Ve kterém týdnu těhotenství Vám začaly nevolnosti?
Prosím Vás, ve kterém tt Vám začali nevolnosti? jsem v 5 tt a rán si připadám jak bych měla kocovinu ☹
U prvního synka od 10 tt - 16 tt a u druhého od 6 tt a trvaly až do 30 tt. (ale jízda MHD mi vadila až do porodu).
Poprve s malou nekdy v 6-7tt, trvaly az do skoro 24tt. Zvraceni pouze obcas, plus pri cisteni zubu. Absolutne veskere pachy mi vadily, uz jen otevrena lednice, nemohla jsem ani varit. Byla jsem jak lekla ryba, nejednou rada kdyz jsem do sebe dostala za den pulku rohliku a hrnek cerneho caje. Nasledne vystridano za paleni zahy, bezne ulevovaky nepomahaly. Kdyz uz jsem mohla jist, mohla jsem vse, avsak pouze opravdu vse prirodni, veskera dochucovadla, bujony atd jsem hned poznala v cemkoliv byly a nechutnalo mi. To mi zustalo i po porodu 😅 jo a cekali jsme holcicku, za cele tehotenstvi jsem nabrala 3,5kg i kdyz jsem pak jedla dost a mela vzdy pred ko obavu, ze vaha ukaze minimalne plus 5-10kg 😀 pisu jen ohl nevolnosti, dalsi strasti jako nizky tlak aj. uz je na jine tema.
Mě tak od 5,6tt.a do 14tt určitě co jsem dělala dvanáctky mi bylo celkové blbě. Pak jsem šla na rizika a ulevilo se mi stoprocentne
Mně bylo špatně poprvé už ve 3 tt, tedy v době, kdy jsem byla velmi čerstvě těhotná a ani jsem to "nevěděla". Uvozovky tam píšu proto, že jsem to právě poznala už takto brzo, ale samozřejmě mi to tehdy ještě nikdo nevěřil. Nevolnosti spojené se zvracením mi začaly v 7tt.
Tak u mě to začalo v tom 5 tt.. Ráno vstanu a je mi zle.. taky bych to přirovnala k pocitu kocoviny. Je mi pak zle celý den až k večeru se to akorát trochu zmenší.. Musím si ale dávat pozor co jím, co trochu "uklidní" či naopak ještě zhorší můj žaludek.. Mastný jídla mi určitě nepomahají ba naopak.. naopak teplé polévky jsou fajn 🙂 a taky hodně pít.. někdy si místo obedu dám rohlík a je to taky lepší
První 8tt-11tt , druhé vůbec, třetí vůbec - jen mi po ránu nebylo do jídla a zpěvu 😉 ale nevolalnosti bych to nenazvala
Mě je ted zase zle už od 4tt a stále to trvá-celé dny,je mě dobře jen v noci...Nezvracím,ale ty nevolnosti už mě taky dost deptají.Je mě zle na lačno i po jídle...Nemám na nic chut,jediné co mě nedělá zle,sou polévky a ovoce jako broskve,nektarinky apod...a některá zelenina....A pečivo zásadně čerstvé...Ted sem zkusila včerejší chleba a žaludek se začal bouřit !
U druhého prcka to trvalo do 12 tt...tak pevně doufám,že i ted to co nevidět skončí...
U me se nevolnosti objevily na prelomu 7 a 8 tt. Zacalo to neodbytnym pocitem hladu. Ve chvili kdy jsem cokoliv snedla sla jsem okamzite zvracet. Po nekolika dnech pokusu a omylu jsem rano pro probuzeni byla schopna snist ledove vychlazenou jahodovou presnidavku. A pak uz jsem jakz takz zvladla cely den. Jen jsem nesmela dostat hlad. Jakmile se mi zaludek prihlasil ze ma hlad a ja se najedla cehokoli v tuhle fazi slo to okamzite ven. Dalsi potizi pro me bylo ze jsem pracovala v kuchyni a najednou mi zacalo vsechno silene smrdet, takze jsem nakonec nastoupila na PN asi na 3 tydny nez se to zklidnilo. A samozrejme jsem si pozadala o prelozeni na jine misto coz mi zamestnavatel umoznil. A dokonce jsem si vyprosila ze ackoliv mame prisny zakaz pojidani cehokoliv na pracovisti mam svoleni se dojit kdykoliv najist. Takze si s sebou nosim zasobu vsemoznych susenek housek cumlatek apod a chodim se zatlasknout co hodinu. Dvakrat trikrat si kousnu a jedu dal. Nevydrzela bych nejist 4 a vice hodin nez bych sla na pauzu.
Jinak doted mam ze nesmim prejit pres hranici lehkeho pocitu hladu jinak je mi potom spatne at snim cokoliv. A toho se ted desim protoze me ceka par vysetreni na ktera mam prijit na lacno. Ale co se da delat holt hned jal to pujde najim se. Ledova presnidavka je zachrana cislo jedna.
Jinak zkusila jsem i lizatka na nevolnosti. Nekdy zabrala nekdy jen urychlila zvraceni. Dalsi co mi trochu pomahalo na zklidneni uz vydrazdeneho zaludku byl Rennie. Jinak to chce asi proste jen trpelivost a najit co ti vyhovuje a pomaha zklidnit.
Nekdo radi najist se neceho maleho jeste nez vylezes z postele nekdo doporucuje napit se tepleho caje. Jak jsem psala vyse me zabrala ledova presnidavka.
Drzim palce aby nevolnosti presly co nejdriv a mohla sis v klidu uzit tehulkovani.
