Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@misina01 kamaradka ma Nelu je to v poho a elu bych asi nedala kdyby tak elen a amalka je nadherny no a znami jsou borci teda 😠 nevim zda by zustali
Chodíme do dětského koutku se synem a to je samá Ella, Ela, Emma, Ema, Nela a dnes tam byly i dvě Amálky 😀 my jsme chtěli taky Nelu, ale ještě zapřemýšlíme nad jiným. Melánie se mi taky líbí a žádnou takovou ani neznám.
@astyna my mame Alžbětu v bříšku ❤
@mariejosef nezůstali 🙂 mě to ta mrzelo a ještě jsem se s tím nesrovnala, že já osobně jsem s nima skončila 🙂 žádná hitparáda to nebyla ani předtím, ale timhle to dodelali 🙂
@astyna mne se ta Nela líbí zatím nejvíc. S Melánii prisel manžel 🙂 o Amálce jsme zatím jen tak mluvili 🙂 takže Nela,Amálie, Melanie jsou zatím u nás hlavní, nad vím přemýšlíme. Nevim,jestli se řídit jen četnosti. Zase nedat jmeno, které se mi líbí jen proto, že je teď těch dětí víc nevim. Jakubu a Janu se rodí mraky už roky 😀 a nějak to ty děti přežili. Navíc učím a ta Nela mi prijde taková, že se nedá moc komolit. U Amálky se bojím, aby ji pak jednou neříkali Amino nebo Análko 🙂 znáte to 🙂
Jinak naše původně vybrané jméno bylo Natálie 🙂 než to známí dali :/
@mariejosef: Mám toho hoodně :D ale různé intervali ve velikostech neco necham faaakt lacine ja bych ti treba nafotila s cenama ale az zacatkem brezna ja cekam na ten posledni velky ultrazvuk :D jestli mi rekne doktor ze mu neupad 😅 a děkuji 😘
@haninen jasne pak se ozvy 👍
@misina01 doma mam jakub jan ondřej
Řešíme, přeci jen první miminko - vytoužená holčička, tak hledáme 🙂
@astyna segra ma Ellu a nikde jsem žádnou neviděla :D je to naopak takový pěkný mezinárodní jméno. To si mě teď dostala :D
@misina01 my chtěli (já chtěla) vždycky Terezku a kamarádi mají taky cca tříletou Terezku no a asi by mi nevadilo mít Terezku jako druhou v našem okolí.
Mám ráda klasické české jména 🙂
@misina01 myslis, ze kdyz cekas 4 tak neni vytouzene a neresis jmena 😀 ja treba mam 3 syny a vzdy jsme jmena moc resili a nyni po 3potratech cekam holcicku a uz mam jmeno vic jak 10 let 😝
@mariejosef to vůbec ne 🙂 ani jsem nic takového nenapsala 😀 já bych jmeno řešila u každého dítěte 😀
Cekam ctyrku absolutne neplanovane a jmeno nam dalo zabrat ze vsech deti nejvic. 🙈😂😂
My mame Nikol dneska bych dala Nikoletu vic to k ni sedi a rikame ji tak Nikol jsem ji jeste nerekla Niky Nikolko jo ale Nikol ne volam Nikoletko...ale muj sen byla Julie ale pry ze zizala atd proste smula dejte jak to citite vy je takove mnozstvi jmen a jejich tvaru aby vas to pak nestvalo ze jste nedali jine
@misina01 tak ja to tak dle toho pochopila mrkni na to jinak sory 😉
@mariejosef já jsem ale reagovala na příspěvek, hned nade mnou, kde mi slečna nebo paní psala, že to ještě vůbec řeším 🙂 at si jména hodime klobouku s vylosujem, jinak ze to nevyřešíme ;) na to jsem reagovala tím, že ano, stále to řešíme 🙂
@nadla jasny klucik gratuluji 👍
U nás potvrzen chlapeček krásně se ukázal 🙂 a zatím vede Kubíček 🙂 ikdyž se mi líbí Matěj,Richard,Marek 🙂
U nás dnes podruhé jasně potvrzena holčička 🙂 vyřazeno jméno Melanie, poslední dvě jména na seznamu pro ni jsou po dnešním ultrazvuku Nela nebo Ella 🙂 co myslíte? 🙂
@misina01: Ahoj,gratuluji k holčičce 👍 my máme doma treperendu Adélku a přibude nám k ní bráška nejspíše Kubík 🙂 ale do 15tt to vypadalo na holku a kdyby to byla nakonec holka tak si na mě muž vynutil Elišku takže bych volila tu Ellu ale mě osobně se líbí strašně Viktorie 😍 ale ta mi neprošla takže bych dala Elinku u tebe Ellu👍
@haninen my mame doma kubicka a to je muj mazilek
@misina01 ja bych volila Nelu kdybych mela z techto dvou
@mariejosef: Já taky doufám v to že malej bude mazel jako jeho starší ségra 😘 a chlapovi se nejvíce líbí Jakub takže to tak asi fakt dopadne 😀 ale zase dcera byla do 8.měsíce Natálie že :D ale teď to měnit už nebudeme ( doufám :D )

Holky, jak jste na tom s výběrem jmen? Měli jsme jasný pro chlapečka i holčičku, bohužel jsme jméno pro holčičku řekli nedávno známým, kterým se nelíbilo a oni ho dali 🙂 takže ho teď nedáme my a hledáme. Máme knihu od Knappove, ale stále se nemůžeme rozhodnout ☹ zatím máme v hledáčku Elu, Amálii, Melánii a Nelu 🙂 ,máte někdo ta jména vybraná nebo doma? Já osobně jsem zatím nejvíc pro tu Neli, manžel zase spíš Elu nebo Amalku :(