icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

tess007
23. bře 2016

Je tam srdíčko a krásne tukaaaaa!!!😄 Jen jsem 6+2, namísto očekávaných 7+3 😉

ladako
23. bře 2016

@tess007 Tj super,blahopreju🙂

adussandrus
25. bře 2016

Tak jsme se také srdíčka dočkali jsem nejšťastnější a jsem moc moc moc ráda ,ale ne jen já ,ale celá naše rodina

tess007
25. bře 2016

@adussandrus skvělý!!!!Gratuluji!!!

adussandrus
25. bře 2016

@tess007 děkuji 😉

ladako
25. bře 2016

@adussandrus Taky blahopreju🙂

adussandrus
25. bře 2016

@ladako děkuji 😉

dulsinea
26. bře 2016

@tess007 pročítám zpětně příspěvky a úplně se mi zastavil dech a čekám jak to u Vás dopadlo ... jsem si oddychla a GRATULUJI !!! Já ještě 9 dní musím vydržet .. podle MS budu v 7+0 tak doufám,že bude vše v pořádku a uvidím ❤😊

tess007
26. bře 2016

@dulsinea je, díky....Mám tedy pořad problémy s krvácením,ale snad to Fazolka nějak zvladne...

prostejina
26. bře 2016

Taky nám už na poslední kontrole busilo jak o zavod 🙂 ted jdu v 10tt a bojím se a zároveň tesim... Tesim, ze ho zase uvodim a bojím se, ze už srdíčko nebude.. Ten strach mám po špatný zkusenosti...:(

dulsinea
26. bře 2016

@tess007 a řekli Vám proč krvácíte nebo příčina neznámá ? Určitě to zvládne .. držím palečky.. chce to hlavně klid a nejlépe klidový režim,ale chápu,že se to snadno říká ....

tess007
26. bře 2016

@dulsinea Netuší...Prý to tak někdy bývá.Pak mi jen Dr. řekl,ze mám malou dutinou za dělohou, ze které to muže krvácení,ale ze by to nemělo ohrožovat plod. Každopádně je to otrava, pak mám pořad velký strach a pořad se hlídám.Bojim se,ze to nedopadne dobře a to jsme se snažili rok.Prvni těhotenství bylo tak bezproblémové 😔

moni92
28. bře 2016

Holky tak čekám na první kontrolu na gy ... jdu až 5.4. po lednové špatné zkušenosti kdy jsem o to přišla ještě před první kontrolou v 7 týdnu se šíleně bojím aby se prdelka udržel a bylo srdíčko.. na kontrole bych měla být dle ms 6+3, tak věřím že to bude v pořádku, ale ten strach.... ale tentokrát beru utrogestan hned od začátku... tk snad vše bude v pořádku, ten strach je šílenej...☹

ladako
28. bře 2016

@moni92 vim presne jak ti je,ja jdu 4.4. a taky se silene bojim, krome bolestivych prsou na sobe nic necitim a uz premyslim,ze se snad preobjednam na tenhle tyden,je to moje prvni. Ja beru vitaminy s kys.listovou, utrogestan neznam. Neboj,urcite nam to obema dobre dopadne🙂

moni92
28. bře 2016

@ladako utrogestan je proti krvaceni a na udrzeni, mam ho kvuli tomu lednu😉 no taky premyslim ze tam pujdu driv, ale zase si rikam kdyz jeste nebude videt srdicko akorat se zbytecne vydesim, ten dalsi tyden uz to bude jistejsi 😉 jaky beres vytaminy??

ladako
28. bře 2016

@moni92 diky, zeptam se v lekarne, je tam kys.listova,zelezo a B,dostala jsem po dar.krve od poj.,prisly mi dobry. S tim preobjednanim mas asi pravdu,kdyz ja hrozne nerada na neco cekam

moni92
28. bře 2016

@ladako ono to je na predpis, ten utrogestan, to se dava jen po potratu nebo pokud zacnes spibit, jinak to nepotrebujes jsoi to hormony ktery si telo vytvari samo 😉

ladako
28. bře 2016

@moni92 ted jsem to nasla na netu,dekuju,tak dulezita je kys.listova a tu jim uz dlouho,tak to snad staci

sarlotte09
29. bře 2016

Ahoj holky,musím se i já pochlubit. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku u doktora a bylo vidět už srdíčko a vše je v pořádku.Dal mi i fotečku. Koncem dubna jsem už objednána na screening-genetiku. Tak pokud to půjde vidět,snad se dovíme i pohlaví miminka.Už se moc těším. 🙂

moni92
29. bře 2016

@ladako jojo ta je nejduležitější 🙂 tu taky beru už od října 🙂 odedneška za týden kontrola... já se snad nedočkám...

ladako
29. bře 2016

@moni92 Taky jsem to dneska pocitala,je to nekonecny. Porad resim,ze nic necitim,tak jestli tam vubec mrnous je..

moni92
29. bře 2016

@ladako ja taky ne, jen obcas bricho ale spis jako ze sem nafoukla a v noci obcas prsa ale to spis ze na nich spim 😀 clovek si najednou vsima veci....

ladako
29. bře 2016

@moni92 tak to jsme na tom dost podobne,tak je to dobry🙂

kacka32
30. bře 2016

@brunetkavalery
Ahoj holky, já stále taky čekám.......teda jak u kterého lékaře. Stalo se vám, že jeden lékař vám vše potvrdil a druhý nic neviděl????? Jsem strašně zklamaná a o psychice ani raději nemluvím... ☹

moni92
30. bře 2016

@kacka32 a jakto že jsi byla u dvou doktorů..? Já čekám na první potvrzení, takže zkušenost s tím nemám... a srdíčko tam už taky bylo u toho prvního..?

moni92
30. bře 2016

@ladako jojo určitě je to dobrý.. kolikrát ženský píšou že jsou ve 14tt a kdyby jim nerostli bříško ak ani neví že jsou těhu... asi má ty příznaky každá jinak 😉 říkám si furt lepší než objímat záchod 😀

aphr0dite
30. bře 2016

Ahoj holky, konečně jsem mela ten krásný pocit, vidět pozitivní těhotenský test. Kdy jsem jde na utz jestli srdce ťuká? Já jdu 4.4 na utz poprvé. Nevím co čekat

moni92
31. bře 2016

@aphr0dite kolikátý budeš týden...? první týden začíná prvním dnem poslední ms 🙂

kacka32
31. bře 2016

@moni92

Poprvé, když jsem byla u moji dr, si nevěděla rady tak mě poslala do nemocnice. Teď v úterý jsem byla opět u své dr, a když jsem viděla výraz, říkám si, no nic, jedu zpět do nemocnice. Mají nový ultrazvuk, jiný přístup, atd. Prostě si nepřipadnu jako na páse!!! Ale i tak to nedopadlo a v úterý mě čeká revize!!!! 😢 😢
Budeme zkoušet znova, snad se zadaří a bude vše v pořádku.

ladako
31. bře 2016

@kacka32 to je mi lito, priste to urcite vyjde,uvidis, drz se

Strana