Snad to vyšlo...

eliska199645
7. pro 2020

Tak po 7 měsíčnich pokusech to snad vyšlo. A tak krásně před Vánoci.
Měla jsem hodně stresu, i to určitě zahrálo roli. Dala jsem se trochu do pohody, po milování nohy nahoru ( nikdy jsem tomu nevěřila) a ejhle.
V úterý jdu k doktorovi, tak snad vše potvrdí 😇

kiksa22
7. pro 2020

@eliska199645 super krásný dáreček takhle na vánoce

lachtanice86
7. pro 2020

@eliska199645 na nohy nahoru nevěřím. K dr jdeš celkem brzy

veronika9595
7. pro 2020

Já šla k dr také brzy, sice nic ještě neuvidí, alespoň na krev 🙂 ale těhotná jsi určitě, gratuluji 💐

michaelarousova
7. pro 2020

Take gratuluji☺️Ale taky ai myslim ,ze je hrozne brzo☺️Mam s tim blbe zkusenosti..ale doktor urcite vi co dela☺️

veronika9595
7. pro 2020

No ono to má i druhou stránku, pokud si necháš udělat krev takto brzo a nedejbože to nedopadne, tak bude doktor vědět ze k tomu došlo. Mě se totiž u prvního brzkého potratu stalo, že mi dr tvrdil že jsem těhotná nebyla, protože když jsem mu ukázala fotku testu, tak mi tvrdil že není pozitivní když čárka není stejně silná jako kontrolní. Což zde všichni víme že není pravda. Až digitální test ho přesvědčil, kdybych ho neměla vyfocený tak mi nevěří. V druhém těhu jsem šla na hned krev, pro případ že by se to stalo znova. A ono se to znova stalo. Podle mě je potřeba aby Dr. věděl, ale nebo alespoň ženě věřil že k tomu došlo, protože pokud se to opakuje vícekrát, tak už by to chtělo asi nějak řešit 🤷🏻‍♀️ Tím tě nechci nijak děsit, jenom je to z mého úhlu pohledu určitě dobré jít alepoň na tu krev.

kamusek
7. pro 2020

Mě si doktor pozval týden 10dní po vynechání MS. Nebylo ještě srdíčko, ale chtěl vyloučit mimoděložní těhu nebo jiné komplikace.

lachtanice86
7. pro 2020

@veronika9595 no tak to mas ale doktora blba. Ja zazila potratu a biochemek dost, doktor mi věřil ale stejně nechápu k čemu ti ta hodnota krve je. Aby to melo nějakou hodnotu, musela by si za dva dny znovu a co? Pokud to neroste, tak v nějakém 4-5tt se s tim stejně nic nedělá a je to jen pozdější ms. A když to roste, tak to stejně neznamená že to bude ok. Testy mi silily, pri kontrole v 6tt srdeční akce a ve 12tt stejně zamlkle. Takze po mých zkušenostech, nejdřív 6-7tt a ani to není výhra

lachtanice86
7. pro 2020

@kamusek ja volala až 14dnu po vynechání a první kontrolu jsem mela až za další týden. Uplne to stačí

eliska199645
autor
7. pro 2020

@lachtanice86 sestřička mě tak objednala 😉

somalicats
7. pro 2020

@eliska199645 Tak hlavně nebuď zklamaná, když tam nebude nic pořádně vidět nebo když nebude ještě vidět srdíčko. Fakt je to hodně brzo.

eliska199645
autor
7. pro 2020

@somalicats já s tím počítám🙂. U prvního těhotenství jsem to zjistila také ještě před MS a také mě doktorka ( bývalá) objednala snad tyden na to a byla jsem cca 5-6 tt a vacek viděla. Pak za týden další kontrola a už bylo u srdce. Takže počítám s tím, že teď to bude to stejný. Teda pokud vše bude tak jak má 🙂.

veronika9595
7. pro 2020

@lachtanice86 já vím že ta hodnota sama o sobě nic neznamená a stejně tak nic neznamená že roste, to tu víme všichni že se stát může cokoliv. Já to jenom beru ze své zkušenosti že to nebylo zrovna příjemné doktorovi dokazovat že opravdu nejsem debil a vím že jsem těhotná byla...připadla jsem si v tu chvíli jako hypochondr co lékařům kecá pro pozornost... tenkrát mne to dost naštvalo a koukala jsem i po jiném Dr, ale realita bohužel je, že z širokého okolí je ve finále asi nejlepší... na ostatní si ženy stěžují opravdu hodně a když to vezmu celkově, tak krom této jedné záležitosti s ním žádný jiný problém nebyl, tak jsem se rozhodla to raději hodit za hlavu než litovat že jsem nakonec u někoho ještě horšího 😅

dzogobela
7. pro 2020

@veronika9595 promin, ale Tvuj doktor je asi trochu mimo. Proc bys mu mela fotkou testu dokazovat, ze jsi byla tehotna? 🤷🏻‍♀️ Ja bych teda ani po prvnim biochemku za doktorem nebezela... Samozrejme, pokud se to opakuje, je to problem a musi se resit, ale kazdy normalni doktor ti bude verit, ze se to stalo....

veronika9595
7. pro 2020

@dzogobela já tenkrát nevěděla co se stalo a jestli je to v pořádku tak jsem zavolala optala se a řekli že mám přijít 🤷🏻‍♀️ Teď už jsem v tom veterán a mám nějaké zkušenosti a spoustu načteno tak bych už taky nešla 😂

dzogobela
7. pro 2020

@veronika9595 👍🙂

kamusek
8. pro 2020

@lachtanice86 Pan doktor, ke kterému chodím a kterému fakt věřím mi to takhle řekl, když jsem tam byla měsíc před otěhotněním na preventivce. Že mám napsat mail a on mě objedná. Takže jsem neměla důvod mu nevěřit. Ale chápu, že každý to má jinak.

verukuki
12. pro 2020

@lachtanice86 mě jste psala že kontrolu jste měla az za dalších 14 dní 🤷🏽‍♀️😀

lachtanice86
12. pro 2020

@verukuki haha, ale ja nebyla tehotna jen jednou, to ti nedošlo co?

verukuki
12. pro 2020

@lachtanice86 jojo jasný 😀

lachtanice86
12. pro 2020

@verukuki nevím co se ti nezdá, ale vlastně je mi to víš kde 😄..

verukuki
12. pro 2020

@lachtanice86 oki 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru