icon

Čekáte holčičku, ale je to nakonec kluk?

helmon
22. dub 2015

Ahoj nastávající maminky. Chtěla jsem se zeptat, zda se některé nestalo, že vám skoro v 18.tt řekli, že čekáte holčičku a byl to nakonec kluk? Moje Dr. mi dnes řekla, že si myslí, že to bude holka. Prej to vidí na 80%, ale já pořád nějak cítím, že by to měl být kluk a to už od samého začátku..tak vám nevím..Předem děkuji za vaše zkušenosti🙂)

Strana
z4
elinka89
22. dub 2015

Osobní zkušenost nemám, ale mojí sestřenici celou dobu tvrdili, že bude mít holčičku. Tak nakupovala růžové, těšila se na Moničku a nakonec na ně vykoukl Toník 😀

helmon
autor
22. dub 2015

Fakt? A nevíš v kolikátém týdnu jí řekli, že čeká holku a pak potvrdili kluka?:DD

kaeth01
22. dub 2015

@helmon taky jsem mela silny pocit ze to bude kluk.. teda prvni tehu sem o tom byla presvedcena temer do konce.. u druheho tehu uz sem byla opatrnejsi 🙂 no a vysledek vidis sama..
ale stava se to! uz sem to taky parkrat slysela.. takze se tesim na tvuj vysledek 😎

elinka89
22. dub 2015

@helmon to nevím kdy jí to řekli poprvé, ale až do porodu jí říkali, že to bude holka.

helmon
autor
22. dub 2015

@kaeth01
Taky bychom tím pádem měli druhou princeznu🙂) Moc se na ní těším..jsem ráda, že nám druhé bylo dopřáno, ale trochu mě mate ten pocit..já nevím no🙂)Až půjdu na 2.screening, tak dám vědět zda nám to potvrděj úplně 100%🙂)

helmon
autor
22. dub 2015

@elinka89
Tak to je taky teda dobrý..musel být trochu šok🙂)

markeeet10
22. dub 2015

Presne na tohle jsem se chtela taky zeptat...Uz od prvni chvile..si myslim,ze to bude holcicka..proste to tak citim..a dnes mi doktor rekne,ze to vypada na pindika :D Tak nevim,muze neco zvratit velky ultrazvuk?

lucinacka
22. dub 2015

Nam ve 20 tt rekli, ze to bude holka, ve 32tt to zmenili na kluka. A je to kluk🙂

helmon
autor
22. dub 2015

@markeeet10
Ahoj, tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. Mě dr.řekla, at si teda počkám na velký ultrazvuk, at mám větší jistotu..že ona si myslí tohle a že to vidí na 80%. A co řekli tobě?S jistotou nebo taky trošku váhali?A v kolikátém týdnu jsi?

helmon
autor
22. dub 2015

@lucinacka
Ty jo..holky, dáváte mi lehkou naději..neupínám se raději ještě k ani jednomu🙂) A to ti celou dobu jinak tvrdili že to bude holka? A kde vzal pindík teda?

merilinka
22. dub 2015

JÉÉŽIŠ,nám na 20 tt řekl doktor úplně jasně a s jistotou,žr to bude holčička,i já viděla kávové zrnko a ne pindíka 🙂 .To by byl mazec,čeká mě porod dříve,mám vše připravené pro holčičku a i s s ní tak povídáme 😵 .Asi by mi to hlava nebrala 🙂 Ale určitě bysme tam chlapečka nenechali-dělám si legraci!!!! První půlrok by chodil v růžovém 😵

kresi
22. dub 2015

Sestřenici říkali, že bude mít holčičku u obou těhotenství až do porodu a nakonec má 2 kluky 🙂

elu
22. dub 2015

tak ja to mám obráceně, ve 12 týdnu mi dr. rekla, ze si je temer jista, že to bude kluk....pristí týden v 16 týdnu bych ráda slyšela, že spletla a je to holka, klidně ráda vyhodím autíčkový trička 🙂

helmon
autor
22. dub 2015

@kresi
Tak to je mazec teda..já myslela, že se to ,ůže stát jen občas..ale zárověn u obou?To je dobrý teda

helmon
autor
22. dub 2015

@elu
Tak to dej vědětr, jak jsi dopadla🙂)

maare
22. dub 2015

Tak nám řekli na velkém ultrazvuku, že to bude holčička, pak nám to potvrdili i na screeningu v nemocnici, a až na posledním velkém ultrazvuku byl vidět pindík 🙂 🙂 🙂 , to už jsem měla samozřejmě pár růžových věciček, ale fakt je že jsem to tak nějak tušila, tak jsem měla většinu oblečků neutral 🙂 🙂 🙂

aneztuzka
22. dub 2015

@elu já myslela, že se to dá poznat až od 20tt?

