icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

hankatrdlinka
31. bře 2016

@moni92 i když jsem otěhotněla až cca 10 den po prvním dni MS?? Já to počítání nikdy nepochopím ☹

aphr0dite
31. bře 2016

@moni92 poslední MS 24.2 tak že asi 5. týden

hankatrdlinka
31. bře 2016

@aphr0dite já měla poslední ms 25.2...jsme na tom stejně ;)

aphr0dite
31. bře 2016

@hankatrdlinka jé a kdy jdeš k dr na utz?
holky mě by zajímalo co se tam můžu dovědět.... kdy má být vidět srdíčko?

hankatrdlinka
31. bře 2016

@aphr0dite jsem objednaná 11.4.....což by, teoreticky, mělo být vidět....to bychom měly být cca 7tt, takže snad jo...tohle si moc nepamatuju...a doufám, že řekne, že je všechno ok 😉

aphr0dite
31. bře 2016

taky doufám 🙂 určítě nám to oboum vyjde 🙂 😎

hankatrdlinka
31. bře 2016

@aphr0dite určitě 🙂....musí...tvoje první???

jajinka147
1. dub 2016

ahoj holky, je tu na tom někdo stejně jako já? jsem teprve na úplným začátku. 4tt a na kontrolu jsem objednaná až 21.3. Tak snad to bude vše v pořádku, je to hrozně dlouhá doba a jsem z toho nervózní..

moni92
1. dub 2016

@jajinka147 AHOJ 🙂 asi jsi objednaná 21.4. 😉 to teda budeš cca 7tt to je tak akorát na první kontrolu 🙂 já jdu taky v 7tt (6+3) a jdu teď v úterý..🙂 objednaná jsem 2 týdny takže taky nervy na pochodu 🙂 ale věřím že vše bude v pohodě 😉

jajinka147
1. dub 2016

@moni92 ano máš pravdu. 21.4.:-) jsem z toho zjištění pořád nějaká mimo 🙂 Snažím se moc neradovat, abych pak nebyla zklamaná.. Tak držím palce ať ti řekne jen dobré zprávy, sestřička právě říkala, že objednávají až takhle aby bylo vidět už srdíčko 🙂 snad ty 3týdny utečou jak voda. 🙂

ladako
1. dub 2016

@jajinka147 Taky cekam uz 2 tydny na prvni kontrolu a cim vic se to blizi,je mi hur,jdu v pondeli,taky verim,ze to bude v poradku,uvidis,ze to bude dobry🙂

jajinka147
1. dub 2016

@ladako je ti hůř, jako psychicky, nebo spojené s těhotenstvím? 🙂 určitě vše dobře dopadne.. držím palce v pondělí 🙂

ladako
1. dub 2016

@jajinka147 psychicky, telesne prave nic moc necitim,jen obcas bricho,dekuju 🙂taky ti drzim palce

eliska8228
1. dub 2016

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala. Včera jsem byla u svého gynekologa a ten mi potvrdil těhotenství 5tt+0. 12. 04. mám další kontrolu a to už by mělo jít vidět srdíčko🙂

kacka32
1. dub 2016

@ladako dekuju

kacka32
1. dub 2016

@kacka32 vsem dekuju za podporu a vsem drzim palce. Snad se zase brzy ozvu.

petuldak
1. dub 2016

@hankatrdlinka Já 26.2. 🙂 na kontrolu srdíčka jsem objednaná 15.4....jsem docela nervózní

hankatrdlinka
1. dub 2016

@petuldak to ti věřím, já taky 🙂....je jedno, jestli je to první nebo druhé mimi 🙂....a mám pocit, že to neutíká 😀, kde je to 11.4

aphr0dite
3. dub 2016

@hankatrdlinka ano první, zítra jdu na utz 🙂

hankatrdlinka
3. dub 2016

@aphr0dite tak pak napiš 🙂 ..já si musím ještě počkat

jajinka147
4. dub 2016

ahoj holky, taky mi to strašně pomalu utíká.. skoro až za 3týdny kontrola, píchá vás taky některou kolem vaječníku? jsem z toho asi jen nervózní..

moni92
4. dub 2016

@aphr0dite pak dej vědět jak jsi dopadla a jak to probíhalo 😉 mě to čeká poprvé zítra, tak jsem z toho taky nervózní, hlavně aby bylo vše tam kde má...

ladako
4. dub 2016

@moni92 drzim palce na zitra, ja uz mrnouska dneska videla a srdicko tluce🙂, je to neuveritelne krasny pocit.

moni92
4. dub 2016

@ladako jéé tak to gratuluju 🙂 a dělá se vnitřní ult žejo..? a kolik jsi tt..? dostala jsi už průkazku..? jsem strašně zvědavá a do zítřka snad ani nedospím... aspoň že je dneska hezky tak odpoledne na zahradě uteče... teď jen přečkat hodku v práci....a zítra po obědě hurá mrknout na mrnouska, snad tam bude ....

kerstinka
4. dub 2016

Jdu v patek.. Mam byt 6+2. Objednala me tak sestra ze by melo byt uz vse videt-aspon rikala-))

moni92
4. dub 2016

@kerstinka jojo mě tak taky objednali, jdu zítra a budu 6+3

kerstinka
4. dub 2016

@moni92 juj.. Drzim palce a dej vedet-))jsem potreti tehotna ale nikdy mi tak mizerne nebylo.. Mozna to bude po dbou klucich ta holka-)

ladako
4. dub 2016

@moni92 dekuju, jj,vnitrni ultrazvuk, jsem 6+5 a prukazku mi da za 14dni a mam i fotku. Uvidis, ze bude vsechno v poradku. Ja se taky hrozne bala.

lusesita25
4. dub 2016

Ja jdu zitra na potvrzeni a mam taky priserny strach, az se mi hrnou do oci slzy. To cekani jestli se potvrdi klasicke tehotenstvi je strasne.

kerstinka
4. dub 2016

@lusesita25 drzim palce

Strana