icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

hankatrdlinka
25. kvě 2016

tak screening si zopákneme, pro jistotu ☹....doktor sice něco málo viděl, ale prostě mám přijít zase...ach jo ☹

luska__
25. kvě 2016

@hankatrdlinka to je jen pro kontrolu, všechno bude ok 🙂 hlavně nestresovat před časně! to by asi jen víc škodilo. dejte vědět..

adriis
26. kvě 2016

Ahoj holky,tak už jsem se také dočkala a teď čekáme na srdíčko 🙂 snad bude všechno dobré.. špiním,dostala jsem utrogestan a na dalš kontrolu jsem pozvaná až za 4 týdny.. přijde mi to nekonečné .

pety91
26. kvě 2016

držím palce 🙂 🙂 🙂

adriis
26. kvě 2016

děkuji 🙂 už se nemůžu dočkat další kontroly 🙂

aandrejkaa
26. kvě 2016

Ahoj maminky, můžu se přidat? V sobotu mi ukázal testík // a ted čekám do příštího pátku na verdikt paní doktorky.Miminko je neplánované.Mám doma už 3 děti a hodně jsme se rozmýšleli jestlli si toto necháme.Navíc mám 3 císařské řezy.Příští pátek bych měla být 6+3 a myslím si že až to uvidím na ultrazvuku, budu se proklínat, že jsem měla myšlenky na to,dám miminko pryč ☹

hankatrdlinka
26. kvě 2016

@luska__ jo jo, vím, ale je to takové divné no....týden počkám, to je nic...a děkuju 🙂

hankatrdlinka
26. kvě 2016

@aandrejkaa ahojky...gratuluji...já si myslím, že takové myšlenky jsou úplně normální a při počtu třech dětí, podle mě, i na místě....nebudu radit, co a jak, sama bych asi nevěděla, ale držím palečky 🙂

adriis
26. kvě 2016

taky se přidávám ke gratulaci a při třech dětech se ani nedivím o pochybnostech ;)

hankatrdlinka
26. kvě 2016

@adriis přesně, taky si myslím

aandrejkaa
26. kvě 2016

Děti už jsou poměrně samostatný,už mám tak trošku svůj klid.Nemusím už kolem nich skákat, navíc mám super práci, kde jsme spokojená a teď přišlo toto. Stále ještě nejsem 100% rozhodnutá.Je to hrozně těžké rozhodování. Mimčo jsme chtěli, ale až tak za 2 roky. A ona si přijde samo, kdy se mu zachtělo 😀

adriis
27. kvě 2016

To chápu 🙂 ale asi to tak prostě mělo být 🙂 pořád lepší ,než na něj čekat roky 🙂

luska__
27. kvě 2016

@aandrejkaa je těžký mít asi 4 děti a ještě po císařích, ale není nic krásnějšího než velká rodina. Pokud máte aspoň nějaké finance, buďte ráda za to štěstí..

aandrejkaa
27. kvě 2016

bydlíme v podnájmu, máme byt 4+1, skoro 100 m2. Auto máme teda starší octavku, budeme muset koupit něco většího.Ale koukali jsme že okolo 50 tis se koupit něco nechá.No a jinak žijeme jako každá běžná rodina. Koupíme si co potřebujeme, ale nějak moc rozhazujeme.Na dovolenou jezdíme většinou tady v CZ. Nejstarší holce bude 13 let, tak to bude moje pomocnice.Přítel má dobrou práci za slušné peníze. Já také.Sice mi doktorka říkala, že budu mít od začátku rizikové těhu, ale sedím jen v kanceláři, takže budu dělat jak dlouho to půjde. Takže asi tak 🙂 Hadříčky na mimi mám a něco ještě dostanu, takže toho moc kupovat nemusíme. Ze začátku jsem byla hoooodně v šoku, páč jsme to vůbec neplánovali. Mám teď novou super práci, kam chodím ráda, navíc děti už lítají venku sami a jsou už docela samostatný a já budu začínat zase od dulíčku a plínek.....ale abych pravdu řekla, nemůžu se dočkat příštího pátku, až uvidím toho drobečka na ultrazvuku 🙂 Asi to opravdu tak mělo být....třeba by se nám to za ty dva roky nemuselo povést, a já bych litovala, že jsem toto dala pryč. Prostě miminku už se ty dva roky nechtělo čekat 🙂

adriis
27. kvě 2016

Jéééé,takže už jste se rozhodli ?? No Gratuluju!! uvidíš,že nebudeš litovat,obzvlášť kdy máš takovou pomocnici ;) to je tak krásný !! Mám obrovskou radost 🙂 Velká rodina je můj sen.. jelikož jsem jedináček,chtěla bych aspoň tři děti 🙂 Ale uvidíme ,jak nám půjde druhé.. na první jsme čekali skoro dva roky a byl to už fakt mazec na nervy 🙂 taky se nemůžu dočkat kontroly.. akorát netuším,protč musím čekat měsíc.

