18.5. ale já už sem mimi a všechno viděla 🙂 takže už jen roste 🙂
holky, ja to nechápu, ja chodím k lekaři každý týden... v pátek jdu na srdíčko, snad tam bude 😉
@azalka123 taky sem chodila každý týden než bylo srdíčko..teď chodím za 3 týdny
@weronicaaaa jo tak ... tak to jo, hrozně se těším 🙂 minulívtýden v pondělí jsem byla 5 tt tak v pátek tam snau už srdíčko bude. Ty jsi měla srdíčko kdy? děkuju
@azalka123 já sem měla 6tt+3 🙂 teď už určo bude 🙂
super 🙂 děkuju
Ahoj holky, na první kontrolu jdu až 25.5., to bude nekonečných 14 dní. V den kontroly budu 6+4tt (podle MS) myslíte, že už by mohlo být vidět srdíčko? 🙂
@terundaberunda každá to máme jinak..záleží kdy byla ovulace,ale mohlo by být vidět 🙂

@snehurka86 jj existuje, ale je drahý