icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

zardia
11. kvě 2016

@terundaberunda jeeej ja jdu 23.5 a budu asi 6+2, tak doufam, ze srdicko uz bude.. ale jinak to vypada, ze budeme asi stejne dlouho tehotne 🙂 😀

terundaberunda
11. kvě 2016

@zardia juu ni super ;) budu mít hodně spřízněnou dušičku... A jak se cítíš? ;)

zardia
11. kvě 2016

@terundaberunda no zatim mi celkove neni nic strasneho :D akurat pokazde kdyz mne zaboli brisko se desne bojim jestli je vsechno OK :( obcas zacitim prsa, ale to mi prijde jako velice malo, ale mne nikdy neboleli ani pred MS, tak si rikam, ze snad to je dobre znameni :D a uplne nejvestsi problem ej spanek :D kazdou noc od dvou do 4 nespim :( a pak jsem v praci absolutne KO.. co u tebe? 🙂

terundaberunda
11. kvě 2016

Jeeej, ty jo tak ten spánek ti nezávidím :( me obcas boli podbrisek, tak se mi taky hlavou honi jestli je vse v poradku a prsa citim jen trosicku. Jinak vse v pohode a v normalu ;) nemuzu se doclat kontroly 🙂

zardia
11. kvě 2016

@terundaberunda jj presne :D at uz je ten tyden tech kontrol :D

terundaberunda
11. kvě 2016

@zardia ty se dočkáš dřív, čekám podání informací :D

zardia
11. kvě 2016

@terundaberunda rozkaz :D

zardia
12. kvě 2016

@terundaberunda tak rano jsme jemne zaspinila a v noci jsem mela krec, tak jsem volala k dr a sestricka, ze je moc brzo :(, takze pockame aspon do pondelka :(.. tka se vazne bojim :(.. ted uz je to zase v pohode i brisko se zda byt v klidu i spineni zadne.. ach jo drz mi palce :(

sukynecka01
12. kvě 2016

io holky ahoj ja jsem v půlce 9 tt a přestaly mě nějak bolet prsa , podbříšek mě nebolí , takže mi už nic není :D a zase se bojím kontrola až 25.5

smisek19
12. kvě 2016

@sukynecka01 neboj se a zacni verit 🙂 já mám prvni kontrolu zitraaaa 🙂

weronicaaaa
12. kvě 2016

@sukynecka01 a čeho se pořád bojíš? Ty příznaky nebudeš mít pořád..tělo si zvykne a hotovo 🙂

terundaberunda
12. kvě 2016

@zardia Taky by mě to vyděsilo, ale prý je to v prvních týdnech normální, ještě se může uhnizďovat a to způsobuje to špinění a může být i křeč. Takže půjdeš dřív na kontrolu? Každopádně držím palečky :*

gepe
12. kvě 2016

@sukynecka01 hele, zbytecne se stresujes, protoze pokud by se to melo pos*at tak to stejne neovlivnis. Vzdy prestanou bolet a i spodek, je to roztahovanim. Tak hlavne klid a neres priznaky, co kdo a Ty jo ci ne. 😉 to plati i pro dalsi, ktere se zbytecne stresuji.
Jinak, relativne dost tehotenstvi skonci jako tzv biochemicke (cca do 6tt), a celkove 1.trimester je vabank.

sukynecka01
12. kvě 2016

@gepe to rikal i dr do 12tt je to bud a nebo doufam,ze je vse ok
Min rok bylo zt a pekne dloujo trvalo nez ee zadari. Srdicko uz bylo dvakrat na utz

sukynecka01
12. kvě 2016

@weronicaaaa no po zt se bojim sice srsicko uz.bylo ale i tak trvalo pet let sice bez snazeni atd bez testu oba zdravi min rok prvni otehot a zt v 6tt ted druhe tak se bojim i kdyz se zaroven tesim ;) je to na nic clovek se hneed lekne prestane mu byt nevolno a bolet pretane.podbrisek atd a uz se bojim

gepe
12. kvě 2016

@sukynecka01 no vidis,ono to tak proste je a bat se, to nic nevyresi. Ja jsem po dvou potratech a jednom ukonceni v 2.trimestru. A nebojim se, proste je dulezite to co se stalo prijmout a jit dal. 😉

weronicaaaa
12. kvě 2016

@sukynecka01 já kdybych takhle vyšilovala a tak se pozorovala,tak su v blázincu :D já si nic špatnýho nepřipouštím a tělo si musí taky někdy odpočinout,ne aby bolelo něco nonstop

miminko1987
13. kvě 2016

Ahoj holky jsem po 4 letém snažení konečně přirozenou cestou těhotná. Také čekáme na srdeční akci tak doufám že bude vše v pořádku. Chtěla jsem se zeptat zda je normální že bych prospala nos mezi očima? občas mám bolesti v podbříšku,ale dá se to vydržet. Chtěla jsem se zeptat jaká vyšetření mě čekají? jsem 6+2 děkuji

weronicaaaa
13. kvě 2016

@miminko1987 no hlavně ultrazvuky dokud nebude 💜..pak odběry krve,vyšetření moče na přítomnost bílkovin a cukru..ve 12-13tt se můžeš přihlásit na prvotrimestrální screening,kde se vyšetřuje riziko vzniku vývojových vad (Downova syndromu) a pak test na cukrovku atd atd 🙂

miminko1987
13. kvě 2016

@weronicaaaa moooc děkuji je to mé první mimi tak nevím co a jak a bojím se něco zanedbat

weronicaaaa
13. kvě 2016

@miminko1987 já čekám taky první..ale studovala sem zdravku,tak vím :D a hodně ti toho řekne na gyndě 🙂 takže neboj 🙂

miminko1987
16. kvě 2016

@weronicaaaa jééé a kolikátý jsi? 😉

weronicaaaa
16. kvě 2016

@miminko1987 10tt+2

martisek11
17. kvě 2016

tak já dnes byla 6+6 a srdíčko bylo krásně slyšet 😉 ...za 2 týdny jdu znova už na krev..holky at všichni máte vše ok 😉

martisek11
17. kvě 2016

@terundaberunda určo by mělo bý tvidět a uvidíš ho 😉

miminko1987
18. kvě 2016

Holky srdicko krasne bije mimi je v poradku.jsem nejstastnejsi clovek na svete

martisek11
19. kvě 2016

@miminko1987 a kdy máš další kontrolu? to budem tak nějak stejně 😉 držím pěsti

weronicaaaa
19. kvě 2016

@miminko1987 no tak to je krásný 🙂

salenas
19. kvě 2016

Ahoj holky,přidávám se k vám, jsem 13 dní od ketu,dva pozitivní testy a dnes jsem začala špinit,nervy nadranc.zítra krev a pokud se to potvrdí,tak za 14 dní ultrazvuk

zardia
19. kvě 2016

@salenas takze cca 16 DPO? 🙂 gratulujem a drzim palce 🙂

Strana