Těhotenství 4-5. tt. Měl někdo podobně?

nicuska2
9. bře 2023

Zdravím, chci se zeptat, jestli s tím někdo nemáte zkušenost. Jsem ve 4tt. Před týdnem jsem začala silně krvácet, skončila jsem v nemocnici s tím, ze je to 50/50. Poté jsem byla poslána na odběry hcg - poprvé 4500 a za tři dny 8658.. na ultrazvuku jen dutinka. Mám přijít příští týden na kontrolní ultrazvuk a pokud bude jen dutinka, chtějí mě odeslat na vyčištění. Není brzy na takové rozhodnutí v 5tt? Některé z vás psali, že srdíčko šlo vidět až 7tt.?

lvl16
9. bře 2023

V prvním těhotenství mi doktorka potvrdila srdeční akci snad až v 8-9tt. V sedmém nebyla. Myslím, že není kam spěchat. I kdyby těhotenství bylo neprosperující, můžeš nějakou dobu počkat, jestli vše samo neodejde. Každopádně držím palce 🍀.

merope
9. bře 2023

6+2tt byla jen dutinka, momentálně mne vydatně okopává do jater, jak tu marod chrní vedle mě a musí být co nejblíž mamce 🙂. V 7+2tt už bylo srdíčko. Takže opravdu v 5tt je vidět tak max zda to není mimoděložní (a to jen možná).

sangina
9. bře 2023

DOBRÝ VEČER...BÝT VÁMI TAK SI NA SRDÍČKO POČKÁM..V PÁTÉM TÝDNU JE NA NĚJ BRZY...STAČÍ NACHLAZENÍ..POSUNUTÍ OVULACE..A SRDÍČKO SE OBJEVÍ POZDĚJI..JAK ŘÍKÁ MOJE GYNEKOLOŽKA..NEJVĚTŠÍM PROKLETÍM LIDSTVA JSOU ČASNĚ DĚLANÉ TĚHUTESTY...KAŽDÁ OČEKAVÁ HNED NEJMÉNĚ 5CM PLOD ...SE SRDÍČKEM A URČENÝM POHLAVÍM..PROBLÉM BY NASTAL,KDYBY PO SEDMÉM TÝDNU NEOBJEVILO A HCG KLESALO

dixi86
9. bře 2023

Počkala bych. První těhotenství nedopadlo, ale měla jsem hroznou doktorku a mohlo to být třeba jinak...skoro nikdy není nic přesně jak hodinky. Držím pěsti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru