icon

Termín porodu listopad/prosinec 2019

lenulinka10
7. dub 2019

Ahoj holky. Pojďte se přidat všechny co budeme mít předvánoční nebo vánoční krásné dárečky 😍 přeji všem aby bylo vše v pořádku. Já jsem své // čárky našla 27.3. Doma už máme 22 měsíční holcicku.

moncicacek1991
4. kvě 2019

ahoj tehulky ja jsem otehotnela v breznu a nasledoval nastup do prace i kdyz ne na moc dlouho a mam typi pro ty ktere otehotnet nemuzou

lucije66
5. kvě 2019

@lela12 ahojky, moc gratuluji, že se nakonec povedlo takhle krásně nečekaně samovolně 😃 jsme na tom dost podobně. Já mám termín 15.11. a dnes jsem 12+2 tt 😉

lela12
5. kvě 2019

@lucije66 dekuji ☺️ A taky moc gratuluji 🤗 uz jsi byla na screeningu?

zetpee
6. kvě 2019

Tak holky, nás zítra čeká genetika. Docela mám strach ale bude to dobré, musí!!! Ve čtvrtek jsem byla u dr v poradně a prý je všechno v pořádku ❤️ Všem přeji krásné těhulkování 😊

alkapinka
6. kvě 2019

Ahoj děvčata, mohu se přidat? dálnici jsem našla na velikonoční pondělí.. je mi blbě jako psovi (neznám, u prvního těhu jsem nemala žádné příznaky) bradavky mam citlivé jako... prvni kontrola AŽ 14.5. podle všeho jsem už v 7tt a termín porodu 24.12.2019 ME KLEPNE 😀😀

terez3
6. kvě 2019

Ahoj, já pozitivní test měla 19. 5., týden na to mi to potvrdila i paní doktorka, minuly týden jsme byli na kontrole a řekla mi, ze krásně rosteme, dokonce bylo patrně i srdeční ozvy a 17. jdu na cukr. Také už mi asi tři dny je ráno špatně a dnes jsem dokonce malinko zvracela ... Podle kalkulačky jsem 6+3

lucije66
6. kvě 2019

@lela12 taky děkuji 😃 na screening jdu teď ve čtvrtek a tebe čeká kdy?

andrea2016
6. kvě 2019

Ahoj holky, tak jsem se nevzdala, misto ke svoji dr byla v nemocnici, dvakrat a tam mi rekli, jak podle utz, tak podle hcg v krvi, ze mam tabulkovy prubeh zacatku tehotenstvi. A taky mi rekli, co vsechno moje dr za posledni dva roky zanedbala. Ne jenom ze me uz davno mohla lecit, ale hnala by me na revizi zbytecne! Od ted uz nebudu nikdy slepe verit doktorum.... Takze se k Vam opet s radosti pridavam v cca 4-5tt. 😊

lela12
6. kvě 2019

@lucije66 jee tak to ti závidím ☺️ Ja az pristi čtvrtek 16.5. Budu moc držet palce at je vse v poradku a dej vedet 🙂

pettyynka
6. kvě 2019

@kristyna233 tak já jsem dnes taky byla u doktorky, potvrdila mi těhotenství, drobek má 9mm a srdíčko bylo vidět, tak jsem šťastná. A další kontrolu mám taky 20.05., tak to máme na stejno 🙂 Tak příště už určitě bude vidět srdíčko i u Tebe, asi jsme počali dřív než vy. A ta cysta mě mrzí, ale hlavně, že to nic není a sama zmizí. A jak ti je? Mě přijde, že ty nevolnosti už zmizely, zůstala jen ta únava..

pettyynka
6. kvě 2019

@andrea2016 Ahoj, tak to je teda bordel, to bych ji hned vyměnila.. Moje doktorka bere nejdřív v 6-7 tt, že dřív nemusí jít pořádně nic vidět, tak aby právě mohla říct určitě.. ale hnát tě na revizi takhle brzo a zbytečně, to bych byla hoodně naštvaná! Tak se hlavně drž!

pipi_puncocha
6. kvě 2019

Ahoj holky, tak my máme screening za sebou dneska, všechno v pořádku, rizika menší než 1:20000, tak máme velikou radost, byl se mnou i manžel, čekáme první miminko, tak to byl krásný zážitek.😍 a podle pana doktora chlapeček, tak uvidíme. Všem moc držím palce na screeningy i na kontroly.🍀

kristyna233
6. kvě 2019

@pettyynka Tak to je super!! 🙂 Doufám, že bude všechno oukej toho 20.5... Nevolnosti mě začali v sobotu a to je peklo 😒 nezvracim, ale je mi fakt hrozně a ta únava k tomu. Ráno jsem přemýšlela, jestli jít na neschopenku nebo jít do práce. Zkusila jsem jít do práce a naštěstí dobrý. Jinak mám pocit, že už se mi jaksi nafukuje bříško 😁😯

catelyn14
6. kvě 2019

Ahoj 🙋. Já našla svoje // 24.4,přítel to dostal k svátku ten den. Termín máme 29. 12.2019.
Byla sem na kontrole to sem byla 5+2a bylo vidět jen černá tečka s vackem, teď půjdu na kontrolu 21.5, už se nemůžu dočkat,to bych měla být 8+2, beru na zavádění urtogestan 2-0-2 a doporučil mi doktor femibion.
Teď sem 6+1a začali mi pěkně nevolnosti a to nemluvím o šílené únavě a citlivé bradavky 🤣samý pěkné věci. Tak doufám že se to už nebude horšot podle toho co tu čtu. 😊

julielim
6. kvě 2019

Ahoj, můžu se taky přidat? 🙂 dvě čárky jsem našla 2.5., ale podle menses bych měla být 7+1 asi. Prostě poslední menses byl 17. března. Na kontrolu jdu až 22.5. a už teď je mi ze všeho blbě, vadí mi každej smrad a pohled na jídlo 🤐 jinak pokud vše vyjde, budeme mít dvě děti, doma máme už skoro 4letou holčičku

ivca_ch
7. kvě 2019

@pipi_puncocha To je super! V kolikátém TT jsi byla na screeningu?