Ahoj,
já jsem měla nevolnosti komplet celé těhotenství, těsně před porodem jsem měla ještě lízátko proti nevolnosti a ještě teď je mám po kapsách a kabelkách. Ale naděje umírá poslední - pořád jsem doufala, že bude líp, až mi jeden den dr. řekl, že screening miminka nic moc a že si mě nechávají rovnou na porod. Když jsem během těhotenství napůl zoufale nadhodila před jakýmkoliv dr., co ty nevolnosti a že to není zrovna legrace, srdečně se usmáli a řekli, že těhotná nic nemůže a že ať prý vydržím 🙂
Tak moc držím palce 🙂
Hlavni věc nechutenství... Nemůžu maso ani vidět a to jsem masožravec... Jediné co jim jsou polévky ,cornflaky,pečivo a kopici sladkyho sušenky... Jak asi pak budu vypadat😂😉😞😞😞
Mně nevolnosti začaly v 6. týdnu, byly celodenní a bez zvracení. Nic moc nepomáhalo, nejdříve trochu těhotenská lízátka, ale pak už jsem je nemohla ani cítit. Od 14. týdne do 20. týdne jsem několikrát denně zvracela, bylo to vyčerpávající, ale aspoň se vždy na chvilku ulevilo. Po 20. týdnu už byl v tomto směru klid 🙂
U prvniho syna nic, o tehu jsem ani nevedela. U dcery jsem od 7.tt zvracela a zvracela i 20x denne, az do 19.tt. Bylo to peklo. Nezabiraly mi ani cipky na nevolnost, co mi dr napsal.
Ahoj. U mě to začlo na konci 5.týdne. Od zhruba 6.-12. týdne jsem si připadla, že jsem snad v nějakém konečném stádiu hrozné nemoci a že určitě umřu... Zvracela jsem často, ve dne v noci. Mimo zvracení mi bylo permanentně zle.. Přežívala jsem ze dne na den, z hodiny na hodinu. V životě jsem se tak příšerně necítila. Trochu se mi ulevilo kolem 13. týdne a velmi pozvolna se to zlepšuje, ale žádná hitparáda to není doteď. Přesto věřím, že brzy bude líp 🙂
Já určitě taky tak ten 4-5tt a bylo mi zle až do cca 26tt, takže hrůza
Ahojky. Mě začaly taky 5tt, kocovina celej den, bez zvracení. Nejhorší to bylo 7tt a 8tt, to jsem nemohla pozřít skoro nic, jen knekebroty. A pořád jsem hrozně krkala. 😀 Teď jsem 13tt a celkem se to zlepšuje, snad to vymizí úplně. 🙂
prelom 5-6tt trvaly cca do 13-14tt
Ahoj, já zvracela snad už ve 3 týdnu.. teď už nezvracím, ale blbě mi je furt.. přirovnala bych to jen k pocitu težkého žaludku, nebo překyselení... jsem v 6+3tt.. u každé to je jinak, některá to začne citit už v hodně ranném těhu, některá později.. některá trpí šíleným zvracením od rána do večera, některá se jen nemůže pořádně najíst jako já.. stejně bych řekla, že to je tím, jak si to kdo připustí a jak na to myslí, a bere to jako samozřejmost.. ''Jsem těhotná, tak budu trpět nevolnostma jako každá''... Já si myslim,že mi je blbě protože čumim moc na filmy a spojuju si to stim..:D prostě tak.. dokud jsem neviděla na těhu testu dvě //, tak mi nic nebylo, až když jsem to zjistila, přísahám že v tu chvíli se mi udělalo blbě.. Jediný co mě na tom teší je, že vim čim to je, a hlavní je že je prcek v pořádku..ja to kvůli němu vydržim.. Dřž se taky, je to přece naše nejkrásnější období.. <3
ahoj,já jsem nevolnosti začala pociťovat ve 4týdnu. Nejprve jen tak zlehka trochu pocit na zvracení a pak už to jelo..zvracení od rána do večera,jsem si tam mohla i ustlat 😀 totální nechut uplně ke všemu,bolesti žaludku :/ Navíc mi vadily skoro všechny pachy jídla,parfémů atd. Nemohla jsem ani nádobí umývat 😀 teď jsem ve 12 týdnu a je to mnohem lepší 🙂 už můžu i něco pojíst po menších porcích 🙂 Tak Vám přeju ať máte co nejkratší nevolnostní období,nic příjemného 😝
no u prvního mi bylo jen po večerech těžko někdy kolem čtvrtého měsíce, u druhého mi bylo zle ještě než jsem zjistila, že jsem těhotná 😠
3 těhotenství a neznám ranní nevolnosti, tudíž v žádném týdnu 🙂
Jsem 9tt a špatně je mi už snad od početí, celý dny jsem neschopná ničeho, neustále unavená, pocit na zvracení, ale nezvracím, nic se mi nechce, jsem otrávená, rozmrzelá... už taky nevím co s tím :-/
já jsem také v 9 a špatně mi je po ránu a nekdy i večer.
Špatně mi nebylo ani jedinkrát. Pozorovala jsem jen abnormální žravost cca do 11tt. 😅
Mě bylo špatně zhruba od třetího a postupně se to zhoršovalo. Nikoli ranní, ale únavová nevolnost. 12 - 14 tt byla jediná šance tak kolem třetí odpolední lehnout a spát (nebo zvracet)... Po čtrnáctém se to zlepšilo. částečně vrátilo v posledním měsíci.

Ahojte. Já jsem 4+6 a teda každé ráno,presne, jak rikas-jako bych mela kocovinu, nevolno od žaludku mi není vůbec zatím,ale bolí mě hlava pořád 🙄