Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt
Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??
@svetlus_pepca ja to chápu 😉 Ono tady i někdo řeší pry je rozdíl nechtít a nemoci...Kruca když je trhulce blbe uz jen z představy nahého chlapa,jako bylo mně tqk podle téhle filozofie to je nechtít z lenosti? To je maras jak některé zenske uvazuji. Pak se diví ze v některých zemích ženská nemá žádnou hodnotu a ze musí držet za všech okolností ☹ Nejhorší je jak takové kecy maji zenske. To normální neni. Moje kámoška taky byla upone ok ale představa sexu se ji hnusila v prvním trimestru.
@fallingstars mojzisovka je na to jak dělaná
@fallingstars No nevím zda zo půjde řešit tedkom v těhotenství, ale.jedna z metod kterou mi dělali byly cviky a hmqty podle Mojžíšove, které dávají i pri poruchach s otěhotním apod. Nedokrvení spodku. V těhotenství mi to delalo taky
@lajla Tak znám ženy, které bez toho být nemohou a láska není hlavní kritérium, a taky znám chlapy, pro které jsou důležitější věci než sex. A úplně stejně je mi znám tenhle všeobecný pohled na to, jak to mají se sexem chlapi a jak ženský. Takže na to jsem se úplně neptala. Ale když už to teda vezmu z toho tvého příspěvku, tak pokud to chlap chce pořád a měli by se sejít jednoubza rok, pak tedy asi vinou ženy. A pokud to chce zdravá schopná žena jednou za rok, pak je asi něco špatně 😀 A fakt bych nevěru chlapů neomlouvala tím, že doma není přísun sexuálních aktivit. Dle mého je to o vztahu mezi partnery jako celku. Takže pokud je mezi nimi vše v pořádku, vše funguje, jak má, jsou oba zdraví, pak dle mého není potřeba se přemáhat 🙂
@svetlus_pepca Já teda za každé situace nepodržím, ale pokud ženská bude chtít 1x za měsíc a chlap 1x za jeden, je tedy správná jen frekvence dle přání ženy? Nebo je spíš dobré - pokud ten vztah jinak stojí za to - najít kompromis? Pro mě to druhé. Sice myslím, že takový rozdíl v libidu se srovná sám (ti dva by spolu dlouhodobě prostě nebyli), ale na druhou stranu málokdy se sejdou lidi s naprosto identickou touhou, a kompromisy jsou na místě. Pokud s tím chlapem nejsem celkově z donucení, nehnusí se mi, tak nemůžu brát sex jako něco, do čeho se prostě za nic nepřinutím (teď se bavím o standardní situaci, které jsi asi měla na mysli i Ty, i když na druhou stranu já bych teď v hlavě strašně ráda, jen je to boj 🙈). Když budeš zvyklá na nějaký standard, taky se ho nevzdáš tak lehce lusknutím prstu ze dne na den (jen proto, že "přece musíš vědět").
@svetlus_pepca uvedla jsem schválně dvě naprosto odlišné frekvence, věřila jsem že to bude jasný...ale
@fallingstars to vysvětlila krásně
@recmanka Tak pak v pohodě 🙂 A o rozdílu mezi nechtít - jakože únava, lenost, atd., a nechtít - jako odmítat, protože fakt nemůžu, bych mohla vyprávět. O kousek výš jsem psala o svém bloku ohledně jakéhokoliv sexu po porodu. A to i kdybych se přemáhat chtěla, tak bych měla smůlu, protože na mě stačilo sáhnout a bylo zle! Třes, pláč, konečná! A ač to trvalo přes dva roky, nemusela jsem se přemáhat, protože jsem vedle sebe měla chlapa, který to se mnou řešil a dělal vše pro to, aby to fungovalo, jak má. Asi třeba proto, že pro něj nejsem matrace, na kterou si skočí, vrzne, odcákne si a může jít! Omlouvám se za ty výrazy, ale takhle to vidím, když někdo napíše "musíš to překonat, vydrž to jednou za čas, atd." 😀
@svetlus_pepca tak to je štěstí do života a partner v dobrem i zlém. To je úžasné a přeji to vsem. Taky mam doma zlato.
@fallingstars Není správné ani to, aby to bylo jen podle ženy, ale ani jen podle muže. A z některých příspěvků to tu tak vyznívá. A pokud je ve vztahu běžné, že žena chce sex jednou za měsíc, pak asi něco není v pořádku. Navíc bych řekla, že je rozdíl mezi určitým kompromisem a mezi tím, že to "nějak přetrpím". Ano, mohu být unavená, ale nechám partnera, aby mě navnadil a nakonec si to užijem oba. Takhle vidím kompromis v sexu já 😉 A ne, že padám na hubu a místo toho, abych partnerovi řekla: "Hele, chci den volna, potřebuju si odpočinout," tak večer sklapnu hubu, roztáhnu nohy a nechám ho, ať vykoná potřebu. To si fakt neumím představit 😀 Ale jak říkám, to je asi o tom vztahu potom 🙂
@lajla Takže mě to je jasný, jak jsi to myslela. Ale asi takhle (viz. nahoře) to vidím já 😉
@svetlus_pepca myslím ,že 99% žen vidí ten kompromis stejně...
