icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

katulinka07
13. bře 2017

@sukubka jasny, urcite se ozvu 🙂 mam jit na 9:15 ale cekaci doba byva dlouha, takze myslim, ze dopoledne tal stravim...verim, ze bude vse ok, ale nervozni jsem i tak 😕 za jak dlouho te objednala znovu?

ivetaa94
14. bře 2017

@tararees v práci ví 2 kolegyně kvůli tomu abych se na ne mohla obrátit s pomoci, kdybych musela tahat neco těžkého...ale takovou vůli aby jsme to jeste drželi v tajnosti i pred rodinou na to nemam...pokud zitra dr potvrdí tak pomalu pujdem s pravdou ven 🙂
K srdíčku gratulace !! 🙂

pozi
14. bře 2017

Ahoj holky,tak se pomalu k vám přidám,zatím jsem cca v 6. týdnu,na kontrolní utz i se srdíčkem,doufám,půjdu 24.3. Jsem po 4 pokusech o umělé oplodnění a teď se nám podařilo přirozeně,i když neplánovaně,moc bysme chtěli holčičku,protože máme sice už doma kluka,bude mu 12,ale je postižený a já jsem přenašečka vady,takže kluci jsou z 50% postižení,tak se pomalu modlím za holčičku a hlavně,aby vše bylo v pořádku,to každopádně přeji i vám všem.Tak snad nám to čekání společně rychleji uteče

sukubka
14. bře 2017

@pozi ahoj.jsem take po IVF uz jsem jeden ultrazvuk mela mela jsem byt 6+3 ale mimis odpovidal 6+1 zitra mam kontrolu u sveho gynekologa tak snad vse prcek dohnal a bude to v poradku.bojim se desne...do kliniky jedu 21.3 ...take mam 6 leteho syna uz z umeleho na 5 POKUS jsou to nervy co...maleho mas priroze?

pozi
14. bře 2017

@sukubka jo,mladýho máme přirozeně a právě že se nám ani jedno ET-3x a KET 1x nepovedlo,3 IVF za sebou a nic,poslední v říjnu a teď jsem otěhotněla přirozeně,tak jsem z toho div živá,už si nepamatuju,jaké to je vidět 2 čárky,tak jsem testovala jak blázen a furt tam byly🙂.Taky jsem už po ultrazvuku,ale byl tam jen váček,bylo to brzo... No a teď máš na kolikátý pokus?Vím,jaké to jsou nervy po IVF,člověk ještě nadupaný hormony,peníze ani neřeším.A proč jste měli IVF?

sukubka
14. bře 2017

@pozi ted prave na poprve tak tomu ani neverim...ale IVF mam vyplpany tak sem.mela minimalni stimulaci..ja mela ve 21letech mimodelozni a vzaly mi.oba vejcovody jelikoz jsem to mela uz drsne...tak od te doby sem vedela ze me ceka IVF...maly se povedl na 5 transfer...no a ted po 6 letech na poprve...ale bojim se toho ze byl mimis mensi nez mel byt tak uvidime
..ach jo.

pozi
14. bře 2017

Jsou to nervy,ale určitě to dozene,věř tomu,a na 1.pokus je to super,já vím jen ze jsem minuly pátek mela 5. týden,doktorka mi řekla ze teď už tomu nepomůžeme nikdo,ani vlastně nebylo co měřit,byl tam fakt jen flicek a buď bude 24. srdíčko nebo ne.Kdybych nebyla po těch neúspěšných pokusech,tak to asi tolik neresim

sukubka
14. bře 2017

@pozi ja bych to prave taky neresila,ale vysla.mi z malym pozitivni genetika 1:18 na dauna a 2x odber plodovky..od te doby vse resim...ty odchylky atd

absintka19
14. bře 2017

@sukubka niceho se nebojte. Miminka se ze zavatku vyviji vlastnim tempem-zhruba prvni trimestr, dulezite je aby v dalsich trimestrech meli vyvoj v poradku. Drzime palce.

sukubka
14. bře 2017

@absintka19 moc dekuji za uklidneni,jste hodna 🙂

katulinka07
14. bře 2017

Tak nam to dnes dopadlo dobre 🙂 srdicko tluce a vse je v poradku 🙂 drzim vsem palce ;)

sukubka
14. bře 2017

Ja podam zitra info.snad bude vse ok...🙂

sukubka
14. bře 2017

@katulinka07 a samozdrejme jsem mooc rada za super zpravičky.kdy mas dalsi kontrolu?

