Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@arielka222 ja mela v 5+6 srdicko, ale u lazde je to jinak, neboj bude to dobre 🙂
@arielka222 neboj 🙂 ovulace mohla být klidně později,tak se zdá,že miminko je menší,proto bude mít později i vidět srdíčko 🙂 v 5tt+5 sem měla taky jen gestační a žloutkový váček a za 3 dny na to bylo srdíčko 🙂 miminko se bude teď vyvíjet opravdu rychle 🙂
Děkuju holky. Já právě vím přesne kdy byla ovulace dle ovu testu. Ale dr říkala že to týdnům odpovída co tam vidi. A ze dva týdny už by melo byt vse vidět. Tak snad se mrnousek vyloupne 🙂
Jsem taky zvědavá, jestli v neděli něco na ultrazvuku uvidíme ;) Půjdu poprvé a to budu 6+3, ale budu mít jen ultrazvuk přes břicho a tak si myslím, že tam ani bublinka nebude vidět....
Ahoj holky, já jdu zítra na ultrazvuk a to budu 5+4. Tak doufám, že tam bude ten váček a bude tam kde má. Kdyby bylo srdíčko, bylo by to super, ale to je asi brzo. 🙂
@arielka222 Ahojík. Já byla na první kontrole 6+0 tt a byl vidět jen gestační váček se žloutkovým...byla jsem z toho taky dost vykulené, ale doktror dělal, že se nic neděje, tak doufám, že je vše OK. Na další kontrolu jdu zítra - 8+2 tt. Držte mi pěsti...já se asi zblázním.
@evse držím palečky ať je vše v pořádku. Já jdu az 31.8 to budu 8tt+0. Trošku jsi me ted uklidnila 🙂
Tak holky, teď mi volal manžel, že HCG mám dnes (6TT) 14300 😀 Tak uvidíme v neděli jestli se to adekvátně zvýší a už něco uvidíme na ultrazvuku, ale vypadá to moc nadějně 😀
Jinak na vnitřní ultrazvuk půjdu asi až 8TT, takže na srdíčko si budu muset ještě cca 14 dní počkat ;)
@petule407 to je nadherna fotecka vazne! A jak uz je veliky prdolka? Me ceka screening v pondeli. To zas budou nerviky :D
@kulihrasekzeleny Dekuji 🙂 no je to neuvěřitelné 🙂 ale je to lenoch 🙂 nechtelo se prckovi moc hybat,tak jsme mu museli pomoct 🙂 a taky jsem byla uplne vystresovana jak to dopadne 🙂 neboj..u Tebe to taky dopadne fajn 🙂 pak dej vědět a hod taky fotecku 🙂 🙂
@kulihrasekzeleny jinak měří 67,9 mm 🙂
holky a vy jste byly na tom velkém screeningu v 12 týdnu? Na tom, jak se platí a kontroluje se nosní kůstka apod.? Já o tom teď mluvila s manželem a on se s pozice lékaře (ne však gynekologa) tvářil tak, že mu to přijde zbytečné a že stačí jít na ten pozdější, ale že samozřejmě pokud tam budu chtít, tak mi v tom bránit nebude 🙂
Holky, dnes (za půl hod.) jdu na ultrazvuk, kde by mělo jít konečně vidět srdíčko. Jsem tak nervózní, že tam snad ani nedojdu ☹
@evse to bude dobrý uvidíš. Držím palce a pak dej vědět ;)
Holkyyyy, BIJEME! bylo to naprosto úžasné, neuvěřitelné a krásné! já tomu nemůžu uvěřit 🙂 Jen jsem o týden méně. Myslela jsem si, že jsem 8+2 tt (dle MS) ale dle UZT jsem 7+0 tt.
@petule407
@arielka222
@mruk
@pavlinpaj
Děkuji moc za podporu :-*
@evse gratulace 🙂
@evse kraaasa moc gratuluji!!! ja jdu 31.8 a třepu se už teď 🙂
@arielka222 já byla děsně nervózní, to si myslím prožívá každá 🙂 teď mi fakt spadl kámen ze srdce a můžu si nějak vytvářet k mimi vztah. Dokud jsem nevěděla, jestli bije srdce, tak jsem byla trošku opatrná.

@arielka222 já už v 5+2 viděla tlouci srdíčko.. bylo to maličké jak tečka nad i .. ale krásný to pocit.. ale je to hodně brzy měla jsem štěstí😊 takže buďte v klidu. Prostě už toho uvidíte o trošku víc😉😊😊😊