Přítel po mně neustále žadoní sex, jsem v 11tt
Holky potřebovala bych poradit, už sem s toho fakt zoufalá ☹ přítel po mě neustále žádoní sex.. jenže já mám od začátku těhu blok a jen s pomyšlení na sex je mi zle ☹ už 2 měsíce sme spolu nespaly.. sem 11tt... neuvěřitelně mi to vyčítá a není mě schopný pochopit ☹ teď už mi dokonce začal vyhrožovat že mě podvede ☹ nemáte nějakou radu jak přejít tu nechuť ,abych se aspoň na chvíli překonala??
Fuj jak to čtu tak se mi vybavujou stejně kecy co jsem slychavala já. Až tě podvedu tak se nediv, já to ale potrebuju, a co já? Kdybys mě milovala....apod... Díky bohu za přítele kterého mám teď...ten je trpělivý až ho sama obdivuju. V životě mi nic takového neřekl. Můj názor je, pokud sis s ním o tom promluvila a on to nerespektuje...tak to lepší nebude sex není povinnost a rozhodně se nemá vynucovat...To pak on bude spokojený ale ty budeš trpět.
@koblizek1234 a co máš za blok,jako že se bojíš že tím že do tebe vnikne ublíží miminku?
Takovýma kecama jaké má si tě akorat odradí,místo aby pro tebe něco nachystal hezkého aby tě navnadil ☹ a co vypadnout?Nějaký wellnes nebo něco podobného.
To jsou zase extremy, ber n9hy na ramena, odejdi, ten se nezmeni atd...proboha!!! Jedna se o bezny problém-chlap ma mit plne bricho a prázdný py.tel. Kdyz nemas chut na sex co tak alespon mu udelat dobre? Rukou/pusou? Myslim ze by byl spokoj3ny a "koza" zustala cela. Jinak urcite ti nevyhrozuje neverou. Vyznelo to nestastne-muj manzel taky rika, ze kdyz ženská odpira chlapovi sex, driv nebo pozdeji musi hledat jinde pokud to je mladý zdravy chlap tak mu to proste chybí. A my zeny na to musime pamatovat. Veteina by utikala z funkcniho vztahu co by jim nohy stacily ne? Rada snad jen jak hsem rekla, uspokojit jeho, popr. nez prijde z prace nebo predtim nez pujdete spat zkus si přečíst nejake eroticke povidky a tak, at se naladis. Urco to v tobe nekde je jen to slo proste ted nejak stranou ;)
@luciilui jasne, holce je treba blbe, tehotna bleje jak amina, ale ma vzdy badt an to, aby byl muz uspokojen aby neutekl? Co je to pro krista pana za silenej nazor. Nejsem zadna feministka, ale z tohoto je mi fakt smutno. Sex neni jutnosti a povinnosti. Ma byt radosti a oba si ho maji uzivat.
Tak já nemam blok, ale prostě jsem od otěhotnění "mrtvá na spodek" 😕 A to jsem byla dost náruživá, tudíž chlap je z toho taky vykolejenej 😬 Naštěstí se teda neohání nevěrou, ale zase mu neumím vysvětlit, že to není tím, že by mě už nepřitahoval,ale asi prostě pracujou hormony. Nebo sama nevim teda... Ale takhle na mě teda netlačí, a pobavilo mě, že mu asi někdo poradil, aby mi víc pomáhal, že je to 100% únavou (není, i když unavenější jsem) a dneska vyšůroval komplet celej barák a furt tu poklízí 😄
Ani nevím, co bych Ti poradila, protože přístup toho Tvého je teda dost nešťastný...😑
Ja myslim ze zakladatelka chce hlavne podporu a nehaky konstruktivní nazor a ne nabadat k tomu at rozbiji rodinu. Takove nazory a rozhodnuti neprislusi rikat nikomu z vas, to se na me nezlobte
@caverina a přímo tohle sem čekala že někdo chytřejší napíše... mi mladý sme blbi a hovno víme o životě... že ví víte čím si člověk prošel i když je mu 19nact že?
@luciilui napsala sem že o sexu žvaní každý den ne že ho každý den vyžaduje.. a opravdu se mi nechce u sexu blít jen mám prostě k němu odpor.. kn jw taky problém i v tom že před otěhotněním měl přítel sex kszdyz den a to u kolikrát víckrát.. já se jen zeptala jestli někdo neví jak na to když má k tomu člověk nechuť.. a dostali se mi převážně odpovědi že sem naivní a ať beru nohy na ramena
@koblizek1234 Koblizku, jsou veci, ktere fakt prichazeji s vekem a zkusenostmi. Mne je pres tricet a taky jeste spoustu veci neumim resit spravne. Neber to ve zlem. Jen ti rikame, ze to spatne skonci. Pokud opravdu ano, muzes si rici, ze jsi nas mela poslechnout, a tim se poucis. Pokud ne, reknes si ze jsme tu byly trubky pitome, ale budes mit zase zkusenost.
Ha, ted budu vypadat jak nehaka sexualni otrokyne meho manzela ne? 🙂 ja si proste myslim ze chlap ma brat ohledy na zenu a zena na muze. On bral ohledy 2 mesice a evidentne uz mu ta absence tlaci na mozek, ted muze zena vzit ohled na muze a jeho potřebu, navnadit se a uzit si spolu. Myslim si ze to je normalni a nevim proc byste mela litovat muj zivot a vztah ;)
@koblizek1234 ja jsem nerekla ze mladi jsou blbi....ale fakt toho o zivote nic moc nevite....a proc jsi chtela nejakou radu? Co jsi cekala ze se tu dozvis....tak jo,tak mu vyhov ve vsem ale pak nechod nikde brecet ze mas problemy s pritelem...
A to te bude podvadet i po porodu? Muze cekat treba jen sestinedeli, ale taky par mesicu, pokud bude porod nic moc... To ti jako podekuje neverou.. ach jo, ti chlapi..
je jedno, jestli je pani 19 nebo 30, kolikrat ti mladsi maji vice za sebou nez starsi, v tom bych to nespecifikovala, jen me zarazilo, pritel se chova v oblasti sexu jako vul korunovany , ale jinak vse v poradku?? no nevim..
@koblizek1234 mas resit miminko a s partnerem se tesit. Netrap se a nezatezuj se,tim trpi tva psychika. Myslim ze ani neni rozumne to tady probirat. To ti na klidu neprida a nikdo ti neporadi co je spravne, to musis vedet ty sama.

@koblizek1234 nevim jakou radu si cekala,ale zavedla si hodne drsne tema, a holky ti radi jen pro tve dobro. Nikdo samozrejme do toho nevidi jak to opravdu mezi vama je ale pokud je opravdu jinak hodny tak te pochopi a ty se nenut do neceho co nechces a dbej hlavne o dobro miminka. 😃