icon

Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?

brunetkavalery
6. bře 2016

Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂

timonek
4. dub 2016

Já se vám vůbec nedivím, taky jsem to tak prožívala a nakonec vše dobře dopadlo, ale ten strach nás nejspíš neopustí ani při dalších kontrolách. Já teď čekám 20.4. na screening a taky se hrozím úplně všeho, tak se hlavně držme děvčata 🙂

moni92
4. dub 2016

@lusesita25 v kolik jdes zitra?? ja jdu ve 12:15 dneska asi ani neusnu☹

lusesita25
4. dub 2016

@moni92 ja jdu v 10.15, ale co sem tak zjistila tak pritel ma vetsi strach jak ja.

moni92
4. dub 2016

@lusesita25 me zas manzel ujistuje ze bude vse v pohode a vubec si nepripousti jinou variantu😉 tak pak dej vedet 🙂 budu vam drzet palecky😉

xyrina
4. dub 2016

@thebe Ahoj, gratuluju k těhotenství. Muzu se zeptat, odkdy jsi měla pozitivní TT?

thebe
4. dub 2016

@xyrina Ahoj, ja byla na KETu a 10 dni po transferu jsem testovala a byla silna druha carka 🙂

hankatrdlinka
4. dub 2016

@aphr0dite tak co....povídej, jak jsi dopadla? Je tam vidět ♥?

xyrina
4. dub 2016

@thebe Nádhera. Mas obrovské stesti 🙂

moni92
5. dub 2016

@lusesita25 držím palce 😉

moni92
5. dub 2016

@xyrina mě se dálnice objevila až dva týdny po zmeškané ms, jinak duch pidi dušík byl už 10 DPO ale ten byl fakt skoro neviditelnej a byl vidět jen když test úplně uschnul 😉

xyrina
5. dub 2016

@moni92 ty dva týdny u mě budou zítra. A bolelo Te bříško jako před MS? Ani bych se nedivila, kdyby mi dneska MS dorazila.

kerstinka
5. dub 2016

@xyrina jesli muzu za sebe..ja jsem tento pozit test necekalanevadz tyden pred ocekavanou ms jsem mela krece v krizi a podbrisku..pak to najednou ustalo a ejhle-))

moni92
5. dub 2016

ženský tluče jako o život jsem 6+3tt dostala jsem i průkazku a srdíčko bouchalo krásně 😉

ladako
5. dub 2016

@moni92 vidis, tj super, blahopreju🙂

kerstinka
5. dub 2016

@moni92 moc gratuluju..snad v patek napisu to samo

jajinka147
5. dub 2016

@moni92 moc gratuluji to je skvělé.. 6tt+3 jsi podle poslední MS nebo ti to řekl doktor? 🙂 🙂

moni92
5. dub 2016

@jajinka147 podle MS doktorka psala podle ult je to o něco menší ale ono všude jsou v tomhle období velký rozestupy pro velikost plodu tak ani nic neříkala.... prdelka má prý 3mm od hlavičky k srdíčku.

jajinka147
5. dub 2016

@moni92 bože můj, to je nádherný.. 🙂 já doufám, že když půjdu a budu 7tt+1 tak už bude taky srdíčko.. za jak dlouho jdeš na další kontrolu?

moni92
5. dub 2016

@jajinka147 jdu hned za 14 dní protože budu v době kdy jsem o to v lednu přišla tak si mě chce zkontrolovat... a pak 3.5. na krev a další vyšetření a pak v půlce května už na ten první screening,,.. 🙂

hankatrdlinka
5. dub 2016

@moni92 to je krásná zpráva, gratuluji 🙂...a určitě se všechny těšíme na fotečky 🙂
Takže, holky, kdo bude mít, sem s ní 🙂

hanesi
5. dub 2016

Ahoj holky, můžu se přidat? Jdu v pátek taky na srdíčko, budu 6tt+3, tak doufám, že bude už vidět...
Je to moje druhé těhotenství, obě po IVF a z prvního mám už jednu holčičku 🙂 Tak pevně věřím, že i to druhé dotáhneme do zdárného konce 😵

hanesi
5. dub 2016

@moni92 Krásné 😵 😵 😵 moc moc gratuluji a přeji i další jen pozitivní zprávy 🙂

moni92
6. dub 2016

@ladako
@kerstinka
@jajinka147
@hankatrdlinka
@hanesi
Holky všem moc děkuji a těm co čekáte taky na srdíčko držím palečky ať je u Vás taky všechno v pořádku.

slunce12
6. dub 2016

Ahojte,babulky,tak mám za sebou už 2 ultrazvuk a zatím srdíčko ťuká jak má.Už máme 2,5cm. Skladuji si fotečky,i když na nich to malé je taká malá příšerka ♥. A špatně mi moc nebývá,tak nevím... 😝

hankatrdlinka
6. dub 2016

@slunce12 buď ráda.....ale je pravda, že u prvního mi taky bylo celkem ok, jen u čištění zubů mě natahovalo,ale jinak v pohodě....
jo a gratuluji k ♥ a 2,5cm 🙂

hankatrdlinka
6. dub 2016

@moni92 díky moc 🙂

hanesi
6. dub 2016

To mě tedy bývá poslední dobou dost šoufl :( nezvracím, ale je to většinou na celý den, před jídlem, po jídle, prostě furt...no tak snad to se mnou brouček myslí dobře a jen mi dává najevo, že tam je 😀

kerstinka
6. dub 2016

@hanesi uplne soucitim.. Mam to uplne stejne.. Je mi spatne z hladu.. Pak zas spatne po jidle.. Vcera jsem si s takovou chuti dala rybi salat-bez majonezy.. A nemusim psat kde skoncil

petuldak
6. dub 2016

Holky mám to stejně...nezvracím teda, ale je mi špatně...skoro pořád..a jsem unavená...snad je to normální..

hankatrdlinka
6. dub 2016

@petuldak unavená jsem taky....furt bych jen seděla nebo ležela ☹

Strana