aandrejkaa
27. kvě 2016

@adriis Jo jo asi si to necháme.Přítel po tom asi hodně touží.Spolu budeme mít první 🙂 A ty jsi na tom jak? Zatím snažící? Tak přeji ať to vyjde co nejdříve. 🙂 Dneska mi je tak nějak divně. Bolí mě bříško a tak nějak celkově zle 😀 No už to začíná......Ty jo 2 roky, to věřím, že je to pak dost psychicky náročné. Ale uřčo to vyjde brzo 🙂 Já mám ty 3, všechny plánované.Vždy, když jsme se rozhodli že budeme mít mimčo, tak jsem nejdéle do 2 měsíců otěhotněla.A tenhle malej rošták.....😀

adriis
27. kvě 2016

Nene už jsem se dočkala 🙂 dneska začínám 7tt 🙂

aandrejkaa
27. kvě 2016

No tak paráda 🙂 moc gratuluji 🙂 Už si viděla srdíčko? Já se táááák těším. Já jsem dnes 5+3 🙂 takže 6tt ne?

jirikova
27. kvě 2016

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala, jestli můžu 🙂 dnes hCG potvrzeno z krve, jsem 2 týdnu po transferu. Za 14 dní kontrola, to bych měla být 6+3. To je asi ještě brzy na srdíčko, že?

weronicaaaa
27. kvě 2016

@jirikova mohlo by už být 🙂 já sem měla 6tt+5,tak proč by ne 🙂

adriis
27. kvě 2016

Já byla v pondělí a ještě vidět nebylo ... to jsem byla 6+3 ,ale někdo to má vidět brzo ;) my jsme asi pomalejší🙂 ale hlavně,že rosteme ;) Já teda rostu :D a prcek od první návštěvy taky nezůstal pozadu ;)

jirikova
27. kvě 2016

@adriis tohle bude právě moje první návštěva, jestli je všechno v pořádku..a když bude srdíčko, bude to příjemný bonus.. 😵 klidně tam půjdu o týden dýl znovu, kontrol není nikdy dost 😀

adriis
27. kvě 2016

Já byla taky dvakrát 🙂 ale pokaždý to bylo moc brzo :D takže za měsíc.. nevím jak to vydržím teda

blondterezka
30. kvě 2016

Ahoj holky 🙂byla sem na potvrzení těhotenství v 4 tydnu .Ted čekám, kdy přijde den D.. 23.6. A bude konečně tlouct srdečko .Teda na jednu stranu sem nesva jak se to vleče a ,ze nevím ,co se v bříšku odehrává ,ale na druhou stranu verim ,ze snad bude vše v pořádku.

adriis
30. kvě 2016

@blondterezka to jdeme na kontrolu ve stejný den 🙂 Já byla na potvrzení těhotenství - je to 14 dní a minulý týden jsme koukali ,ale srdíčko vidět nebylo doktor mi napsal do zprávy ,že velikostí odpovídáme 4tt,ale podle poslední ms už jsem 7tt .. tak za tři týdny se ukáže 🙂 doufám a modlím se.. je to doba ,co ?

blondterezka
30. kvě 2016

@adriis ty blaho 🙂 to je dobrý 🙂 no já podle MS sem na začatku teprve 5tt a říkala sem si ,ze když sem o tom nevěděla tak ten čas utíkal a když sem se o tom dozvěděla je to fakt jak kdyby se to zastavilo .:( kdyby se aspoň vědělo ze fakt šlape vše tak jak ma co ? 🙂

adriis
30. kvě 2016

@blondterezka to jo .. jsem na tom stejně .. dny se docela vlečou .. ale dočkáme se 🙂 hlavně ,aby byly miminka vpořádku.. podle velikosti embria bych měla být taky právě asi 5tt ,ale moc tomu nerozumím 🙂 od ovulace je to dýl :D

blondterezka
30. kvě 2016

Přesně tak moje řeč 🙂 jinak také moc mu nerozumin 😊 a hlavně je to me poprvé nemám s tím vůbec zkušenosti :D a tak ČTÚ týdny od týdnů ataj stejně je to pro mne jak Španělska vesnice :D

blondterezka
30. kvě 2016

@adriispřesně tak moje řeč 🙂 jinak také moc mu nerozumin 😊 a hlavně je to me poprvé nemám s tím vůbec zkušenosti :D a tak ČTÚ týdny od týdnů ataj stejně je to pro mne jak Španělska vesnice :D

adriis
31. kvě 2016

@blondterezka a kdy jsi měla poslední MS ? ? Já 11.4. :D 7týdnů a 1 den .. to přece nemůžu být v pátém :D

Strana