katulinka07
14. bře 2017

Dalsi kontrola 6.dubna 🙂 jinak uz jsem se mela objednat i na prvni screening, tak uz vim i termin genetiky ;) ted uz jen doufam, ze to bude vsechno hezky probihat 🙂

tararees
14. bře 2017

@sukubka ahoj, podle ms bych měla být 6+5, ale odpovídalo to 6+1(přesně milimetry nevím), ale někdy se prostě dozvíš, že máš tu ovulaci posunutou, nebo že jsi v úplně jiným týdnu, takže pár dní sem, nebo tam jsem neřešila 🙂

tararees
14. bře 2017

@ivetaa94 chápu, já jak nejsem úplně společenskej typ tak se netěším na objímání a slzičky štěstí, máme domluvené, že na moje narozky rozpošleme všem rodičům sms, aby se nikdo nehádal, že to ví první. Jinak držím palce, aby vše vyšlo jak má 🙂

tararees
14. bře 2017

@katulinka07 jé koukám, že máš taky listopad jakej máš konkrétní termín? mě stanovili 1.1. 🙂

jullli
14. bře 2017

@tararees a mela jsi uz srdicko?

tararees
14. bře 2017

@jullli jj, takovej malej mrskající se pixel, mám potvrzený srdíčko a dostala jsem už průkazku a různý žádanky, za dva týdny se mám objednat na genetiku, protože chtějí objednání 3 týdny dopředu (alespoň tam co jdu já), jsem objednaná na hematologii, protože mám leidena a musím zítra na krev, pak musím na krev kvůli endokrinologii v 9tt aby mi případně upravili medikaci a pak mám klid na chvíli 🙂

jullli
14. bře 2017

@tararees jee takze v 6+1 uz bilo srdicko ano diky to jsi mi udelala radost snad toctak bude i u me. Jinak drzim palce at je i na dale vse ok 🙂

tararees
14. bře 2017

@jullli, jj, ale technicky podle ms jsem byla 6+5, já jsem chtěla jít třeba až 7+1, abych měla jistotu, že už tam buď bude, nebo nebude a nemusela jsem jít zase za týden, ale nevešla jsem se

sukubka
15. bře 2017

@katulinka07 ahojky a kdy mas genetiku?ja jdu tedka rano na gyndu tak jsem zvedava.podam pak info

sukubka
15. bře 2017

@tararees tak doufam ze dnes na gynde taky dopadnu ok a napisu super zpravy a objednala bych se tez na genetiku...taky bych chtela k doktorovi ktery to ma nadupano tak se radeji objednat dopredu...😉jinak krasny zpravicky s tim srdickem..gratuluju.

ivetaa94
15. bře 2017

@tararees to je nejlepsi spojit to s narozkama, nebo vanocema...to nam bohužel nevyjde :D

Jinak ja jdu k dr. dneska tak uz od nervu ani nespim

katulinka07
15. bře 2017

@tararees ja mam 3.11. zatim s tim ze se uvidi na dalsim ultrazvuku 🙂 tak to muzeme prozivat spolu ;)

katulinka07
15. bře 2017

@sukubka na genetiku me objednali na 2.5. Myslim, ze je to tal nahrane, ale snad slecna na recepci vi, co dela 🙂

dagmar_hribek
15. bře 2017

Ahoj pridávám se.minuly tyden v 5+0 potvrzeny těhotenství byla vidět dutinka.zítra bych mela jit zas budu 6+0 ale počkám na příští tyden v úterý to uz si snad pujdu pro srdíčko.a čekáme druhátko.podle MS termin porodu 9.11 u prvniho syna jsem měla termin porodu 9.5.ty devitky budou asi magický😀

sukubka
15. bře 2017

Tak holky ja u dokzora supeeer odpovidame 7+1 mam radost..udelany stery,mam prukazku a nabrany 4 ampule krve....dekuji vsem ze na me mysleli..

pozi
15. bře 2017

Tak koukám,že zatím je vše v pořádku,to jsou super zprávy od všech,tak jen tak dál,já musím ještě počkat do příštího pátka,měla bych být 7+0,tak snad už vše bude v pořádku,

sukubka
15. bře 2017

@pozi neboj bude vse ok...uz jste meli srdicko?

Strana