Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
tak holky super,koukám samé dobré zprávy,tak jste mě nastartovali na pátek.Já večer usínám také v 8 a v noci se budím,dnes bych klidně vstávala už v 5,ale pak vstanu a jsem jak rozlámaná.Tak mě uklidňuje,že jsme všichni na tom skoro stejně,jen já se už válím doma,i když teď mám doma maroda-syna,takže fakt nehrozí si jít lehnout,takže odpoledne padám na hubu a taky mi je odpoledne hůř-motá se hlava a občas i žaludek,teď mě ale přepadla chuť na hruškový kompot,tak jsem letěla do obchodu,tak uvidím,co to se mnou udělá.
Jakou tu skupinu?Dejte pak vědět,jestli jste něco vymysleli a hlavně se někomu podařilo to založit,já to neumím,co takhle listopaďátka 2017?
jéé,to nemůžem,protože jsou tu i termíny říjen 2017,tak nevím-podzimňátka??😅
@katulinka07 super jdu mrknout...me totiz po tom co jsem si zadala tyden tehotenstvi do profilu to odkazalo na rijnovky 2017 a tam maji vsechny po screningu
Tak uvidím, jak dopadnu a případně se také přidám 😉
@katulinka07 jsi šikula,hned se kouknu,termín ještě nemám,snad v ten pátek
@sokolik10 vsechno bude fajn ;) tesime se na dobre zpravy 🙂 kdy ze jdes?
@katulinka07 Zítra. Jen nevím, zda to není zbytečně brzy. Snad už tam něco bude. Ta hladina HCG, že moc neroste mě děsí. Ale uklidňuji se tím, že každý to může mít jinak. To čekání je hrozné.
@sokolik10 urcite, nekdy to nemusi byt podle tabulek ;) drzim moc palce! 😝
@pozi @sukubka Tak holkyy, srdčko bylo! Sice jsme ještě fakt malincí, odle UTZ 6+2tt, ale paní doktorka byla skvělá! Řekla mi, že to vidí nadějně, sice mi do 12 tt nic neslíbí, ale oproti minulému týdnu jsem nešla z ordinace s pláčem. Dostala jsem utrogestan a neschopenku! Ve středu jdu zase znovu. A samozřejmě jsme se potkaly!!!!! Takže mazec, nevím, zda už to na druhé straně všichni ví, nebo ne, poprosila jsem ji teda, ať to neříká, ale kdo ví...
@ivetaa94 tak to slysim moc rada 🙂 opatrujte se 😘
@katulinka07 děkujii, mám hrozný strach, ale snad to bude dobrý 🙂
@ivetaa94 lizatka mi zabiraji, ale jen na urcitou fazi nevolnosti 😀 Je to slozity 😀😀

@stepanka_ a jak jste velici?kdy mas genetiku?
@katulinka07 a kdyz vecer tak brzy usnes budes se v noci?ja jo...ale rano jak mi zase zvoni budik a mam jit do pracejsem k.o