icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

mruk
30. srp 2016

Tak se s vámi holky loučím a přeji vám zdravá miminka. Já jdu bohužel ve čtvrtek na zákrok... druhý potrat od začátku roku :( pá a ať se vám daří

lepsa
30. srp 2016

@mruk to mě moc mrzí :( nevím, co říct... drž se a bude líp

misaroval
30. srp 2016

@mruk to je hrůza.. 😢moc mě to mrzí.. přeji hodně sil

petule407
8. zář 2016

Ahoj holky,tak jak se vam daří ? 🙂

anetulkaaa
Odpověď byla odstraněná
mruk
11. led 2017

Holky tak ja znovu cekam na srdicko 😀 uvidíme pristi tyden 🙂

petule407
11. led 2017

@mruk ne to moc gratuluju 🙂 budu držet pěsti ať vše dobře odpadne 🙂

mruk
11. led 2017

Moc dekuji 🙂

julcag
13. únor 2017

@mruk ahooj 🙂 také čekáme na srdíčko, kdy jdeš na kontrolu? Já jdu v pátek a bojím se, aby tam bylo vidět 🙂 čekáme první mimčo 🙂

mruk
13. únor 2017

@julcag Tak my už máme srdíčko potvrzené a jdu na kontrolu teď ve středu ráno. Už jsme docela daleko (12tt) tak doufám, že bude vše ok jak ve středu, tak i příští týden na screeningu. Taky čekáme první mimčo 🙂 Budu určitě držet pěsti, aby jste srdíčko měli, miminku věř a neboj se ;) A dej určitě vědět ;)

luckasnazilka
22. únor 2017

Holky dnes 7tt+1 a reakce srdíčka stále nikde.
Je to normálka?
Není někde problém?

klaudyse
22. únor 2017

@mruk ahoj. Mohu se zeptat na tvé předešlé těhotenství proč nedopadlo? A ve kterém jsi byla tt?

mruk
22. únor 2017

@klaudyse Ahoj, no jsou jen dohady, proč to nedopadlo, podle všeho byly problém imunologické příčiny. Mám vysoké NK buňky proti spermiím a hlavně trofoblastu. Zároveň mám MTHFR mutaci a antifosfolipidové protilátky. První byl spontánní potrat v 5tt, druhé spontánní potrat v 7TT a třetí zamlklé těhotenství v 8TT... teď jsem 13TT, zatím vše v pořádku (v pátek na screening), mimčo zatím roste hezky, tak snad se to tentokrát povede 🙂

barunkaxxl
24. únor 2017

Ahojky, ráda bych se k Vám přidala 🙂 14.3. jdeme na první UTZ snad již s bijícím srdíčkem 🙂 Mám pětiletého kloučka a za sebou tříleté snažení o sourozence s dvěmi nevydařenými těhotenstvími (samovolný potrat) 🙂

weronicaaaa
24. únor 2017

@barunkaxxl tak držím palečky,ať tam srdíčko je ☺

mruk
25. únor 2017

@klaudyse Tak hlásím, že na ultrazvuku na screeningu vše ukázkové. ještě počkáme na výsledky krve, ale vypadá to prý moc hezky ;) Podle všeho léčba zabrala ;)

klaudyse
25. únor 2017

@mruk tak to je parádní! A taky že si to zasloužíte po tom všem! Tak teď už je to nejhorší za tebou a můžeš si začít pořádně těhotenství užívat ? 🙂

katulinka07
8. bře 2017

Ahoj holky, taky cekam na prvni kontrolu a je to me prvni tehotenstvi...🙂 Budouci tatinek me pored uklidnuje, ze vse je v poradku, ale znate to 🙂

@barunkaxxl - mam taky termin 14.3. tak uz se nemuzu dockat a odpocitavam dny 🙂

tararees
9. bře 2017

já byla podle poslední ms na utz. 5+1 a měla jsem tam černou tečku, na další kontrolu jdu 13.3 teď na potvrzení té srdeční akce, tak snad už 🙂 ale přijde mi to pořád brzy

stepanka_
10. bře 2017

Ahoj holky,ja byla ted poprve u doktora a pry 5+1 a na dalsi kontrolu jdu 22.3. tak snad už tam bude srdeční akce,nemůžu se dočkat🙂

ivetaa94
11. bře 2017

Ahojky, přidávám se do party 🙂 těhotenství jsem zjistila pred týdnem, kdy mi přišlo divne, ze mam veškeré přiznaky na MS, ale jenom jsem špinila. Tak jsem si v sobotu po praci dělala test a 2 čárky uplne jasne..v pondeli jsem se hned chtěla domluvit a zavolat k dr na kdy se objednat ale cely tyden mela dovolenou, tak toto pondeli budu volat znovu...jsem pekne nervózní, chtěla uz bych to mít potvrzené od dr. Doma to zatim nikdo krom chlapa neví a to me taky jde na nervy :D

katulinka07
11. bře 2017

@ivetaa94 moc se to neda nikomu nerict ze? 🙂

jakaluce
11. bře 2017

Ahoj holky, také se k Vám přidávám, koukám že je nás tady celkem dost, které jdeme asi za 14 dni na potvrzení srdeční akce. Také netrpělivě čekám a odpočítávám dny... Tak držím palce všem 🙂

ivetaa94
11. bře 2017

@katulinka07 je to silene! Navíc jsme dneska na rodinné oslavě, kde je přítelova sestra taky těhotná a nic jiného se témeř neprobírá a já se koušu do jazyka 😕

tararees
13. bře 2017

@ivetaa94 Ahoj, no u mě to věděli v práci, protože jsem šla na neschopenku, plus dvě kamarádky co jsem si v jejich přítomnosti dělala těhotenský test a plus zubařka, aby mi nedělala rentgen, a pak kdo se mně zeptal na rovinu tak tomu jsem to řekla, ale s dodatkem, že to ještě není jisté a dokud to neřekneme rodině, že se to nemá šířit, rodině to budem hlásit asi až na začátku 3. měsíce, nebo možná až po screeningu. uvidíme, a pak se to vypustí mezi lidi no
🙂 Jinak dneska potvrzená srdeční akce - jupí 🙂

sukubka
13. bře 2017

@tararees ahoj nevis kolik tve mimi měrilo?ja jsem po umělem oplodneni mam byt 6+3 ale mimis odpovida 6+1 a meril 6.1mm zda se mi to malo

katulinka07
13. bře 2017

Tak holky ja jdu zitra na prvni kontrolu 🙂 tak uz aby bylo rano ;) ma to uz nektera za sebou? 🙂

sukubka
13. bře 2017

@katulinka07 ano 1 uzv mam za sebou...uvidis dutinku ..kolik mas cca byt?

katulinka07
13. bře 2017

Podle posledni MS je to 6+4, dala ti i obrazek a slysela si srdicko? 🙂

sukubka
13. bře 2017

@katulinka07 ano slysela srdicko ale mam byt podle posledni menzes 6+3 ale podle ultrazvuku jsem byla 6+1 mimis mel 6.1 mm ve stredu jdu na ultrazvuk..u me se vi veci presne jsem po umelem oplodneni tak snad ty mm bobek dozene dej zitra vedet kolik merite..zeptej se.obrazek mi dala v 5 tydnu ted ne snad mi ve stredu da..pokud bude vse ok..desny nervy co?zavidim ze uz jdes😊dej opravdu vedet.vkolik jdes?

Strana