@lajla Pak mi ovšem přijde, že tu diskutuje to 1% 😀
Myslim, ze nikdo neradi zakladatelce, at roztahne nohy a zklapne. Ale jde o to, ze ona sem napsala prispevek, pak se do ni 10 zen oprelo, ze jeji partner je debil a tyran a ze od nej ma utect, a kdyz si nekdo dovolil napsat prispevek s radou nebo s pochopenim pro partnera, tak se do ni ty same zeny oprely, ze se zastava domaciho nasili..... Proste vyhroceny od prvni chvile.
@svetlus_pepca tak ono "je neco spatne"... ja mam od prirody nizky libido, nikdy jsem to nemela jinak... ja ze zacatku vztahu jsem schopna mit sex casto prave kvuli partnerovi, protoze se mi libi, jak se jemu to libi. Ale jak opadne takova ta vasen prvotni, tak se projevi me prirozene ja. Ja klidne nebudu mit sex 10 let a bude mi to jedno. My s partnerem se ted umime shodnout, mame sex jednou za 14 dni cca a jsme v pohode. Chlap by mohl casteji, ale ani ho to neobtezuje. Dost si toho vazim..,
@svetlus_pepca Já ten kompromis taky vidím stejně, jak jsi popsala 😉
@koblizek1234 Ahoj, tuhle diskusi jsem přelétla jen letmo. Řeknu ti, můj chlap to po mě taky pořád vyžaduje. Měla jsem také blok, on si pročetl různé diskuze atd s tím že mi ublížit nemůže a vyžadoval dál. Hold také občas zkusil za-vyhrožovat jinou, ale určitě to nemyslel doslova, jen tak abych si uvědomila, že to opravdu chce.. ale jinak mě respektuje a jen si brouká že zase nic a připomíná mi dobu co jsme to neměli..atd.. Teď jsem si s ním o tomhle tématu promluvila a ten to vidí takto : Zkoušela jsi ho uspokojit jiným způsobem, ruka, ústa ? Nafoť mu fotky, nějaké chlapy těhotenství dokonce i vzrušuje. Hodně těhu třeba v pozdějším termínu samy vyžadují, říkej mu, že se dočká a že na to nezapomene )) .. buď chytrá liška. Můj manžel tvrdí, že to výhrůžkami nemyslí vážně a rozhodně by tě jinak nežádal o ruku ! takže rady ať ho necháš prostě neposlouchej !! Jinak u mě zabírá romantika, řeknu mu ať mě celý den hýčká, pozve na rande, koukneme na film, zapneme hudbu svíčky.. nebo se sama podívám na nějakou dramu, kde milenci nemůžou být spolu a nebo se stane neštěstí - pobrečím si, ale uvědomím že toho svýho nutně potřebuji u sebe a jsem v tu chvíli zase strašně zamilovaná a vděčná že ho mám. uhh jsem se rozepsala )))
@sisstin Tak já měla namysli tím "něco špatně" spíš nějakou chybu v tom vztahu 🙂 Ale tak vy jste dokázali najít ten kompromis, který vyhovuje vám oběma. Nebo aspoň mi to z tvého příspěvku tak vyznívá.
@karlajasmine A vám ten první příspěvek nepřipadá jako naprostá šílenost??? Když pak začala zakladatelka svého partnera omlouvat a vysvětlila jak to mezi sebou mají, tak jsem přestala přispívat do této diskuze, protože pokud to zakladatelce nevadí a je s ním jinak spokojená, tak je to v pořádku, je to přeci jejich život, ale pouštět se tu do lidí za to, že si myslí, že ten chlap je hulvát, tak to mi také přijde na hlavu, protože to určitě je. Kompromis bych třeba řešila mimo těhotenství, kdy pokud žena sex nechce téměř vůbec, tak je řešení a kompromis na místě, ale rozhodně bych ho řešila s mužem, který by mi za to stál. A ač těhotenství není nemoc, tak je to pro ženu výjimečné období v kterém ona sama musí udělat spoustu kompromisů, jako například hlídat stravu, přestat s nezdravými a škodlivými věcmi a tak dále a tak dále, musí přetrpět veškeré obtíže s těhotenstvím spojené a do toho by měla řešit ještě pubertální stesky partnera po sexu. Pokud se jí teď v těhotenství nechce, tak se jí nechce a tečka. V tomhle případě by to prostě měl brát s pochopením, protože ona i za něj nosí jejich společné dítě. Navíc jak některé píšete, že přeci pokud nechce sex, že existují i jiné způsoby jak mu udělat dobře, tak máte pravdu může si pomoc i sám, nebo myslíte, že měl i před partnerkou sex každý den??? Já myslím, že ne a také to přežil a nikomu nevěrou vyhrožovat nemohl. Vždyť po šestinedělí si třeba zas můžou užívat jak byli zvyklí až do důchodu, tak to by ho to vážně pár měsíců zabilo bez blbých keců??
