Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@aphr0dite já měla poslední ms 25.2...jsme na tom stejně ;)
@hankatrdlinka jé a kdy jdeš k dr na utz?
holky mě by zajímalo co se tam můžu dovědět.... kdy má být vidět srdíčko?
@aphr0dite jsem objednaná 11.4.....což by, teoreticky, mělo být vidět....to bychom měly být cca 7tt, takže snad jo...tohle si moc nepamatuju...a doufám, že řekne, že je všechno ok 😉
taky doufám 🙂 určítě nám to oboum vyjde 🙂 😎
@aphr0dite určitě 🙂....musí...tvoje první???
ahoj holky, je tu na tom někdo stejně jako já? jsem teprve na úplným začátku. 4tt a na kontrolu jsem objednaná až 21.3. Tak snad to bude vše v pořádku, je to hrozně dlouhá doba a jsem z toho nervózní..
@jajinka147 AHOJ 🙂 asi jsi objednaná 21.4. 😉 to teda budeš cca 7tt to je tak akorát na první kontrolu 🙂 já jdu taky v 7tt (6+3) a jdu teď v úterý..🙂 objednaná jsem 2 týdny takže taky nervy na pochodu 🙂 ale věřím že vše bude v pohodě 😉
@moni92 ano máš pravdu. 21.4.:-) jsem z toho zjištění pořád nějaká mimo 🙂 Snažím se moc neradovat, abych pak nebyla zklamaná.. Tak držím palce ať ti řekne jen dobré zprávy, sestřička právě říkala, že objednávají až takhle aby bylo vidět už srdíčko 🙂 snad ty 3týdny utečou jak voda. 🙂
@jajinka147 Taky cekam uz 2 tydny na prvni kontrolu a cim vic se to blizi,je mi hur,jdu v pondeli,taky verim,ze to bude v poradku,uvidis,ze to bude dobry🙂
@ladako je ti hůř, jako psychicky, nebo spojené s těhotenstvím? 🙂 určitě vše dobře dopadne.. držím palce v pondělí 🙂
@jajinka147 psychicky, telesne prave nic moc necitim,jen obcas bricho,dekuju 🙂taky ti drzim palce
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Včera jsem byla u svého gynekologa a ten mi potvrdil těhotenství 5tt+0. 12. 04. mám další kontrolu a to už by mělo jít vidět srdíčko🙂
@hankatrdlinka Já 26.2. 🙂 na kontrolu srdíčka jsem objednaná 15.4....jsem docela nervózní
@petuldak to ti věřím, já taky 🙂....je jedno, jestli je to první nebo druhé mimi 🙂....a mám pocit, že to neutíká 😀, kde je to 11.4
@hankatrdlinka ano první, zítra jdu na utz 🙂
@aphr0dite tak pak napiš 🙂 ..já si musím ještě počkat
ahoj holky, taky mi to strašně pomalu utíká.. skoro až za 3týdny kontrola, píchá vás taky některou kolem vaječníku? jsem z toho asi jen nervózní..
@ladako jéé tak to gratuluju 🙂 a dělá se vnitřní ult žejo..? a kolik jsi tt..? dostala jsi už průkazku..? jsem strašně zvědavá a do zítřka snad ani nedospím... aspoň že je dneska hezky tak odpoledne na zahradě uteče... teď jen přečkat hodku v práci....a zítra po obědě hurá mrknout na mrnouska, snad tam bude ....
Jdu v patek.. Mam byt 6+2. Objednala me tak sestra ze by melo byt uz vse videt-aspon rikala-))
Ja jdu zitra na potvrzeni a mam taky priserny strach, az se mi hrnou do oci slzy. To cekani jestli se potvrdi klasicke tehotenstvi je strasne.
@lusesita25 drzim palce

@moni92 i když jsem otěhotněla až cca 10 den po prvním dni MS?? Já to počítání nikdy nepochopím ☹