Nic mě netěší. Že by hormony v těhotenství?
Ahoj holky, mám takový zvláštní problém, který trvá už týden. Asi jsem fakt divná, jinak si to neumím predstavit. Nejedná se o vtip, ale o skutečnost...dlouho dobou se nám s přítelem nedařilo otěhotnět. Až jsem otěhotněla měla jsem velkou radost, která ale brzy jakoby zmizela. Tesila sem se na první ultrazvuk a pak to se mnou nic neudělalo. Divné je, že nikdo mě nerozcili, nezasmeju se, a je mi všechno jedno? Bojím, že sú nemocná. Chci se radovat zase z těhotenství a z normálních věci v životě. Nevim co mam dělat. Můžou za to hormony??? Na jednu stranu je dobře, že mě nic nerozcili a jsem jak flegmatik, ale na druhou stranu je to divné to chování. Nic mě netěší, jsem ke všemu lhostejná...☹️
@amaliekvidova děkuji, už jsem i k psychologovi objednaná 🙂 a na tu krev taky zajdu 😉
Psychoterapeut léčí "mluvením", psychiatr léky 😀. Nejdřív zkus toho prvního.
@merope ano vím kdo je kdo.
@kixi Ahojte holky, šťítná žláza v pohodě. Je to hormonami říkala lékařka, tak jak jste taky některá z vás zmiňovali, aspoň je to ochrana miminka před stresem, něco to má do sebe, hlavně, že jsem zdravá. Jídlo mi chutná,tak to je důležité a to ostatní příjde 🙂 děkuji všem za rady, aspoň jsem v klidu, že jsem OK.
@amaliekvidova šťítná žláza v pohodě. Mám to hormonami 🙂 děkuji za radu
@sobist naštěstí šťítná žláza Ok. Děkuji všem za rady. Nakonec to mám hormony. A jídlo mi teda chutná až až 😀
Super. Tak ať se daří! 🙂
Super 🙂 drzim pesti at se to brzy spravi

Jj, dokonce jsem vyhledala psychiatra a terapeuta, protože jsem si myslela, že mi začíná deprese. Nikdy jsem žádné psychické problémy neměla. Moje gynekoložka mi udělala krevní testy a poslala mě na endokrinologii. Měla jsem mini dávku Thyrozolu a zabral za pár dní. Jsem po porodu a už ho vysazuju. Určitě si zajdi na krev, ať se zbytečně netrápíš. Může to být i psychického původu, ale vyloučila bych první toto😊