Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@zardia juu ni super ;) budu mít hodně spřízněnou dušičku... A jak se cítíš? ;)
@terundaberunda no zatim mi celkove neni nic strasneho :D akurat pokazde kdyz mne zaboli brisko se desne bojim jestli je vsechno OK :( obcas zacitim prsa, ale to mi prijde jako velice malo, ale mne nikdy neboleli ani pred MS, tak si rikam, ze snad to je dobre znameni :D a uplne nejvestsi problem ej spanek :D kazdou noc od dvou do 4 nespim :( a pak jsem v praci absolutne KO.. co u tebe? 🙂
Jeeej, ty jo tak ten spánek ti nezávidím :( me obcas boli podbrisek, tak se mi taky hlavou honi jestli je vse v poradku a prsa citim jen trosicku. Jinak vse v pohode a v normalu ;) nemuzu se doclat kontroly 🙂
@terundaberunda jj presne :D at uz je ten tyden tech kontrol :D
@zardia ty se dočkáš dřív, čekám podání informací :D
@terundaberunda rozkaz :D
@terundaberunda tak rano jsme jemne zaspinila a v noci jsem mela krec, tak jsem volala k dr a sestricka, ze je moc brzo :(, takze pockame aspon do pondelka :(.. tka se vazne bojim :(.. ted uz je to zase v pohode i brisko se zda byt v klidu i spineni zadne.. ach jo drz mi palce :(
io holky ahoj ja jsem v půlce 9 tt a přestaly mě nějak bolet prsa , podbříšek mě nebolí , takže mi už nic není :D a zase se bojím kontrola až 25.5
@sukynecka01 neboj se a zacni verit 🙂 já mám prvni kontrolu zitraaaa 🙂
@sukynecka01 a čeho se pořád bojíš? Ty příznaky nebudeš mít pořád..tělo si zvykne a hotovo 🙂
@zardia Taky by mě to vyděsilo, ale prý je to v prvních týdnech normální, ještě se může uhnizďovat a to způsobuje to špinění a může být i křeč. Takže půjdeš dřív na kontrolu? Každopádně držím palečky :*
@sukynecka01 hele, zbytecne se stresujes, protoze pokud by se to melo pos*at tak to stejne neovlivnis. Vzdy prestanou bolet a i spodek, je to roztahovanim. Tak hlavne klid a neres priznaky, co kdo a Ty jo ci ne. 😉 to plati i pro dalsi, ktere se zbytecne stresuji.
Jinak, relativne dost tehotenstvi skonci jako tzv biochemicke (cca do 6tt), a celkove 1.trimester je vabank.
@gepe to rikal i dr do 12tt je to bud a nebo doufam,ze je vse ok
Min rok bylo zt a pekne dloujo trvalo nez ee zadari. Srdicko uz bylo dvakrat na utz
@weronicaaaa no po zt se bojim sice srsicko uz.bylo ale i tak trvalo pet let sice bez snazeni atd bez testu oba zdravi min rok prvni otehot a zt v 6tt ted druhe tak se bojim i kdyz se zaroven tesim ;) je to na nic clovek se hneed lekne prestane mu byt nevolno a bolet pretane.podbrisek atd a uz se bojim
@sukynecka01 no vidis,ono to tak proste je a bat se, to nic nevyresi. Ja jsem po dvou potratech a jednom ukonceni v 2.trimestru. A nebojim se, proste je dulezite to co se stalo prijmout a jit dal. 😉
@sukynecka01 já kdybych takhle vyšilovala a tak se pozorovala,tak su v blázincu :D já si nic špatnýho nepřipouštím a tělo si musí taky někdy odpočinout,ne aby bolelo něco nonstop
Ahoj holky jsem po 4 letém snažení konečně přirozenou cestou těhotná. Také čekáme na srdeční akci tak doufám že bude vše v pořádku. Chtěla jsem se zeptat zda je normální že bych prospala nos mezi očima? občas mám bolesti v podbříšku,ale dá se to vydržet. Chtěla jsem se zeptat jaká vyšetření mě čekají? jsem 6+2 děkuji
@miminko1987 no hlavně ultrazvuky dokud nebude 💜..pak odběry krve,vyšetření moče na přítomnost bílkovin a cukru..ve 12-13tt se můžeš přihlásit na prvotrimestrální screening,kde se vyšetřuje riziko vzniku vývojových vad (Downova syndromu) a pak test na cukrovku atd atd 🙂
@weronicaaaa moooc děkuji je to mé první mimi tak nevím co a jak a bojím se něco zanedbat
@miminko1987 já čekám taky první..ale studovala sem zdravku,tak vím :D a hodně ti toho řekne na gyndě 🙂 takže neboj 🙂
@weronicaaaa jééé a kolikátý jsi? 😉
@miminko1987 10tt+2
tak já dnes byla 6+6 a srdíčko bylo krásně slyšet 😉 ...za 2 týdny jdu znova už na krev..holky at všichni máte vše ok 😉
@terundaberunda určo by mělo bý tvidět a uvidíš ho 😉
Holky srdicko krasne bije mimi je v poradku.jsem nejstastnejsi clovek na svete
@miminko1987 a kdy máš další kontrolu? to budem tak nějak stejně 😉 držím pěsti
@miminko1987 no tak to je krásný 🙂
Ahoj holky,přidávám se k vám, jsem 13 dní od ketu,dva pozitivní testy a dnes jsem začala špinit,nervy nadranc.zítra krev a pokud se to potvrdí,tak za 14 dní ultrazvuk

@terundaberunda jeeej ja jdu 23.5 a budu asi 6+2, tak doufam, ze srdicko uz bude.. ale jinak to vypada, ze budeme asi stejne dlouho tehotne 🙂 😀