Nemám žádné těhotenské příznaky
Maminky nebo tehulky 🤰👩👧👩👦mám dost jsem těhotná 4tydny a 4dny , jen jsem se chtěla zeptat , nemám žádný příznaky že by mi bylo špatně nebo , zvracela,jen mě občas bolí pod bříškem a nebo žaha ale to je málo kdy , nemám se ským poradit tak by jsem ráda věděla jestli to mala taky mala že vůbec nevěděla že má v sobě něco 🙂
5tt je ještě brzo, většina začne mít příznaky az pozdeji, takze se ti to ještě může rozjet, ale taky můžeš být ta šťastná co tím trpět nebude...
V 5tt jsem se taky radovala.. začalo mi to v 7tt, jsem v 18tt a stále je mi strašně..
Ahoj,já neměla v prvním trimestru žádné příznaky,takže v klidu.Ne,každý musí zvracet apod.
Ahojky, buď ráda, ze zatim nic👍 me se vse rozjelo az po sestem týdnu, i spineni, bolest bricha, zad vse prislo najednou a nevolnosti jsem mela vecerniho typu-pritel koukal na telku, ja blila do záchodu-takovy nas standardní večer😂😇 rano jsem byla zase fit👍
@ivuska1986 to je taky super 🙂 no snad nebude mě tak zlobit ale at dá trošku vědět
U mne to přišlo tak v 6tt, teď už si ani nepamatuju, jaké to bylo, když mi nebylo blbě🙄
O těhotenství jsem nevěděla a nebýt absence MS tak bych nevěděla asi tak do 6. měsíce:D Akorát mi žaludek přestal brát pivo. A ke konci mi trochu vyrostlo břicho a začala jsem se zadejchávat.
Já byla do 7TT úplně v pohodě, pak to začalo😀 Nyní jsem 21TT a je mi dobře už tři týdny, hurá, ani jsem nedoufala, že mi zase někdy bude lépe😂Držím pěsti ať je vše v pohodě!
To mi taky bylo ještě hej. Peklo začalo nějak v 6.-7.tt. Tak doufej, že tě to mine 😀
Si to uzivejte. S dvojcaty mi bylo zle snad od momentu, kdy ze me manzel "slezl". V tomto tehotenstvi az od 6.tydne, ale zase az do 16.
Mě vůbec nic nebylo do doby než jsem si udělala test😂 což bylonv 6tt ...Trpěla jsem jen nechutenstvím jinak nic. ❤ Teď už jsou fazolce za pár dní 2.roky

Kdybych neměla břicho tak jsem ani nevěděla ze jsem těhotná. Neměla jsem nevolnosti ani zvracení.