icon

Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt

koblizek1234
29. říj 2016

Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??

majaaa82
31. říj 2016

@lucie594 lucie, prosim, pokud nemas, co rici, mlc. Tvoje vulgarity tady asi jen malokoho ohromi.

majaaa82
31. říj 2016

@lucie594 a pokud se potrebujes pohadat, zkus manzela ci tchyni. Bude to pro me mene obtezujici. Caio...

lenatu
31. říj 2016

@koblizek1234 Ahoj, je to teda od něj blbý, ale některý chlapi jsou v tomhle paka..viz ten můj 😀..Já měla taky blok a 2,5 měsíce jsme spolu nespali a taky občas prohodil něco jako ,,Holt si to budu muset najít jinde" a smál se, já z toho byla samozřejmě na*raná a nadávala jsem mu a on říkal že si dělá srandu, že mu to chybí, ikdyz mu to vynahrazuju jinak 🙂. No a jednou jsme vyjeli na výlet (byla jsem ve 4m), byla romantika a překonala jsem svůj blok a od té doby to bylo ok 🙂)...Já naprosto tvůj blok chápu jelikož jsem ho měla taky, ale zkuste si udělat romantiku a uvidíš jestli to půjde 🙂 nijak extra bych se ale nepremahala..aby ti to pak neublížilo psychicky 🙂 třeba to po té romantice přijde samo. A jinak ten můj si pořádně všim že jsem těhotná až když jsem byla v 7 měsíci, jako tehu semnou prožíval dost (furt se ptal kdy budeme mít další fotku do alba a jak je mrňous velkej) ale až když naroste břicho tak si to uvědomí naplno 🙂. A pak až pochopil proč nechci lézt po žebříku a proč s ním nejdu do zakouřené hospody. Tím chci říct, že ikdyž jsou někteří chlapi v tomhle paka a nedokáží si to pořádně uvědomit natož se vcítit do ženský je to asi na jednu stranu normální 🙂. Ten můj byl taky kolikrát na facku a hooodně mu trvalo než jsme si pár věcí vysvětlili, ale táta i manžel je to úžasnej a pevně věřím, že bude i ten tvůj..Ale sama uvidíš jak se to mezi Vámi vyvine. Co jsem četla ostatní příspěvky některé jsou dosti přehnané, ale začátek DN bych v tom neviděla..to by všichni chlapi co mají takhle blbý kecy museli být násilníci ...Tím se toho tvého určitě zastávat nechci, jen to píšu z druhého pohledu a z mé zkušenosti 🙂. Ať jste zdraví a miminko krásně roste 🙂.

majaaa82
31. říj 2016

@jaresska pozor, to se tu nesmi psat. Musite napsat, ze je jeho chovani normalni a ze mu ma dat. Jinak budete zapskla, negativni zenska, samozivitelka a podobne nesmysly...

majaaa82
31. říj 2016

@lajla vy jste tady fakt vsechny uplne totalne sileny... jeden napise, ze neni normalni, kdyz muz tehotnou tlaci do sexu a vyhrozuje ji a vy se muzete s prominutim podelat. NENI TO NORMALNI, NENI TO BEZNY A TAKOVY CHLAP JE MANIPULATOR. za tim si stojim a budu vzdy stat. Ta holka to zjisti az za cas, ale je to jeji zivot, mne je do nej houno. Ja ziju svuj zivot, mame malou dcerku a jsme spokojeni (lucie, to cumis, vid?).

lenatu
31. říj 2016

@majaaa82 Vás na jednu stranu chápu, chtěla jste pomoci zakladatelce a říct jí že i takovými řečmi může začít DN ..ok..ale to co se tu z toho zvrhlo to je mazec...Chápu že máte zkušenosti, i já je mám a proto jsem je sem napsala.. Ale ikdyž jste terapeut tak si myslím že byste si měla zachovávat nějaké zásady i tady na fóru už proto, že jste zkušený terapeut a měla byste se pokusit zakladatelku vyslechnout a nabídnout druhý pohled ..Tím Vás nechci urazit, ale já mít takového terapeuta tak si za chvíli hodim mašli :-/

lenatu
31. říj 2016

@majaaa82 No tak potom co jste napsala teď tak vůbec pochybuji o tom že jste terapeut..z toho mi zůstává rozum stát :-O

majaaa82
31. říj 2016

@lenatu diky, konecne normalni rec. Akorat znovu, uz asi po ste opakuji, ze v ramci prace s klienty jsem fungovala uplne jinak. Ctila jsem zasady krizove intervence. Ale tady jsem na foru a vylozene me vytaci, kdyz si tady zensky jen cintaj pentle. To k nicemu neni. Clovek musi byt nekdy tvrdy, aby neco pomohl rozlousknout. A slepice typu Lucie me tady kamenujou, protoze jsem jim samotnejm slapla na kuri oko.

