icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

sukubka
22. bře 2017

@stepanka_ a jak jste velici?kdy mas genetiku?
@katulinka07 a kdyz vecer tak brzy usnes budes se v noci?ja jo...ale rano jak mi zase zvoni budik a mam jit do pracejsem k.o

sukubka
22. bře 2017

@stepanka_ tak jiny nazev skupiny at jsme tam hlavne my 😊

stepanka_
22. bře 2017

@sukubka asi 5mm a 12.4. jdu asi ma prcni screening,ale genetiku nevim,toho 12. si mam vzit moc a budou mi brat krev ...tak neco zalozte,rada se pak přidám 😊

sukubka
22. bře 2017

@stepanka_ super tak ten 1 screening je ta genetika co myslim.to mamja toho 20.4 taky mi budou brat krev...uz aby to bylo ...a ty jsi 8 tyden?

stepanka_
22. bře 2017

@sukubka Ja se v tom ještě pořádně nevyznám,je to moje první mimi a jsem 7tt +1 ..no snad nam to rychle uteče 😊

sukubka
22. bře 2017

@stepanka_ ja tase neumim udelat aby mi to ukazalo jak vam tyden tehu.🙂 jojo prvni clovek nmoc nevi..me je to druhe ale po 7 letech😊😊

stepanka_
22. bře 2017

@sukubka to nastavis v nastavení🙂 tam mas těhotenství a děti,nebo tak nějak a tam to pak nastavis 🙂

sukubka
22. bře 2017

@stepanka_ uz se mi to tam objevuje kolikaty jsem tyden?datum porodu jeste nevim jiste ...ale rikal cca konec rijna tak sem to tam zadala..

Holky budem uz v te nove skupince???super ...

pozi
22. bře 2017

tak holky super,koukám samé dobré zprávy,tak jste mě nastartovali na pátek.Já večer usínám také v 8 a v noci se budím,dnes bych klidně vstávala už v 5,ale pak vstanu a jsem jak rozlámaná.Tak mě uklidňuje,že jsme všichni na tom skoro stejně,jen já se už válím doma,i když teď mám doma maroda-syna,takže fakt nehrozí si jít lehnout,takže odpoledne padám na hubu a taky mi je odpoledne hůř-motá se hlava a občas i žaludek,teď mě ale přepadla chuť na hruškový kompot,tak jsem letěla do obchodu,tak uvidím,co to se mnou udělá.

Jakou tu skupinu?Dejte pak vědět,jestli jste něco vymysleli a hlavně se někomu podařilo to založit,já to neumím,co takhle listopaďátka 2017?

pozi
22. bře 2017

jéé,to nemůžem,protože jsou tu i termíny říjen 2017,tak nevím-podzimňátka??😅

pozi
22. bře 2017

@sukubka už tam máš termín,jsi šikula😉

katulinka07
22. bře 2017

@sukubka @pozi @stepanka_

Holky tak forum je zalozene 🙂

TP rijen/listopad 2017 (Mel by ted byt asi v sekci nove- kde se diskutuje)

sukubka
22. bře 2017

Na te diskusi rijnovky 2017 jsou uz snad vsechny po screeningu.radeji budu s vama ktere jsme cca stejny tyden tehu...
@pozi kolikaty tyden tam mam ukazany?me se to neobjevuje

pozi
22. bře 2017

@ivetaa94 tyjo,tak to dej vědět,jak to dopadlo jak s mimisem,to hlavně,ale taky se skorošvagrovou

sukubka
22. bře 2017

@katulinka07 super jdu mrknout...me totiz po tom co jsem si zadala tyden tehotenstvi do profilu to odkazalo na rijnovky 2017 a tam maji vsechny po screningu

pozi
22. bře 2017

@sukubka 9.týden,termín porodu říjen,to víš že jo,to musíme zůstat pospolu,ty budeš náš průkopník😉

sokolik10
22. bře 2017

Tak uvidím, jak dopadnu a případně se také přidám 😉

pozi
22. bře 2017

@katulinka07 jsi šikula,hned se kouknu,termín ještě nemám,snad v ten pátek

pozi
22. bře 2017

@sokolik10 to víš že to dobře dopadne,věř tomu❤

katulinka07
22. bře 2017

@sokolik10 vsechno bude fajn ;) tesime se na dobre zpravy 🙂 kdy ze jdes?

sokolik10
22. bře 2017

@katulinka07 Zítra. Jen nevím, zda to není zbytečně brzy. Snad už tam něco bude. Ta hladina HCG, že moc neroste mě děsí. Ale uklidňuji se tím, že každý to může mít jinak. To čekání je hrozné.

katulinka07
22. bře 2017

@sokolik10 urcite, nekdy to nemusi byt podle tabulek ;) drzim moc palce! 😝

ivetaa94
22. bře 2017

@pozi @sukubka Tak holkyy, srdčko bylo! Sice jsme ještě fakt malincí, odle UTZ 6+2tt, ale paní doktorka byla skvělá! Řekla mi, že to vidí nadějně, sice mi do 12 tt nic neslíbí, ale oproti minulému týdnu jsem nešla z ordinace s pláčem. Dostala jsem utrogestan a neschopenku! Ve středu jdu zase znovu. A samozřejmě jsme se potkaly!!!!! Takže mazec, nevím, zda už to na druhé straně všichni ví, nebo ne, poprosila jsem ji teda, ať to neříká, ale kdo ví...

katulinka07
22. bře 2017

@ivetaa94 tak to slysim moc rada 🙂 opatrujte se 😘

ivetaa94
22. bře 2017

@katulinka07 děkujii, mám hrozný strach, ale snad to bude dobrý 🙂

sukubka
22. bře 2017

@ivetaa94 supeer.ja jdu taky ve středu přišti tyden tak se budem podporovat...😉bude to dobre..musiiii!!!

sukubka
22. bře 2017

@sokolik10 jake jsi nela hodnoty HCG?a jake odstupy?

ivetaa94
22. bře 2017

@sukubka jsem sice klidnější, ale bát se budem pořád coo =) ... ted jsem schutí snědla talíř těstovin a je mi teda pěkně šouvlík, pro jistotu jsem si dneska koupila v lékárně zázvorová lízátka, tak to asi prubnu :D

katulinka07
22. bře 2017

@ivetaa94 lizatka mi zabiraji, ale jen na urcitou fazi nevolnosti 😀 Je to slozity 😀😀

Strana