icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

misaroval
16. srp 2016

@arielka222 já už v 5+2 viděla tlouci srdíčko.. bylo to maličké jak tečka nad i .. ale krásný to pocit.. ale je to hodně brzy měla jsem štěstí😊 takže buďte v klidu. Prostě už toho uvidíte o trošku víc😉😊😊😊

lepsa
16. srp 2016

@arielka222 ja mela v 5+6 srdicko, ale u lazde je to jinak, neboj bude to dobre 🙂

weronicaaaa
17. srp 2016

@arielka222 neboj 🙂 ovulace mohla být klidně později,tak se zdá,že miminko je menší,proto bude mít později i vidět srdíčko 🙂 v 5tt+5 sem měla taky jen gestační a žloutkový váček a za 3 dny na to bylo srdíčko 🙂 miminko se bude teď vyvíjet opravdu rychle 🙂

arielka222
17. srp 2016

Děkuju holky. Já právě vím přesne kdy byla ovulace dle ovu testu. Ale dr říkala že to týdnům odpovída co tam vidi. A ze dva týdny už by melo byt vse vidět. Tak snad se mrnousek vyloupne 🙂

mruk
17. srp 2016

Jsem taky zvědavá, jestli v neděli něco na ultrazvuku uvidíme ;) Půjdu poprvé a to budu 6+3, ale budu mít jen ultrazvuk přes břicho a tak si myslím, že tam ani bublinka nebude vidět....

kkatee
17. srp 2016

Ahoj holky, já jdu zítra na ultrazvuk a to budu 5+4. Tak doufám, že tam bude ten váček a bude tam kde má. Kdyby bylo srdíčko, bylo by to super, ale to je asi brzo. 🙂

evse
18. srp 2016

@arielka222 Ahojík. Já byla na první kontrole 6+0 tt a byl vidět jen gestační váček se žloutkovým...byla jsem z toho taky dost vykulené, ale doktror dělal, že se nic neděje, tak doufám, že je vše OK. Na další kontrolu jdu zítra - 8+2 tt. Držte mi pěsti...já se asi zblázním.

arielka222
18. srp 2016

@evse držím palečky ať je vše v pořádku. Já jdu az 31.8 to budu 8tt+0. Trošku jsi me ted uklidnila 🙂

mruk
18. srp 2016

Tak holky, teď mi volal manžel, že HCG mám dnes (6TT) 14300 😀 Tak uvidíme v neděli jestli se to adekvátně zvýší a už něco uvidíme na ultrazvuku, ale vypadá to moc nadějně 😀

mruk
18. srp 2016

Jinak na vnitřní ultrazvuk půjdu asi až 8TT, takže na srdíčko si budu muset ještě cca 14 dní počkat ;)

petule407
18. srp 2016

Ahoj holky,tak jsem dnes byla na 1. screeningu 🙂 a podle pani doktorky vypada vše úplně v pořádku 🙂 termín se mi nakonec posunul už na 23.2. 🙂 mimco asi rychle roste 🙂 Jinak jsem se bala jak to tady v Anglii bude probíhat,ale jsem úplně spokojená 🙂 všichni fajn a příjemní 🙂 🙂

kulihrasekzeleny
18. srp 2016

@petule407 to je nadherna fotecka vazne! A jak uz je veliky prdolka? Me ceka screening v pondeli. To zas budou nerviky :D

petule407
18. srp 2016

@kulihrasekzeleny Dekuji 🙂 no je to neuvěřitelné 🙂 ale je to lenoch 🙂 nechtelo se prckovi moc hybat,tak jsme mu museli pomoct 🙂 a taky jsem byla uplne vystresovana jak to dopadne 🙂 neboj..u Tebe to taky dopadne fajn 🙂 pak dej vědět a hod taky fotecku 🙂 🙂

petule407
18. srp 2016

@kulihrasekzeleny jinak měří 67,9 mm 🙂

gujduska
19. srp 2016

@petule407 Je nádherný prcek 🙂 už se taky těšíme na úterní screening 😉

petule407
19. srp 2016

@gujduska děkuji 🙂 no je na co se těšit,hlavně když opadne pak ten strach,jestli je vše v pořádku 🙂

mruk
19. srp 2016

holky a vy jste byly na tom velkém screeningu v 12 týdnu? Na tom, jak se platí a kontroluje se nosní kůstka apod.? Já o tom teď mluvila s manželem a on se s pozice lékaře (ne však gynekologa) tvářil tak, že mu to přijde zbytečné a že stačí jít na ten pozdější, ale že samozřejmě pokud tam budu chtít, tak mi v tom bránit nebude 🙂

petule407
19. srp 2016

@mruk ja byla a rekla bych ze bych se jinak nerozhodla ;) tam Ti právě zjistí,jestli nema prcek downuv syndrom a asi jeste nejake vrozene ady..Takze bych si ho nenechala ujit 🙂

petule407
19. srp 2016

@mruk me samotne se po screeningu vcera úplně oddychlo,že je prcek v pořádku a zatim se nemusím niceho bát,hned jsem vic v klidu 🙂

evse
19. srp 2016

Holky, dnes (za půl hod.) jdu na ultrazvuk, kde by mělo jít konečně vidět srdíčko. Jsem tak nervózní, že tam snad ani nedojdu ☹

petule407
19. srp 2016

@evse ahoj,tak držím.pěsti at je vse v pohodě 🙂 a neboj,to srdíčko tam bude 🙂 🙂 🙂 dej vědět potom jak jsi dopadla 🙂

arielka222
19. srp 2016

@evse to bude dobrý uvidíš. Držím palce a pak dej vědět ;)

mruk
19. srp 2016

@evse Neboj, to bude v pořádku ;) Dej pak vědět ;)

pavlinpaj
19. srp 2016

@evse neboj, určitě to bude dobré. Mě u prvního bylo vidět v 6+2 a teď až 9+2tt. Bude to určitě v pořádku 😉

evse
19. srp 2016

Holkyyyy, BIJEME! bylo to naprosto úžasné, neuvěřitelné a krásné! já tomu nemůžu uvěřit 🙂 Jen jsem o týden méně. Myslela jsem si, že jsem 8+2 tt (dle MS) ale dle UZT jsem 7+0 tt.
@petule407
@arielka222
@mruk
@pavlinpaj
Děkuji moc za podporu :-*

petule407
19. srp 2016

@evse no vidíš,super 🙂 Gratuluji 🙂 jinak ja taky tak brzo myslela,ze jsem 7+2 a byla jsem jen 6+2 s terminem porodu 1.3. a po vcerejsku uz jsem zas ten tyden dohnala a termin uz 23.2. 🙂 mam velkou radost,ze srdíčko tveho prcka bije 🙂 a fotecku nemas? 🙂

weronicaaaa
19. srp 2016

@evse gratulace 🙂

evse
19. srp 2016

@petule407 A doktorka mi říká: ,,Pohledáme, jestli tady nemáme náhodou ještě jedno." A já: ,,To néééé, já nechci, aby byly dvě 😀" no a naštěstí jen jedno 🙂 máme totiž v rodině dvojčátka a je to teda pěkný záhul.

arielka222
19. srp 2016

@evse kraaasa moc gratuluji!!! ja jdu 31.8 a třepu se už teď 🙂

evse
19. srp 2016

@arielka222 já byla děsně nervózní, to si myslím prožívá každá 🙂 teď mi fakt spadl kámen ze srdce a můžu si nějak vytvářet k mimi vztah. Dokud jsem nevěděla, jestli bije srdce, tak jsem byla trošku opatrná.

Strana