Prostě ať si kdo chce říká,chlapi to prostě mají jinak...copak některá slyšela o znásilnění ženou, bordelech pro zeny, atd atd
Prostě nevěřím že zdravý chlap vydrží rok dva ale i kratší dobu bez sexu, pokud ano, tak má nějaký problém...a žena která tomu věří, mi.pripada dost naivní, ale samozřejmě třeba taková jedná výjimka na světě existuje kdo ví...ale co oči nevidí, srdce nebolí...
Já vím, že můj by to nedal...a kdybych byla tak sobecká že bych mu dlouho,protoze se mi nechce, nevyhověla..dala bych mu.pozehnani.k nevěře, lepší než dennodenně poslouchat...
Každopádně podotykam že k nevěře se stavím hodně negativně, nikdy jsem podvedená nebyla a ani naopak, ale tady bych to skousla
@lajla A co bys dělala v případě, že bys musela například těhotenství strávit v nemocnici? I takové případy jsou. Myslíš, že je normální, aby v takovém případě chlap, který bude 9 měsíců bez sexu, si šel prostě vrznout jinam, když na to dostane chuť?
Upřímně, problém bude v tom vztahu, ne v nedostatku sexu.
Já teda nevím ženský ale můj chlap se mnou souloží protože je rád uspokojen a rád uspokojuje mě. Nikdy by se mnou nespal přes moji nechuť, nedej bože bolest. Jako nepříjde mi normální podržet chlapovi přes odpor a on to to bere v pohodě. To je fakt dost mizerný vztah a takový bych nechtěla. Jsem tak ráda za to co mám. Chlap není chodící penis ale má mozek, můj ho naštěstí umí používat.
@somalicats mluvila jsem o případech, kdy se mi nechce, ...protože tak to vidí i ta druhá strana ...nechce se jí, neumí se vžít
Každopádně zdravotní hledisko je úplně o něčem jiném, tam se nic dělat nedá...a i pokud jsou...tak to jde jínak, chlap si pomůže sám...ale holt špatně se to dělá, když vedle leží partnerka nebo..?ale toto jsou velmi výjimečné případy, neznam.jedinou co by prolezela 9 m v nemocnici...a pokud, klobouk dolů před chlapem ...a popravdě často slychavam zahnul mi v těhotenství, zahnul tam a tam...takže já jsem za ano, ale chci vědět... každopádně věřím že ne každá má na to žaludek a raději...neví a neslyší
@lajla No tak to já mám asi štěstí na chlapy, protože nikdy mi ani jeden z nich nezahnul kvůli absenci sexu v těhotenství a nikdy mi ani jeden z nich nevyhrožoval, že půjde jinam. A jak už jsem psala, u mě nehrozily ani varianty typu orálního sexu, hned jsem zvracela.
Já teda považuju za normální udělat kompromis v době, kdy žena není těhotná, když mají oba rozdílnou potřebu sexu, to je o domluvě a vzájemném svádění. Jasně, že pokud se jednomu z partnerů prostě nechce, tak je něco špatně. V těhotenství ale může nastat i ten blok, může nastat hromada jiných problémů (a ano, já znám dvě, které strávily těhotenství ve špitále), ale to je jiná situace, a tady jaksi ten chlap prostě musí pochopit, že když se oba rozhodli pro dítě, tak tomu dítěti musí něco obětovat oba.
Jinak pokud chlap zahne během těhotenství, tak to pro mě není chlap, ale ..... Jak s oblibou říká můj současný muž - mám obě ruce zdravý a když to nejde jinak, tak to umím i sám 😀. Můj ex v době, kdy to nešlo, si pustil péčko, ruce měl taky zdravý... 😉. Je v tom i určitá úcta vůči ženě, která je těhotná - je to prostě jiný stav a chlap, který si neumí odříct klasickou formu sexu ani ve chvíli, kdy je partnerka indisponována, tak nemá zakládat rodinu a vůbec si pořizovat stálou partnerku.
@roxolanka klidně se usmivejte, je to ok, nemám proti tomu vůbec nic... každopádně super je, jak se Vám všichni svěřují se svymi intimnostmi..kolem sebe nemám jediného svobodného,takze opravdu nemůžu sloužit
@somalicats já to štěstí mám taky, jen jsem psala svůj pohled na věc, ale já jsem dost tolerantní, přitom nemusim
@lajla Nevím asi mám doma tím pádem úplně vadného chlapa protože jakmile mi začali zastavovat porod a pak jsem měla chvíli riziko tak zvládl tři měsíce nemít se mnou sex. A milenku určitě neměl 😀 a jestli nějaký chlap jde a strčí to jinam, protože se jeho ženě zvedá vlivem hormonů žaludek-což někdo označí jako výmluvu protože je líná- tak to je obyčejný ubožák. Furt ženské chtějí aby si jich chlapi vážili ale dělají ze sebe jeden velký orgán tím, jak samy sebe ponižují. A pardon ale chlap, který vidí že se jeho žena nutí k sexu a přesto na sexu trvá, ten mi ani nestojí za to ho mít doma. Ještě že můj muž je normální a empatický. Já teda kdybych viděla se muž nutí, bych ho nechtěla lámat a chut by mně přešla.

@fallingstars vy vite jak jsem to myslela.....