Čekáte holčičku, ale je to nakonec kluk?
Ahoj nastávající maminky. Chtěla jsem se zeptat, zda se některé nestalo, že vám skoro v 18.tt řekli, že čekáte holčičku a byl to nakonec kluk? Moje Dr. mi dnes řekla, že si myslí, že to bude holka. Prej to vidí na 80%, ale já pořád nějak cítím, že by to měl být kluk a to už od samého začátku..tak vám nevím..Předem děkuji za vaše zkušenosti🙂)
Mně bylo řečeno, že pokud lékař řekne, že je to holka, je stále ještě nějaká šance, že se později ukáže, že je to kluk, ale pokud řekne, že kluk, je to většinou jistota :D . Příští týden jdu na velký utz, zatím to vypadá na slečnu, tak uvidíme 😀
Já podvědomky do prvního screeningu myslela ,že je to kluk a doktorka nám tam hned s klidem oznámila ,že je to holka 😀 pak jsem odcházela a furt jsem to nemohla pobrat 😀 tak jsem zvědavá na druhý screening jestli to ještě potvrdí.Jsem hrozně netrpělivá a přijde mi to teď nekonečná doba 😀
@mikulilinka
¨Přesně..taky mi to příjde dlouhá doba a jsem netrpělivá. Určitě mi vadit nebude, že by nám holčičku potvrdili..já už stejnak pro ní nakupuju, ale klučík by byl fajn jako do párečku🙂) Tak dej také vědět, jak si dopadla🙂)
@helmon tak to máme úplně stejně 😀 určitě dám vědět 🙂
Ja to mela naopak. Ze 4 ruznych ultrazvuku vcetne hodinoveho 3D ,jsem mela potvrzenho Filipa. Vubec jsem nechapala proc mam do papiru psat jmeno pro holcicku. Pochopila jsem po porodu,kdy mi oznamili ze mam Zlatusku 😀 pozitri ji budou 3roky 🙂
Mám kamarádku, co čekala holčičku, vše nakoupeno v růžové a na porodním sále maminko máte krásného chlapečka 🙂. Mě vyšel u prvního chlapec, u druhýho chlapec a u třetího zatím holčička, tak uvidíme no 🙂
to je na vývrat 😀 ale pořád je to ,to poslední 😉
@helmon mne asi v 18.tydnu doktor rekl, ze nic kluciciho nevidi. Je teda fakt, ze to nebylo uplne jasne videt. Ale vzhledem k tomu, ze i moje telo mi naznacovalo, ze by to mohla byt zase holcicka, tak jsem tomu verila.
Ve 21.tydnu jsem sla do Gennetu na 2.velky UTZ, doktor kontroloval prcka a najednou byl na monitoru krasny zaber mezi nozicky a mezi nimi byl krasne videt pindik... doktor si byl 100% jisty ze to bude kluk, ja jeste porad tajne doufala, ale o tyden pozdeji mi kluka potvrdil i muj doktor. Pindika jsem pak na UTZ jasne videla jeste 3x a pred 5 dny se syn narodil 🙂
@palomitacheca Tak to je krásný..halvěnže je malé v pořádku. Já právě nevím na kolik to mám brát vážně..dr.se na začátku taky tvářila, že si není moc jistá..pak najednou že si myslí že to bude holka..že tam nevidí ani kouličky..a že to tak vidí na 70-80%..pak najednou ještě dodala, že tam možná vidí i vaječníky..tka nevím..nejdřív nevidí skoro nic a pak najednou i tohle
@helmon byt tebou, tak to zatim beru jen jako odhad, ktery se priste muze zmenit. Ja si fakt od zacatku tehotenstvi byla jista, ze to bude holka. Priznaky jsem mela uplne stejny jako u dcery, takze kdyz mi doktor rekl, ze nic kluciciho nevidi, vzala jsem to jako hotovou vec. Kdyz se pak na tom screeningu jasne ukazal pindik, tak me to v prvni chvili docela zklamalo a rozhodilo. O vikendu jsem to pak vstrebavala, ale porad ve mne hlodalo, ze se treba spletl (i kdyz jsem tomu moc neverila). Takze jsem cekala na dalsi UTZ, jestli se to potvrdi, nebo to zase bude vypadat na holcicku. Zpetne me trochu mrzi ta moje prvni reakce na to, ze to bude kluk. Od zacatku tehotenstvi jsem tvrdila, jak mi je pohlavi uplne jedno, ale evidentne mi to jedno nebylo a vuci tomu drobeckovi to nebylo fer. Ted ale zase muzu rict, ze jsem moc rada, ze je to syn. Jen je mi lito, ze mam pro dceru spoustu krasnych saticek a nebude je mit kdo nosit... 😀
@palomitacheca Já jsem si zase byla jistá, že to bude kluk, ale asi bylo moje podvědomí ovlivněné přáním (a hlavně asi přáním manžela), po návratu z velkého UTZ, kdy mi doktorka řekla, že to bude holčička, tak jsem to obrečela, co já budu dělat s holkou, na žádné šatičky ani česání nejsem, nebudu to s ní umět... hormony udělaly svoje a taky jsem si to pak moc vyčítala... ale myslím, že kdyby mi teď řekli, že to bude kluk, tak to obrečím znovu, už se na tu moji holčičku moc těším! Hlavně je to jedno, důležité je, aby bylo miminko v pořádku 🙂
@hany_bany tak to jsi na tom uplne stejne jako ja pred par tydny. Po tom velkem UTZ jsem byla naprosto v soku a hlavne jsem to nemohla nikomu rict, protoze o pohlavi se mel manzel dozvedet az na Stedry den a nikomu jinemu jsem pohlavi prozradit nechtela. Ale behem toho vikendu me to preslo a zacala jsem se tesit na chlapecka. Jeste jsem byla cely tyden do dalsiho UTZ nervozni aby mi to doktor potvrdil, jinak bych nemohla pro manzela pripravit darek k Vanocum 😀 dalsich 20 tydnu jsem mela trosku pochybnosti, jestli prece jenom neni nejaka sance, ze se doktori pletli, v mobilu jsem mela ulozene 2 verze oznamovaci SMS, ale kdyby se mi nakonec narodila holcicka, asi bych byla hodne v soku. Prece jenom jsem pak pulku tehotenstvi byla pripravena na Vasika 😀
Známé taky tvrdili dokonce tři doktoři, že to bude holka a na sále see objevil Adámek 🙂 trošku mě ty příběhy děsí, pač nám prvního screeningu tvrdí, že to bude holka a už bych nechtěla měnit 🙂
@alubif A v kolikátém jsi týdnu? Je pravda, že se mi včera sousedka pochlubila, že když čekala mimi, tak
jí po celou dobu až do porodu říkala, že bude mít holčičku a pak na ně jukl kluk🙂)Byl to prej dost veliký šok🙂)
Tak to jsem zvědavá co se nám všem z toho nakonec vyklube. Hlavně at jsou broučkové v pořádku ať s buchtou či pindíkem🙂)
V 21tt viděla dr. holčinu, ale v 29tt. na 4D byl klučík a už to tak zůstalo.

@anjelita
Ty jo🙂) Ale až budu mít po tom velkém UZ určitě sem napíšu🙂)