pipi_puncocha
7. kvě 2019

@ivca_ch ve 13tt, přesně teda 12+4. 😊 termín máme 14.11.

ivca_ch
7. kvě 2019

@pipi_puncocha já jdu 12+6 dle MS, tak pořád přemýšlím, jestli to není brzo 🙂

pipi_puncocha
7. kvě 2019

@ivca_ch proč myslíš? Ten UZ se má dělat mezi 12. a 14.tt, to jdeš úplně uprostřed toho rozmezí.😉 mně takto v nemocnici objednali a byla jsem překvapená kolik toho bylo vidět (pan doktor tam prohlížel mozkové hemisféry, oční čočky, srdíčko..)

lucije66
7. kvě 2019

@lela12 určitě dám a ty pak taky, i když věřím, že bude všechno v pořádku 😉

lucije66
7. kvě 2019

@pipi_puncocha to je krásná fotka a gratuluji k dobrému výsledku screeningu 😃 dívám se, že máme skoro stejný termín, já mám 15.11😉👍

pipi_puncocha
7. kvě 2019

@lucije66 děkuji. 😍 a tobě moc držím palce na čtvrtek na screening, já jsem noc předtím téměř nespala.🤦‍♀️

zetpee
7. kvě 2019

Ahoj, tak my dnes byli na prvním screeningu a všechno je v pořádku 😍 Na 70% budeme mít chlapečka tak doufám, že pindík neupadne 😂❤️ Jsme 12+6tt ❤️

jaynet
14. kvě 2019

Ahoj holky, také bych se k vám přidala.. podle UTZ jsem 13+4tt, včera screen a vše ok.. dítě se nechtělo doktorovi ukázat v tom nejlepším světle, naštěstí po troše přemlouvání si dalo říct.. nevolnosti už mám snad trvale za sebou, ale jisté nechutenství zůstalo.. prsa občas taky dost cítím, jako by byla plná mlíka :D

Jinak mám doma 2 letého rošťáka, který mi dává dost zabrat.. nejen přes den, ale i v noci.. a to ranní vstávání fakt není nic pro mě :D (oba prcky máme po IVF/KET)

Všem přeji klidnější a bezproblémový průběh těhu s ještě krásnějším závěrem..

teruline
15. kvě 2019

Ahoj holky, ta jsem se po X letech konečně poprvé zaregistrovala vždy jsem jen projížděl diskuze jako neaktivní člen, tak mam radost ze mohu byt konečně mezi Vami❤️jinak my mame termín 25.11-1.12 a jsme 11tt včera byla kontrola a odebrani krve na prvotrimestrální screening ktery nas čeká příští pátek, doktorka mi dokonce rekla i pohlaví což me trochu zarazilo, přiznám se ze jsem zadržovala slzy jelikoz jsem si přála vysněnou holčičku a na ultrz. Byl zvoneček 😄😄ale dnes jsem uz happy protože malej (4)bude mít bráchu a je to pro něj to nejlepší co může být ❤️

lucije66
15. kvě 2019

Ahoj holky, já se hlásím po prvním úspěšném screeningu a vše naprosto v pořádku 😘 gratuluji těm, které to mají také za sebou a už ví i dokonce pohlaví. My máme doma 3 letou princeznu a vypadá to, že k ní přibyde bráška 😍 ale ještě na to úplně nespoléhám, uvidíme až to půjde opravdu vidět. Spíš si pan doktor tipnul 😃

teruline
15. kvě 2019
omobinrin
15. kvě 2019

Ahoj maminky, ja prave lezim v posteli, zvracim a je mi permanentne spatne🙂 Podle ovulace jsem si odhadla termin na 31.12 - 2.1. Cekame treti, mnou vytouzene mimi, mame dcerky 2,5 a 3,5. Dekuji za skupinku, a rada se pridavam🙂

julielim
15. kvě 2019

@omobinrin gratuluju, to jsme termínem skoro stejně 🙂 já byla minulý týden na gyndě a termín mi určil na 25.12., takže Vánoční miminko 🙂 :D přeju, ať nevolnosti brzy přejdou, já díkybohu nezvracím, ale pořád se mi ze všeho špatně, mam žaludek na vodě a moc toho nesnim. Dokonce mi už jsou velký kalhoty co před měsícem byly akorát. Ale to jsem měla i při první dceři

omobinrin
15. kvě 2019

@julielim dekuji🙂 To je krasne, mit vanocni miminko, taky se na to moc tesim!🙂 Preju, at jsou nevolnosti co nejvic v pohode, ja se tesim, az mi bude lip, prijde mi, ze to snasim mnohem hur nez u minuleho tehu🙂

Strana