tahejhula
31. říj 2016

Po procteni bych rekla, ze je dotycny spise silne frustrovany, nebot ma proste silny sexualni pud a jiz dva mesice pustuje. Kdyz je clovek zoufaly (a to muze byt i z nedostatku sexu) placa obcas blbosti. Cimz netvrdim, ze ma zakladatelka zatnout zuby a podrzet.

majaaa82
31. říj 2016

@lenatu mam vystudovanou psychologii na UK plus nekolik odbornych kurzu, hlavne na zvladani krizovych situaci. A praxi jsem mela s detmi se syndromem CAN a take s tyranymi zenami.

lenatu
31. říj 2016

@majaaa82 chápu, jenže já taky můžu být chirurg protože to mám naučený, ale praxe může stát za starou bačkoru...
Jen si myslím, že byste si měla držet jistou profesionalitu i tady na fóru a to už jen z toho důvodu, že když někoho svá práce baví tak si z ní bere něco do života 🙂. A Vy máte velikou výhodu jako psycholog že víte jak byste měla v určitých situacích reagovat, ale toto je opravdu dooooooost přes čáru ..

karlajasmine
31. říj 2016

@majaaa82 Vis, problem je v tom, ze nikdo z nas u te diskuze nebyl a nikdo z nas nezna zakladatelku ani jejiho partnera v beznem zivote. Ten chlap to mohl rict proto, ze je to nasilnik a debil, anebo to mohl rict proto, ze predtim meli sex kazdy den, on je po 2 mesicich nadrzeny, zoufaly, nechape, co se najednou zmenilo (tehotenske hormony jsou pro nej jiny vesmir) a ma pocit, ze ho zakladatelka snad uz nemiluje, jinak by s nim prece chtela spat... tak v navalu vlastnich nadrzenych hormonu prohodil tenhle nesmysl. Dokazu si predstavit, ze kdybych s manzelem 2 mesice nespala ve tretim trimestru tehotenstvi, kdy jsem byla nadrzena ja, tak ze bych byla schopna taky neco takoveho rict. Vzpominam si, ze jsme spolu nespali tyden a ja se rozbrecela, jestli jsem oskliva a nepritahuju ho nebo co vlastne... protoze se mnou mavaly hormony.
Dokonaly nejsme nikdo, kazdy v partnerstvi nekdy rekne neco, ceho lituje.. a nelze z jedne vety soudit, ze chlap je manipulator a tyran. Nechci v zadnem pripade zlehcovat domaci nasili, ale myslim, ze u tebe je trosku videt profesionalni deformace, ze vidis tyrani i tam, kde byt nemusi.

majaaa82
31. říj 2016

@karlajasmine diky za rozumny a kultivovany nazor. Mozna trpim profesionalni deformaci... fakt je to klidne mozne. Mozne je ale i to, ze z par vet, ktere vam prijdou celkem v mezich, ja uz dokazu predvidat pruser, a to na zaklade stovek velmi podobnych vet, ktere jsem slychavala. Jsem na projevy pocatku DN dost citliva. Tot vse. Ale treba se pletu, ucet tu budu mit dlouho, tak mi muze tazatelka napsat, trebas za deset let. Pokud nemam pravdu, omluvim se ji, manzelovi i vam.

simone5
31. říj 2016

@majaaa82 To, že máš vystudovanou psychologii a nějaké kurzy, bohužel zase tolik znamenat nemusí. Je poměrně na pováženou, s jakou lehkostí docházíš k závěrům jen na základě pár komentářů v diskuzi. Čímž rozhodně nechci omlouvat přítele tazatelky. Na mě ale jako profesionálka určitě nepůsobíš..

majaaa82
31. říj 2016

@simone5 Abych byla uprimna, Simono, je mi to tak nejak uz celkem jedno. S lehkosti nikoliv... jen se vzponinkami na zenske, jejichz nelehky osud zacal podobne. Resp. temer identicky. Je to u mnohych jak pres kopirak.

lucie594
31. říj 2016

@majaaa82 JoJo, to vyloženě xumim jak pero z gauce... ;) pro me jste bohužel i nadále velmi ubohý frustrovaný člověk 🙂 ale chápu, vy jste jediná kdo ma mnoho zkušenosti a vše vi na mil. Procent, protože jste terapeut.. Ale bohužel terapeut na nic 🙂

brokovich
31. říj 2016

@karlajasmine Také díky za kultivovaný příspěvek. Mne treba prijde, ze slova "neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ..teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede" se nejeví jako popis situace, kdy partner něco placne v návalu "nadrzenych" hormonu. Já to z techto slov pochopila tak, že to resi dnes a denne, tj. od začátku těhu, a ze ona mu to dnes a denne vysvětluje a on pořád tlačí viz slova "neuvěřitelně mi to vyčítá". V tom případě me pak zaráží, že najednou to zcistajasna pochopil, když si včera nebo kdy promluvili.

