icon

Špinění asi v 7.tt. Je to v pořádku? Jak to bylo u Vás?

lilly_95
25. srp 2020

Ahoj holky, jsem asi v 7 týdnu těhotenství (4 pozitivní těhotenské testy a z toho byl jeden CLEARBLUE, který ukázal 3+ což znamená 5 a více týdnů) a v pátek jdu teprve na potvrzení k doktorovi, ale mám dotaz. Do včerejška nebyl skoro žádný "problém" ale dneska jsem začala trošku špinit - je to takový tmavě hnědý hlen (omlouvám se) je to vpořádku? Já si myslím, že o nic nejde, že je to normální ale radši se ptám, jak jste to měly vy?? Děkuji😊

Strana
z2
jjasmina
28. srp 2020

@lilly_95 jupíííí❤

klokanka31
28. srp 2020

@lilly_95 Tak to je super, moc gratuluju ❤

lilly_95
autor
28. srp 2020

@jjasmina jo no, jupííí. Jsem hrozně šťastná ❤️
@klokanka31 děkujiii moc 💟 je to úžasné, viděla jsem, jak tluče srdíčko, krásný pocit. 😭💟

klokanka31
28. srp 2020

@lilly_95 To jo, taky si na to vzpomínám jaký to bylo 😊 a jen počkej až se na tebe ten drobeček poprvé podívá, prostě neskutečné ☺

lilly_95
autor
30. srp 2020

@klokanka31 to věřím 😭☺️ to se asi rozpláču🙈💟

klokanka31
30. srp 2020

@lilly_95 Taky jsem myslela že se rozpláču, ale nakonec ne... Já byla vysmátá a nemohla se na malou vynadívat. A můj manžel, ten zíral s vykulenýma psíma očima 😄

lilly_95
autor
1. zář 2020

@klokanka31 😂😂 ti chlapi.. Ten můj by se tvářil asi stejně 😂😂

klokanka31
1. zář 2020

@lilly_95 Ale bylo to roztomilý ho tak vidět... ☺ nejlepší bylo když bylo po všem, a porodní asistentka mu řekla, že jestli chce, ať se jde ven provětrat a pak se za náma zas vrátí. A on koktal, že by rád šel ven, ale že nemůže (měl totálně vyklepaný nohy) 😄

Strana
z2