Budoucí maminky, čekatelky na bijící srdíčko, jste tu?
Ahoj Holky, cekate take az lekar potvrdi srdecni akci? Ja jdu na kontrolu ted ve stredu. To budeme 7+6. Tesim se,ze bude bit.srdicko, zroven mam obrovsky strach, ze nebude. Naposledy nam tehu zkoncilo v 9tt bez srdicka.... hodiny a dny se vlecou, snad to dopadne dobre, napiste, zda jste tady nekdo na tom stejne...🙂
@lusesita25 v kolik jdes zitra?? ja jdu ve 12:15 dneska asi ani neusnu☹
@moni92 ja jdu v 10.15, ale co sem tak zjistila tak pritel ma vetsi strach jak ja.
@lusesita25 me zas manzel ujistuje ze bude vse v pohode a vubec si nepripousti jinou variantu😉 tak pak dej vedet 🙂 budu vam drzet palecky😉
@aphr0dite tak co....povídej, jak jsi dopadla? Je tam vidět ♥?
@lusesita25 držím palce 😉
ženský tluče jako o život jsem 6+3tt dostala jsem i průkazku a srdíčko bouchalo krásně 😉
@moni92 moc gratuluji to je skvělé.. 6tt+3 jsi podle poslední MS nebo ti to řekl doktor? 🙂 🙂
@jajinka147 podle MS doktorka psala podle ult je to o něco menší ale ono všude jsou v tomhle období velký rozestupy pro velikost plodu tak ani nic neříkala.... prdelka má prý 3mm od hlavičky k srdíčku.
@moni92 bože můj, to je nádherný.. 🙂 já doufám, že když půjdu a budu 7tt+1 tak už bude taky srdíčko.. za jak dlouho jdeš na další kontrolu?
@jajinka147 jdu hned za 14 dní protože budu v době kdy jsem o to v lednu přišla tak si mě chce zkontrolovat... a pak 3.5. na krev a další vyšetření a pak v půlce května už na ten první screening,,.. 🙂
@moni92 to je krásná zpráva, gratuluji 🙂...a určitě se všechny těšíme na fotečky 🙂
Takže, holky, kdo bude mít, sem s ní 🙂
Ahoj holky, můžu se přidat? Jdu v pátek taky na srdíčko, budu 6tt+3, tak doufám, že bude už vidět...
Je to moje druhé těhotenství, obě po IVF a z prvního mám už jednu holčičku 🙂 Tak pevně věřím, že i to druhé dotáhneme do zdárného konce 😵
@ladako
@kerstinka
@jajinka147
@hankatrdlinka
@hanesi
Holky všem moc děkuji a těm co čekáte taky na srdíčko držím palečky ať je u Vás taky všechno v pořádku.
Ahojte,babulky,tak mám za sebou už 2 ultrazvuk a zatím srdíčko ťuká jak má.Už máme 2,5cm. Skladuji si fotečky,i když na nich to malé je taká malá příšerka ♥. A špatně mi moc nebývá,tak nevím... 😝
@slunce12 buď ráda.....ale je pravda, že u prvního mi taky bylo celkem ok, jen u čištění zubů mě natahovalo,ale jinak v pohodě....
jo a gratuluji k ♥ a 2,5cm 🙂
@moni92 díky moc 🙂
To mě tedy bývá poslední dobou dost šoufl :( nezvracím, ale je to většinou na celý den, před jídlem, po jídle, prostě furt...no tak snad to se mnou brouček myslí dobře a jen mi dává najevo, že tam je 😀
Holky mám to stejně...nezvracím teda, ale je mi špatně...skoro pořád..a jsem unavená...snad je to normální..
@petuldak unavená jsem taky....furt bych jen seděla nebo ležela ☹

Já se vám vůbec nedivím, taky jsem to tak prožívala a nakonec vše dobře dopadlo, ale ten strach nás nejspíš neopustí ani při dalších kontrolách. Já teď čekám 20.4. na screening a taky se hrozím úplně všeho, tak se hlavně držme děvčata 🙂