Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
Tak jsme se také srdíčka dočkali jsem nejšťastnější a jsem moc moc moc ráda ,ale ne jen já ,ale celá naše rodina
@adussandrus skvělý!!!!Gratuluji!!!
@tess007 děkuji 😉
@adussandrus Taky blahopreju🙂
@ladako děkuji 😉
Taky nám už na poslední kontrole busilo jak o zavod 🙂 ted jdu v 10tt a bojím se a zároveň tesim... Tesim, ze ho zase uvodim a bojím se, ze už srdíčko nebude.. Ten strach mám po špatný zkusenosti...:(
@dulsinea Netuší...Prý to tak někdy bývá.Pak mi jen Dr. řekl,ze mám malou dutinou za dělohou, ze které to muže krvácení,ale ze by to nemělo ohrožovat plod. Každopádně je to otrava, pak mám pořad velký strach a pořad se hlídám.Bojim se,ze to nedopadne dobře a to jsme se snažili rok.Prvni těhotenství bylo tak bezproblémové 😔
Holky tak čekám na první kontrolu na gy ... jdu až 5.4. po lednové špatné zkušenosti kdy jsem o to přišla ještě před první kontrolou v 7 týdnu se šíleně bojím aby se prdelka udržel a bylo srdíčko.. na kontrole bych měla být dle ms 6+3, tak věřím že to bude v pořádku, ale ten strach.... ale tentokrát beru utrogestan hned od začátku... tk snad vše bude v pořádku, ten strach je šílenej...☹
Ahoj holky,musím se i já pochlubit. Minulý týden jsem byla na ultrazvuku u doktora a bylo vidět už srdíčko a vše je v pořádku.Dal mi i fotečku. Koncem dubna jsem už objednána na screening-genetiku. Tak pokud to půjde vidět,snad se dovíme i pohlaví miminka.Už se moc těším. 🙂
@brunetkavalery
Ahoj holky, já stále taky čekám.......teda jak u kterého lékaře. Stalo se vám, že jeden lékař vám vše potvrdil a druhý nic neviděl????? Jsem strašně zklamaná a o psychice ani raději nemluvím... ☹
Ahoj holky, konečně jsem mela ten krásný pocit, vidět pozitivní těhotenský test. Kdy jsem jde na utz jestli srdce ťuká? Já jdu 4.4 na utz poprvé. Nevím co čekat
Poprvé, když jsem byla u moji dr, si nevěděla rady tak mě poslala do nemocnice. Teď v úterý jsem byla opět u své dr, a když jsem viděla výraz, říkám si, no nic, jedu zpět do nemocnice. Mají nový ultrazvuk, jiný přístup, atd. Prostě si nepřipadnu jako na páse!!! Ale i tak to nedopadlo a v úterý mě čeká revize!!!! 😢 😢
Budeme zkoušet znova, snad se zadaří a bude vše v pořádku.

Je tam srdíčko a krásne tukaaaaa!!!😄 Jen jsem 6+2, namísto očekávaných 7+3 😉