Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
U nas tu kustku nemeril. Jen rikal ze pozdeji (nevim kdy) bude vysetreni na vrozene vady, ktere se ted nejdou poznat, tak jsem myslela ze tam to bude merit. Jo a ten screening dela muj doktor zdarma jak jsem tu minule cucela kolik jste platily. To jsem byla rada. Holky a kolik platite za fotecky? Vcera jsme dostaly 2D za 100kc a obyc 50kc
@kulihrasekzeleny ja mam tady v anglii screening taky zdarma a za fotecky vim,ze sestra platila za obyc taky 50kc v cr 🙂
A o tech triplech jsem taky cetla, ze to zbytecne maminy stresuje i nejaky doktor to psal
A mate taky nektera tu 2D???? Ukazte 🙂
Nebo 3D?
@kulihrasekzeleny já neplatím u své dr nic 🙂
@kulihrasekzeleny hmm tak to je divné, že se nedíval na tu kůstku, to se opravdu dělá při tom 1.NT 😠
@kulihrasekzeleny jo a za fotku bych platila 150Kč, ale mám zaplacený UZ balíček a mám fotky zdarma, někdy mi dá i dvě
Takže: kontrola dnes OK, mimčo bylo nějaké ospalé a pokroucené :D tak toho nebylo moc vidět.
Ptala jsem se DR na ty Triple testy. Co jsem tak různě četla, tak hodně záleží na tom, jak se ty testy vyhodnocují. Pokud někdo vyhodnocuje jen tu krev + se k tomu počítá věk, tak vyjdou většinou špatně.
Pokud jsou to integrované testy -> vyhodnocují dohromady krev + UZ, tak je to nejvíc přesný test.
Moje DR dělá tu druhou metodu.
Ale jinak jsem jí rovnou řekla, že nepůjdu na jedno konkrétní vyšetření a nic neříkala, jen, že sama uvidím...
Takže tak, pohlaví mi neřekla, prej až za dva týdny
a datum porodu mám přesně podle MS - takže 24.2.2016
@lepsa co ted :( hlavne ze se me ptal jestli mam dotazy a ja blbka ze me nic nenapada a doma se ptam na foru :D a mas v tom balicku i videa? U nas to asi neni
@kulihrasekzeleny ty jo, tak to nevím... ale v tom 16tt půjdeš asi taky ne? DR mi říkala, že je to druhá část toho screeningu a bude se dělat i UZ, tak , že by to tvůj DR dělal až pak?
Videa v tom nemám :(
Já jsem měla dnes seznam na papírku, protože taky vždy řeknu, že se na nic nechci zeptat a pak mi to všechno dojde :D
@lepsa no to asi budou ty vrozene vady o cem mluvil v tom 16tt jak jsem zapomela kdy to melo byt. Ted jsem si cetla ten papir a nektere veci mi vubec nerek napr: pupecnik: nepodarilo se vysetrit. Srde: nepodarislo se vysetrit, mocovy mechyr: nepodarilo se zobrazit. Termin porodu zas 1. Brezna do prukazky napsal 2. Tak kdo se v tom ma vyznat. Mate to tam taky podobne napsane???
@kulihrasekzeleny já třeba žádný papír nedostala, screening sem měla tam,kam normálně chodím na gyndu, ale dělá ho jen jeden DR. Takže oni to mají všechno v PC, ale při tom vyšetření mi ukazoval, kde to miminko co má ( žaludek,močák....)
@kulihrasekzeleny takhle jsem moje Mimi ještě neviděla..😔
@lepsa me rekl at si to dam do prukazky. No mozna lepsi to nemit at se v tom nestouram :D

@petule407 prave, ale u teto dr jsem teprve od tehotenstvi, tak nevim jak zareaguje :D omdmitnou clovek muze vsechno :D