svetlus_pepca
31. říj 2016

@koblizek1234 Pročetla jsem první stránky, na víc nemám sílu 😉 Neměla jsem takový blok v těhotenství, ale po porodu. Ten blok trval 2 roky!!! Manžel NIKDY nevypustil jediné slovo o tom, že by šel jinam. A dle mého, na tom to celé stojí. Na tom, jak se k tomu postaví ten chlap! Ty tu řešíš, jak to udělat, aby to šlo. A řeší on, jak to udělat, aby to šlo?? Myslím aby to šlo tobě, ne jemu. Jemu to půjde zřejmě za každých okolností, jako asi většině chlapů. Nám to holt občas nejde. Takže jaká je jeho snaha, aby ten blok nebyl, aby tys na to měla chuť?? Protože jestli žádná, pak se můžeš snažit horem dolem a bude to k ničemu.

Jen tak mimochodem, dámy, rady ve stylu "udělejte si hezkej večer, vyražte na romatickej víkend, apod." jsou totálně k h****! Kdo nezažil opravdovou nechuť, odpor, strach a totální blok v téhle oblasti, nemá tušení, o čem je řeč. To není o tom, dnes nemám náladu. To je o tom, že vám vadí jakákoli zmínka o sexu, jakékoli pomyšlení, náznak, postupem času pak jakýkoli pokus o kontakt. Takže nepomohly hezké večery, nepomohly společné volné chvíle, nepomohl alkohol (myslím dát si lahvinku a tak), nepomohl gynekolog, nepomohla antidepresiva, nepomohl psycholog! Zašla jsem mnohem dál, než k "uděláme si hezkej večer"! Nepomohlo NIC!!! Za ty dva roky jsme toho vyzkoušeli víc než by poradilo sto odborníků. Nebylo to vždy růžové. Kolik času jsem probrečela. Zoufalstvím, strachem, že už to nebude jako dřív. A co teda bude dál. Kolik času jsme strávili hledáním rady a pomoci. Kolikrát jsme se pohádali, protože jednomu nebo druhému prostě ruply nervy. Ale všechno MY, ne jenom já! Počet jakékoliv sexuální aktivity bych za ty dva roky spočítala nejspíš na prstech. A přesto při mně manžel stál. Celé ty dlouhé (pro něj zřejmě extra dlouhé) měsíce. A opravdu jsem si jistá, že jinam nešel. A že byly dokonce chvíle, kdy by se mi snad ulevilo, kdyby si "odskočil". Ale neudělal to. Ty, které si právě teď říkají, že jsem naivní, mohu ujistit, že nejsem a vím proč tomu tak je 😉

A jak to dopadlo?? Prostě to muselo "odeznít" samo. Přestali jsme se tím stresovat. Vykašlala jsem se na léky, na psychologa, na hledání rad na internetu, na vymýšlení nových a nových způsobů, jak na to. A ono to najednou jednoho dne zase fungovat začalo! Ale bylo to náročné období a stálo nás oba hodně sil. Takže přeju hodně sil i tobě! A partnerovi to zkus pěkně pomalu a kousek po kousku vysvětlit. Bude-li rozumný, bude tě poslouchat a bude se tě snažit pochopit. Nebude-li se snažit, pak je to na jinou kapitolu... 🙂

caverina
31. říj 2016

@brokovich tak to me taky dost zarazilo.....dva mesice mu to nejde vysvetlit a pak najednou bingo!!! Trochu divne...

majaaa82
31. říj 2016

@lucie594 cum si jak chces, lucie a bud tak laskava a prestan me tu urazet. A nebo ne, pokracuj, jsem evidentne hromosvod tvych vlastnich problemu. Tak trebas ti to pomuze. Jedna nadavka se rovna jedne uleve. Ale prosim, prestan uz pouzivat slovo frustrovana. Musela bych si o tobe zacit myslet, ze hovoris sama o sobe.

somalicats
31. říj 2016

Pročetla jsem diskusi a fakt se tu bavím.

A teď si představte, že by zakladatelka diskuse proležela celé těhotenství v nemocnici. Copak by ten její ubožák po tu dobu dělal? To by bylo už normální, že půjde vrzat jinam, nebo byste ji tu najednou litovaly, kdyby si skutečně odskakoval bokem?

