icon

Čekáte holčičku, ale je to nakonec kluk?

helmon
22. dub 2015

Ahoj nastávající maminky. Chtěla jsem se zeptat, zda se některé nestalo, že vám skoro v 18.tt řekli, že čekáte holčičku a byl to nakonec kluk? Moje Dr. mi dnes řekla, že si myslí, že to bude holka. Prej to vidí na 80%, ale já pořád nějak cítím, že by to měl být kluk a to už od samého začátku..tak vám nevím..Předem děkuji za vaše zkušenosti🙂)

Strana
z4
helmon
autor
29. dub 2015

@zuzankadui No nekecej..fakt? Tak to já myslela, že na to velkém UZ v 21.tt je to fakt už větší jistota..

alubif
29. dub 2015

@helmon díky. Ty čekáš mimčo? A chceš vědět pohlaví?

helmon
autor
29. dub 2015

No čekáme druhé..v 17+4 tt. mi dr. odhadla že by to byla holčička..prej tak na 70-80%, tak se těším na další UZ a jsem zvědavá, zda tam opravdu bude nebo to bude nakonec pinďa🙂)

helmon
autor
29. dub 2015

ale další UZ jsu na ten screening za dva týdny..tak to musím vydržet🙂)

alubif
29. dub 2015

@helmon tak budu držet palce ať to bude holčina nebo kluk ať je mimčo zdravé.

nonacek
3. kvě 2015

holky všimli jste si,ze u holčiček jse opcas zpletou a z holčičky je rázem chlapeček.
Ale aby se doktor zpletl u kluka a z kluka se stala holčička to je skoro asi nemožné.

helmon
autor
3. kvě 2015

@nonacek No je fakt, že to je asi častější🙂) Já už mám jen týden do velkého ultrazvuku, tak pak dám vědět, zda nás překvapili nebo se můžeme dál radost z holčiny🙂)

anduska.x
3. kvě 2015

@helmon Ahoj, mně se to stalo. Moje doktorka mi řekla, že to je holka, říkala jsem manželovi, že mám ale pocit, že to je kluk. Na druhém UTZ zase stejnej scénář. Na 3.-4D UTZ zase holčička, tak to už jsem jim uvěřila. No a dva dny před termínem porodu se z Natálky stal Dominiček 😀

helmon
autor
3. kvě 2015

@anduska.x Tak koukám, že se to stává docela často, ale přece, když tvrději holku, tak i proto, že tam vidějí i vaječníky..fakt nechápu podle čeho to teda nakonec souděj..ale hlavně že je malej celej a zdravej a s pindíkem🙂)

luckiesj
3. kvě 2015

@nonacek Já teda takový případ znám...kamarádka měla mít celé těhu kluka - Lukáška a nakonec mají Lucinku 🙂

nonacek
3. kvě 2015

@luckiesj fakt jo .. hm .. tak to je teda potom porodu fakt šok😲😲😲

luckiesj
3. kvě 2015

@nonacek a já jsem jí ještě asi týden před porodem ze srandy říkala: Ty budeš koukat, až to bude holka 🙂 No a za týden mi přišla SMSka, že se narodila Lucinka 😀

nonacek
3. kvě 2015

@luckiesj ty jo ..😲😲😲
to by mne asi klepla pepka z šoku😲😲😲
a jak je to dlouho Prosím te ? Ptám se jen ze zvědavosti..

luckiesj
3. kvě 2015

@nonacek Necelé tři roky

twoangels
3. kvě 2015

Tak tohle se mi stalo před skoro 10ti lety kdy jsem čekala tehdy podle doktorů Ondráška a na ultrazvuku v 38týdnu mi doktor řekl že je to podle něj holčička a vážně se nám narodila Michalka 😀 Prý tam měla mezi nožkama nějak zázračně pupeční kličku 🙂

helmon
autor
11. kvě 2015

@elu Ahojky, tak jak jsi dopadla? Mě čeká ultrazvuk už zítra, tak se moc těším

helmon
autor
11. kvě 2015

@janagm Ahoj a co jak jsi dopadla ty? Holky já jsem tak zvědavá..

janagm
11. kvě 2015

@helmon Dvakrát potvrzen chlapeček, takže se poprvé doktor prostě sekl. Ve čtvrtek jdeme ještě na 3D.

helmon
autor
11. kvě 2015

@janagm Jee tak to je krásný, hlavně at malý prospívá. A kdy ti prvně řekli tu holčičku?

janagm
11. kvě 2015

@helmon Holčičku ve 21tt na poradně, pak ve 22tt kluk na 2.screeningu a 23tt zase kluk na FECHO.

helmon
autor
11. kvě 2015

@janagm Aha, tak to se dr.docela sekla zvlášt když jsi měla jen týdenní rozestup..tak at se vám oběma daří. My uvidíme zítra jestli nebude překvápko, i když si myslím, že ne🙂)

elu
11. kvě 2015

@helmon kluk jak buk 🙂))))

helmon
autor
12. kvě 2015

Tak holky..dnes máme potvrzeného kluka🙂) Paní dr. a její odhad na holčičku v 17+4 nebyl přesný🙂)Takže se řadíme mezi ostatní co nakonec mají jiné pohlaví🙂)

markeeet10
14. kvě 2015

Tak i Já mám potvrzeného chlapečka 🙂

helmon
autor
14. kvě 2015

@markeeet10 Tak to je fajn a chtěla jsi kluka? My doma už holčičku máme, tak bude doma změna, když nám z druhé holčičky udělali nakonec kluka🙂)Tak budeme mít páraček

janagm
14. kvě 2015

@helmon Tak u nás dnes opět změna. Ráno jsem byla na poradně, kde pak doktor opět řekl, že je to jasná holka a odpoledne na 3D mi další doktor řekl, že mezi nožičkami sice něco přečuhuje, ale kulky tam nevidí, takže.....uvidíme až se to narodí.

helmon
autor
14. kvě 2015

@janagm Fakt jo? Ty jo..takjá vrátila ty holčičí oblečky co jsem pořídila a šla koupit klučičí..a jestli i ty pak pljdu zase vrátit, tak mě picne🙂) Ale to co jsem sama viděla na UZ je fakt kluk..

mikulilinka
15. kvě 2015

Včera jsem byla na 2screeningu a teda ze 100% jistotou mi řekla doktorka holku 🙂

helmon
autor
15. kvě 2015

@mikulilinka Jee, gratuluju. Ale ty jsi taky psala, že ti prvně řekli holku jako mě, ale že pocit ti říkal, že kluk? Nám toho kluka nakonec na 2.screeningu potvrdili..a vy máte teda tu holčičku? Doufám, že vše jinka máte ok

mikulilinka
15. kvě 2015

@helmon děkuji i já vám gratuluju! 🙂 na první jsem šla s tím ,že je to jasný kluk 😀 a tam nám řekla holčičku se stejnou jistotou jako teď na druhém 🙂 všechny výsledky byly 🙂 😉

Strana
z4