icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

dadaamstaff
30. čer 2016

Hlavne zadny stres a davat na sebe pozor. To muze byt tak malicke, ze by to treba videt neslo. Pak napiste, zda je vse v poradku 🙂

azalka123
30. čer 2016

@mi89 tobšpinění zatím nemusí nic znamenat, ja tobměla taky křeče, špinění a strach, ten mam pořáád, ale naštěstí vše přešlo v dalších týdnech

mi89
30. čer 2016

@azalka123 Jo, taky to bylo jen jednou a od té doby nic, zítra jdu k dr., tak jsem zvědavá🙂 děkuju

merianch
1. črc 2016

Tak včera jsem si nechala jako samoplátce vzít krev. Výsledek je 16306 IU/I. Moc tomu nerozumím. Podle toho co jsem ale našla na internetu, tak by to mělo odpovídat 6. týdnu. Není tato hodnota na 5+5 příliš nízká, a to i vzhledem k tomu, že jsem 5+3 neměla na UTZ nic jen prázdný gestační váček - zarazilo mě, že právě nebyl ani žloutek? Nebo je vše ok a v normálu a prcek se snad v pondělí ukáže? Díky

veronikasamik
1. črc 2016

Ahoj holky tak se taky pridavam , na kontrolu jdu az 12teho a to cekani je hrozny..
Je to moje ctvrte tehu a dobre dopadlo jedno z ktereho mame uz skoro trileteho raubire 🙂 Drzte pesti a vsem vam preju at je vsechno v poradku

dadaamstaff
1. črc 2016

Tak jsem dnes byla na vetsim UZ a malicka ma focus v komurce srdicka. Absolutne nevim co to je a doufam, ze to zmizi :/ na vysetreni jdu az 18.7. to se zblaznim do te doby :/

hankatrdlinka
1. črc 2016

holky, držím všem palečky, ať je všechno, jak má a ať vám to do další kontroly rychle uteče 😉...

lepsa
2. črc 2016

Holky, po dnesni kontrole na pohotovosti (vse je ok) zjisteno, ze nam uz bije srdicko 🙂 podle utz jsem 5+6 jinak podle MS 6+1

demukla
2. črc 2016

Maminky nevim zda-mi to sem patři, ale snad me s tim nevyhodite 😕! Chtěla bych se jen zeptat, jestli mate některá zkušenost s oplodnenim mimo vaši ovulaci ? Jako třeba hned po mensesu nebo před nim? Ja jen jestli je to možné, nebo se opravdu musíme snažit jen těch par dni v době ovulace? 😊

sukynecka01
2. črc 2016

@dadaamstaff nasla jsem toto podle me bud v klidu

dadaamstaff
2. črc 2016

@sukynecka01 juju dekuji. Ja jsem pak volala znamemu a rikal, ze mame zdrave miminko, tak me trosku uklidnil. Spis byla nejistota v tom, ze mi k tomu ten doktor nic nerekl :/

veronikasamik
3. črc 2016

Jeste by me zzajímalo v kolikatem tt uz je videt srdíčko a kdy vam gynekolog vystavil tehu prukazku? Diky

dadaamstaff
3. črc 2016

@veronikasamik u me slo videt v 6tt a prukazku mi dala gynekolozka az kolem 12tt

veronikasamik
4. črc 2016

Diky,ja tam byla pred cca tydnem a neco a jeste nic videt nebylo,jen domecek 🙂 a rikala ze za tri tydny mam dojit a uz me da prukazku ...

merianch
4. črc 2016

tak jsem dnes byla na KO. a na utz byl vidět už žloutkový váček. Doktor mi víc neřekl, jen že ho vidí. Dnes jsem 6+2 - nemělo by být vidět už mimčo? Od posledního týdne mi řekl, že je vývoj v normálu...ale přijde mi, že podle tabulek už bych tam měla mít něco víc...jak jste na tom byly vy?

lepsa
4. črc 2016

@merianch já byla v sobotu na pohotovosti (dle MS 6+0, dle UTZ 5+6) a už je a bije srdíčko 🙂 ve čtvrtek jdu na první kontrolu

petule407
5. črc 2016

Ahojky budouci maminky 🙂 taky se k vám přidám jestli můžu 🙂 jsem teď podle poslední MS 7+0 a na ultrazvuku jsem ještě nebyla, jelikož žiju teď v Anglii a na ultrazvuk se tady chodí poprvé tak ve 12 tt. Včera jsem ale začala krvácet jasnou krví :( ale do večera už jsem přestala. I tak jsem az dnes byla objednana k obvodní a ta mě teprve na zítřek objednala na ultrazvuk aby se potvrdilo jestli prej potracim nebo ne. Pokud bude vše ok, tak poprve uvidím srdíčko 🙂 tak snad to dobře dopadne :(

ivatko0406
5. črc 2016

Ahoj holky, jsem dneska 4+5 a na gyndě jsem pochopitelně ještě nebyla. Včera jsem tam volala, ale skáče to na záznamník, samozřejmě mají volno přes svátky. Možná se nedovolám ani ve čtvrtek 🙂 Takže já čekám nejen na srdíčko, ale i na objednání ke gynekologovi 🙂. Škoda jen, že ještě nikdo nevynalezl nějaký kapesní ultrazvuk, kterým bychom si zkontrolovaly srdíčko doma 😀

weronicaaaa
5. črc 2016

@ivatko0406 stačí pořídit si Angelsounds 🙂

ivatko0406
5. črc 2016

@weronicaaaa já vím 🙂 to byl víceméně vtip 🙂 Angelsounds pořizovat nebudu, ono se to mimčo těm ultrazvukovým vlnám taky nemá vystavovat zbytečně často.

petule407
5. črc 2016

@ivatko0406 Ahojky 🙂 ja si Angelsound pořídila, jelikož tady v Anglii jak už jsem psala se chodi na prvni ultrazvuk až ve 12tt, ale stejně ještě nic neuslyším. Jsem 7+0 a píšou, že by srdíčko mělo jít slyšet až od 12tt 🙂 takže pro Tebe by to i bylo teď zbytečné kupovat si Angelsound když jsi 4+5 🙂 tak jako pro mě teď :D ale taky jsem hrozně nervózní, jak zítra dopadnu..

ivatko0406
5. črc 2016

@petule407 urcite to bude dobre! Musis verit miminku, ze to zvladne! Drzim ti palce a dej urcite vedet!

kacaba81
5. črc 2016

jsem 5+5tt a jdu na ultr.11.7.kuknout,zda bije srdíčko,taky jsem nervózní,už,ať je pondělí

kacaba81
5. črc 2016

chtěla jsem se zeptat,zda máte někdo zkušenost s tím,zda jste si natáčely na mobil u doktora,když vám dělal ultrazvuk?

petule407
5. črc 2016

@ivatko0406 Dekuji 🙂 dám vědět 🙂 a Ty dej taky určitě vědět az se konečně dostanes k dr. 🙂

dadaamstaff
6. črc 2016

Cekani na srdicko je opravdu narocne a verim, ze vsichni se srdicka dockate 🙂

lepsa
6. črc 2016

Holky, ja jdu zitra na kontrolu, doufam, ze se nic nezmenilo a miminko je tam kde ma byt 🙂

weronicaaaa
6. črc 2016

@lepsa určitě bude 🙂

ivatko0406
6. črc 2016

@petule407 tak jak jsi dopadla?

dmklarka
6. črc 2016

@kacaba81 Ahojky,jsme na tom stejně,taky jdu 11.7 na kontrolu a doufám že už bude i srdíčko,podle poslední ms bych měla být 7+3.To čekání je hrozné :D

Strana