Chlap, který vypustí z huby to, co napsala zakladatelka ve svém příspěvku, není normální, v nejlepším případě je to empatické hovado. Pardon za ostré výrazy, ale taky jsem zažila těhotenství přímo se zakázaným sexem, problila jsem u něj navíc 7 měsíců a po celou tu dobu byl sex (jakýkoli) fakt na posledním místě, když mi ke zvracení stačilo strčit si do pusy i blbej zubní kartáček. A můj muž fakt nechodil "odskakovat" jinam, prostě jsme sex neměli, vrcholem našich intimností bylo ležet spolu v posteli v objetí.

majaaa82
31. říj 2016

@caverina presne... je to hodne zvlastni, smrdi to na sto honu. Kazdopadne abychom nebyly oznaceny za frustrovane, mely bychom rici asi toto: zakladatelka by se mela premoci a dat mu, protoze chlapovi hrabe z nedostatku sexu, takze je POCHOPITELNE, ze je zly, neomaleny (mimochodem, uz jen tohle je samo o sobe silene a vypousti to tady z ust kde kdo). No a az jednou zakladatelka dostane treba facku, bude sem psat a ty stejne slepice ji zas budou mazlat med kolem ust. A pranyrovat nejakou jinou holku, ktera si nebude brat servitky.

majaaa82
31. říj 2016

@somalicats jste osklive kacatko, fujky, fujky... frustrovana, zapskla samozivitelka bez manzela.... ne, samozrejme mate pravdu, jen se snazim usetrit praci tem babam, co tady za podobne nazory kamenuji.

caverina
31. říj 2016

Jestli dovolite ja bych si to sama pro sebe nejak sesumirovala a ukoncila....Mozna jsme se nektere spletly a neni to tak horke jak to vypadalo....ale silne o tom nepochybuju,protoze podle me fakt neni normalni aby tohle rekl partner sve partnerce po dvou mesicich sexualniho pustu....zvlast kdyz je tehotna a ceka jeho dite!! zakladatelka chtela slyset ze to v pohode je,ale kdyz ji bylo receno ze ne tak to vsechno totalne obratila....pokud si dobre vzpominam tak psala o sexualnim zneuzivani....nejsem psycholog a uprimne psychologii houby rozumim ale mam mozek a obcas ho doopravdy pouzivam a z toho mi tak nejak vyslo,ze diky tomuto hodne osklivemu zazitku ma trochu pokriveny pohled na partnerske vztahy....a bohuzel si mysli,ze je to v poradku a ze to musi proste nejak pretrpet....podle me zakladatelka problem ma...at uz se svym partnerem nebo sama se sebou...

majaaa82
31. říj 2016

@caverina osobne se domnivam, te jste to shrnula naprosto presne. Nejsem zadnej Matejcek (cili extrakapacita), ale na tohle mejch pet let na fakulte fakt staci.

somalicats
31. říj 2016

@caverina Souhlasím. Jestliže spolu plánovali dítě a její chlap je o tolik starší, tak už mimo jiné musí počítat s tím, že těhotenství není vždycky jen procházka růžovým sadem a nejkrásnějším obdobím ženy a jánevímcoještě. Taky to může být jedna velká komplikace. To, že je chudáček sexuálně frustrován, když to doteď šlo a najednou to nejde, je jedna věc, ale tak má snad dvě zdravý ruce, když to jinak nejde, a nebude partnerku zraňovat takovými kecy. Ostatně by mě zajímalo, jak hodlá nebožák přežít šestinedělí, jak hodlá fungovat ve vztahu s miminem (a že ten sex po porodu jde kolikrát do pozadí, stačí, aby dítko bylo nespavé). Taky nechci malovat čerta na zeď, nežijem s nima, tak nelze říct, jestli je to prostě jen chlap - pařez, nebo skutečný manipulátor, ale moc se mi ten vývoj diskuse nezamlouval.

lenatu
31. říj 2016

@caverina No jako je to od něj blbý to jsem psala taky, ale jak jsem psala u mě to manžel plácal ze srandy a 6ti neděli mu bylo jasné že nic..ale, nevíme pořádně jak to mezi něma je..jaký mají vztah a proto dělat závěry jako udělala @majaaa82 mi přijdou přehnané kor od psychologa :-/

majaaa82
31. říj 2016

@lenatu nezlobte se na me, uz me to nebavi opakovat. JA TADY NEJSEM V ROLI PSYCHOLOGA, JSEM CIVIL, MAMA OD MIMINA, KTERA PISE JAK SE JI TO JEVI! KDYBYCH TU MELA VYSTUPOVAT JAKO PSYCHOLOG, musela bych mit smlouvu s konikem, pojistovnou atd.

caverina
31. říj 2016

@lenatu ja si osobne myslim ze
@majaaa82 tyhle veci rekla i proto protoze se tady bohuzel objevili nazory ze je to vlastne normalni a neni co resit...

lenatu
31. říj 2016

@caverina Joo to samozřejmě beru 🙂 vždy je dobré napsat oba pohledy, ale to co se tu z toho zas strhlo to je mazec.. :-O

Strana