icon

Žádná srdeční činnost. Už není šance?

ela_ellie
13. srp 2020

Holky, dnes jsem sla na kontrolu, mela jsem zacit 12. Tyden, ale bohuzel dnes nebyla zadna srdecni cinnost a miminko je o dva tydny mensi... v utery mam kontrolu, aby se potvrdily/vyvratily obavy.. a ve stredu pripadny zakrok.. ma jeste nekdo zkusenost? Muzu porad jeste verit, ze to bude v poradku, nebo sance uz nejsou zadne? Muj pan dr je velice peclivy a ma letitou zkusenost.. nechce se mi proste uverit, ze minuly mesic bylo vse v poradku a ted je to jinak.. jsem z toho opravdu spatna.. hlavne zdravi vsem holky.. opatrujte sebe i ty vase mini lasky... ♥️♥️♥️

Strana
z2
ela_ellie
autor
14. srp 2020

@martt i u nas musim rict, ze pritel mi je velkou oporou.. neni nad to mit vedle sebe toho spravnyho cloveka♥️ Je to dar, kdyz ma clovek to stesti♥️ At se vam dari🍀

ela_ellie
autor
14. srp 2020

@denny27 tady bylo to male natocene krasne zadama k nam a vibec se ani nepohnulo.. dr se snazil i “stouchat” a probudit, opravdu me vysetroval dlouho, nez to naznacil, ze se mu to nezda.. zastavil se i vyvoj.. velikostne mensi o dva tydny.. takze myslim, ze v uetry se to bohuzel potvrdi.. ale dekuji za zpravu🍀

ela_ellie
autor
14. srp 2020

@zuzkasim mne doktor rikal, ze na jedno takove pripadaji zhruba tri tehotenstvi... souhlasim se vsim, co jsi napsala.. radeji takhle, nez o par mesicu pozdeji nebo mit postozene miminko.. priroda proste vi... ja bych prave moc rada k male co nejbliz.. ale uvidime, jak to pujde. Verim, ze to pro vas musel byt taky strasny sok. Ja prave taky myslela, ze ted uz je nejhorsi za nama, takze jsme to oznamili tem nejblizsim.. a bohuzel.. neda se nic delat, zivot jde dal... doufam, ze se nam zadari brzo, jak psaly holky🍀 tobe gratuluji, ze se vam to zadarilo 🙂 opatruj se♥️

ela_ellie
autor
14. srp 2020

@ela_ellie vsem vam moc dekuji za zpravy a za podporu i rady, vazim si toho! At se nam vsem dari a jsme zdrave a nase rodiny taky♥️Opatrujte se holky🍀

marta_kovar
14. srp 2020

Ahoj,
já jsem neměla při první kontrole (při prvním těhotenství) srdeční akci, takže bylo jasné, že je něco špatně. Měla jsem být v 10tt a miminko odpovídalo asi 7 tt. Bylo to pro mě hrozně bolestivé a dlouho dobu mi trvalo to nějak zvládnout. Taky jsem si říkala větu, že je “pohnojeno” ale zase tak “pohnojeno” nebylo. Nepodstoupila jsem tedy kyretáž ale tělo se vyčistilo samo. Při prvním těhotenství jsem otěhotněla hned první měsíc “snažení”. A u druhého nám to trvalo okolo 6 měsíců. Díky bohu je nyní všechno v pořådku, jsem v 6 měsíci a čekáme zdravého chlapečka. 💙
Posílám hodně sil a doufám, že se u tebe také brzo zadaří a bude vás brzo o jednoho víc. 😘😘

ela_ellie
autor
14. srp 2020

@marta_kovar dekuji, take drzim pesti, at uz jsou vsechny strasti za vama 🍀

lachtanice86
14. srp 2020

@ela_ellie zakrok na cca 15minut. Na sále po zakroku mě probrali, převezli na dospavaci pokoj, tam dvě hodiny na lůžku, pak na záchod. Vše bylo ok , počkala jsem na odvoz a hurá domů.

ela_ellie
autor
14. srp 2020

@lachtanice86 takze plna narkoza? Prispi te, udelaji, co potrebuji a hotovo? Dekuji moc 🙏

lachtanice86
14. srp 2020

@ela_ellie ano plna narkoza

ela_ellie
autor
14. srp 2020

@lachtanice86 dobre, dekuji moc za info♥️

Strana
z2