icon

Zajímavost-plodnost. Stalo se některé z Vás?

16. dub 2020

Stalo se některé z vás ? První dceru jsme počali v březnu před třemi lety ( před tím 4 měsíce snažení ) , loni v březnu jsem opět otěhotněla ( 6 měsíců snažení ) ale se špatným koncem , teď V březnu jsem znova otěhotněla ( teda 11 měsíců snažení ) do te doby nic . Je možné , ze jsem “plodná” jen v březnu ? Možná hloupý dotaz , ale přijde mi to moc náhod najednou 🤣

martiniquest
•
16. dub 2020

Ja zas rodim jen v patek 🙂 trikrat

katka9184
•
16. dub 2020

To je asi hloupost😂😂... Ale, moc pěkná náhoda 😁

zuzkasim
•
16. dub 2020

To nevím, ale my všechny 4 děti počali na podzim, tak si vždycky dělám legraci, že muž je v říji v říjnu🙂

gruyerre
•
16. dub 2020

U nás to tak taky funguje 😀 ale nemyslím si, že v ostatní měsíce jsem neplodná 😁

kosi_cek
•
16. dub 2020

@zuzkasim, my úplně stejně, akorát jsme na podzim počali 5* (jednou to ale nevyšlo), doufám teda, že se mi to podaří teď vyvrátit, však počít na jaře musí být taky super😉

zuzkasim
•
16. dub 2020

@kosi_cek Jakože jdete do 5.? My z těch 4 početí máme jen 3 děti, jedno taky nevyšlo a přiznávám, že teď bych víc nedala. V současném režimu se cítím neskutečně omezená tím, že mám 3 školáky, nevím, jestli je to počtem dětí nebo mnou, že se s tím nějak nedokážu srovnat, špatně to zvládám. Starší by měli už dělat sami, ale potřebují neustále dohled a kontrolu.

coconat
•
16. dub 2020

Asi nebudete plodná jen v březnu ale myslím si že každá žena má plodnější měsíce🙂 i jsem si to googlila jednou😃 protože mi dost žen řeklo že všechny děti co třeba mají jsou počaté ve stejném měsíci🙂 takže něco na tom bude😛

takyjedna
•
16. dub 2020

Ne, jedno dite mam narozene v zime a druhe v lete..

meronym
•
16. dub 2020

Ja zase “tehotnim” jenom v lednu, rodim v rijnu 😀

linda_22
•
16. dub 2020

Moje gynekoložka mi říkala, že má několik pacientek, co otěhotní vždy jen v jeden a ten samý měsíc 🙂 tak na tom asi něco bude 😉

kosi_cek
•
16. dub 2020

@zuzkasim, zkoušíme to 😉, ale chápu, člověk prochází různými náročnými obdobími, kdy toho má pokrk, neumím si představit, být např. teď na vše sama, či chodit k tomu do práce, my jsme na to teď doma 2 (a bez home ofice), spíš si to tedy užíváme, ale kdo ví, jak dlouho..

mamio
•
16. dub 2020

Možný je vše... Každej to má nastavený jinak...

fafetka
•
16. dub 2020

To asi ne. Já otěhotněla jednou v srpnu, jednou v lednu a jednou v květnu. To si myslím je solidní rozptyl😂už mi chybí jen nějaký podzimní měsíc

amazonkajanik
•
16. dub 2020

@martiniquest jsme 4děti z maminy strany,všichni v pondělí,za 10min půl 😂a syn je taky v pondělí,v 18:55 já v 18:20😂

amazonkajanik
•
16. dub 2020

Březen je od slova brezost,možné to je 😂😂😂

dejvitka
•
16. dub 2020

Moje sestrenka 3 deti a vsechny pocate v unoru 😀.

klea81
•
16. dub 2020

@fafetka březen, červen, září, tak kdykoliv asi 😆

normalnimatka
•
16. dub 2020

taky jsme počali ve stejným měsíci 2x... ale teda jakoby plánovaně.

anita003
•
16. dub 2020

možné je cokoli, moje mamka se taky mohla postavit na hlavu, ale otěhotněla pokaždé jenom v lednu :D