Čekáte holčičku, ale je to nakonec kluk?
Ahoj nastávající maminky. Chtěla jsem se zeptat, zda se některé nestalo, že vám skoro v 18.tt řekli, že čekáte holčičku a byl to nakonec kluk? Moje Dr. mi dnes řekla, že si myslí, že to bude holka. Prej to vidí na 80%, ale já pořád nějak cítím, že by to měl být kluk a to už od samého začátku..tak vám nevím..Předem děkuji za vaše zkušenosti🙂)
No čekáme druhé..v 17+4 tt. mi dr. odhadla že by to byla holčička..prej tak na 70-80%, tak se těším na další UZ a jsem zvědavá, zda tam opravdu bude nebo to bude nakonec pinďa🙂)
ale další UZ jsu na ten screening za dva týdny..tak to musím vydržet🙂)
holky všimli jste si,ze u holčiček jse opcas zpletou a z holčičky je rázem chlapeček.
Ale aby se doktor zpletl u kluka a z kluka se stala holčička to je skoro asi nemožné.
@helmon Ahoj, mně se to stalo. Moje doktorka mi řekla, že to je holka, říkala jsem manželovi, že mám ale pocit, že to je kluk. Na druhém UTZ zase stejnej scénář. Na 3.-4D UTZ zase holčička, tak to už jsem jim uvěřila. No a dva dny před termínem porodu se z Natálky stal Dominiček 😀
Tak tohle se mi stalo před skoro 10ti lety kdy jsem čekala tehdy podle doktorů Ondráška a na ultrazvuku v 38týdnu mi doktor řekl že je to podle něj holčička a vážně se nám narodila Michalka 😀 Prý tam měla mezi nožkama nějak zázračně pupeční kličku 🙂
Tak holky..dnes máme potvrzeného kluka🙂) Paní dr. a její odhad na holčičku v 17+4 nebyl přesný🙂)Takže se řadíme mezi ostatní co nakonec mají jiné pohlaví🙂)
Tak i Já mám potvrzeného chlapečka 🙂
@markeeet10 Tak to je fajn a chtěla jsi kluka? My doma už holčičku máme, tak bude doma změna, když nám z druhé holčičky udělali nakonec kluka🙂)Tak budeme mít páraček
Včera jsem byla na 2screeningu a teda ze 100% jistotou mi řekla doktorka holku 🙂
@mikulilinka Jee, gratuluju. Ale ty jsi taky psala, že ti prvně řekli holku jako mě, ale že pocit ti říkal, že kluk? Nám toho kluka nakonec na 2.screeningu potvrdili..a vy máte teda tu holčičku? Doufám, že vše jinka máte ok
@helmon děkuji i já vám gratuluju! 🙂 na první jsem šla s tím ,že je to jasný kluk 😀 a tam nám řekla holčičku se stejnou jistotou jako teď na druhém 🙂 všechny výsledky byly 🙂 😉

@zuzankadui No nekecej..fakt? Tak to já myslela, že na to velkém UZ v 21.tt je to fakt už větší jistota..