lu777
22. dub 2015

@helmon já byla na 200 % přesvědčená, že čekám holku... nemohla jsem pak uvěřit ultrazvuku...
takže když jsem byla těhotná podruhé, tak jsem si radši nemyslela nic 😅
takže na pocity až tak nedávej, ono je to hodně asi ovlivněné tím co si člověk přeje 😉

jinak teda jsem byla vykulená z toho, že čekám kluka... a nakonec jsem z toho byla nadšená! z něho jako takového, ale i z klučičích her atd... jsem moc ráda že ho mám 😵 😵

helmon
autor
22. dub 2015

@lu777
Asi to tak je..to víš že jsem ráda, at je to co je to..jen ty mé pocity mě zmátly..jinak si nedovedu představit kdyby najednou mělo s ní něco být..už je to naše princezna🙂)

elu
22. dub 2015

@aneztuzka ne, ne, dneska uz to poznají na prvním screeningu v tom 12m zaleží jak vybavené je pracoviště a jak dobrej je doktor, ta moje je dobra, tak si myslím, že to bude fakt ten kluk 🙂

petronellarikov
22. dub 2015

Mně byla řečena v 21tt holčička v 31tt mi opět potvrdili holčičku 🙂 dokonce i má gynekolozka řekla, že tam vidi holčičku 🙂 🙂 Ale dokud ji neuvidím nevěřím tomu :( :( Holčičku si moc prejeme od samého začátku 🙂

ejmisek
22. dub 2015

Mně řekli v 16tt, že to vypadá na holčinu, ve 20tt že je to kluk údajně tam měl vidět pinďu a ted naposledy ve 28tt že to opět vypadá na holku 😀 takže já se nechám překvapit

markeeet10
23. dub 2015

@helmon No,ja se ho zeptala jestli uz to pozna co to je a on ze to zkudi..No..rekl to dost vshave..ze to vypada na pindika ale ze to je jen odhad,ze to muze byt i opacne..ze mi reknou vic na velkem ut..tak jeste nehazim flintu do zita...samozrejme dalsi chlapecek by mi nevadil..ale ten páreček je taky fajn 🙂

mojeuzivatelskejmeno
23. dub 2015

Před dvěma týdny se známé narodil chlapeček a až do porodu ji říkali, že to bude holka. Takže celou výbavu má komplet pro holčičku a v porodnici najednou takový šok. S jistotou to prostě víme až když to miminko uvidíme 🙂 Jsem ráda, že my jsme si to říci nenechali. 🙂

aneztuzka
23. dub 2015

@elu tyjo, tak to kdybych věděla 😀 no nevadí. Další ultrazvuk mě čeká asi tom 20tt, tak si chvíli počkám, teď jsem ve 13tt

lafemme
23. dub 2015

@helmon Ahoj, mně dr říkal, že je to s největší pravděpodobností holka, i když mimi se hodně zakrývalo nožkama a šlo to špatně vidět...Připravila jsem tedy muže, že hold bude mít doma jen babinec 😀, začala nakupovat další růžovou 🙂 no a jaké bylo překvapení, když na velkém UTZ jiný pan dr konstatoval, že miminko je zdravý pořádný chlapák 😀 😀 Vytřeštili jsme s mužem oči, že to má být přece holčička a pan doktor se jen smál, že prý jestli je tohle holka, vrátí diplom....😀 A nespletl se 😉

lafemme
23. dub 2015

Jinak bylo to ve 20tt, kdy mi řekl skutečné pohlaví 😉

helmon
autor
23. dub 2015

@lafemme
Tak to je teda mazec..no já už teda jako počítám s druhou holčinou a dnes jsem se z obchoďáku vrátila asi se dvěma taškama v růžovým🙂) Ale účtenky jsem si teda raději nechala, kdyby ještě náááhodou🙂)

anjelita
23. dub 2015

Jj me se to stalo u tohodle tehotenstvi. Byla to holka a za dalsi 3 tydny na diagnostickym testu pak videli kluka 😀

zuza01
23. dub 2015

@helmon U nás se teda nikdy žádný dr. nespletl, už od 12tt tipovali správně holky, ale kamarádka byla přesvědčená, že čeká kluka a moc si to přála. Na utz nebylo až do porodu nic vidět, ani na 3D se mimčo neukázalo. Věřila, že je bude kluk. A není 😉

Strana
z4