icon

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku

nik123
1. únor 2013

Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
misina01
5. led 2017

@haninen taky jsme měli Natálii vybranou x let 😀 a teď hledáme jiné jméno 🙂

misina01
5. led 2017

@haninen řekli jsme to jméno známým, kterým se nelíbilo a ti ho dali... takže proto hledám jiné.
Jinak pro všechny maminky přikládám foto holčičky 😀 z ultrazvuku, jak vypadá to pověstné kávové zrno 😀

mariejosef
5. led 2017

Nase pipinka mxslim,ze jde tež pekne videt 🙂

mariejosef
5. led 2017

@misina01 nepremyslela jsi,ze se na.ne vykaslete a date stejne natalku ❤

misina01
5. led 2017

@mariejosef no v prvni chvilce ano, rikala jsem si, že stejné jméno nejak přežijeme..,ale teď si naopak říkám, že určitě ne 🙂

mariejosef
6. led 2017

@misina01 tak stastnou volbu at jste spokojeni 🙂

haninen
6. led 2017

@misina01: Já bych na truc Natálii dala :D ale to jsem já že ano :D ... jinak holky krásný kávový zrnka 👍 já už si o foto pindika nerikala uz sem ho krasne videla i bez bryli jak se nam malej ukazal 😇🙏 takže 2.března na poslednim velkym utz se zeptam aby se nereklo ale uz sem s tim smirena na 99% a moc se na Kubíka těšíme hlavně teda malá :D byly jsme u známých a ty mají taky holcicku jak my a chlapecka 2.mesice a malá z něj byla hotova furt ho opatrně hladila a snad ani nedýchala jak na něj koukala :D moje malá pomocnička 👧❤

ririsek5
6. led 2017

Ahoj. Vcera jsme byli na ultz v 17tt. Mudr rekla ze vidi pindika. Chlapecka bychom moc chteli. Mame uz doma holcicku. Co myslite vy? Dekuji 🙂

tahejhula
6. led 2017

@ririsek5 Je tam. 😁

haninen
6. led 2017

@ririsek5: Krásnej cancour jak by řekla moje mudr

mariejosef
6. led 2017

@ririsek5 no jeje to je chlapisko 👍

ririsek5
6. led 2017

Dekuju. Ja ho tam videla jeste nez mi to rekla. Ale kdyz ted vsude ctu jak se to da zamenit s pup.snurou tak jsem znejistela 🙂

misatucek
6. led 2017

Ahoj holky, krásný nový rok! 👍 Já byla dneska na kontrole a pinďa se neukázal, tak máme zatím potvrzeno jen z prvotrimestrálního screeningu, uvidím co za měsíc, ale asi už mu neupadne 👶😅

jendurka
9. led 2017

Ahoj holky.Muzu vam sem dat fotecku ze 13tt?A rekli by jste podle vybezku,jestli holka nebo kluk?Dekuji.Jana:slight_smile:

mariejosef
9. led 2017

@jendurka ja tam hrbolek nevidim ☹

jendurka
9. led 2017

je to je skoda.Dr mi ukazovala tu carecku tak sem si myslela ze je to ono.Ze to tam oznacila.Jinak dekuji👍

haninen
10. led 2017

@jendurka: Taky nic nevidim ,vydrž do toho 20tt to bývá ten ultrazvuk nejpřesnější 🙂 mě řekli v tom 20tt obě děti, předtím je moc brzo a kord v 13tt co vypadá jako něco může bejt nakonec úplně něco jinýho 😉

mariejosef
11. led 2017

@haninen me rekli ve 13tt obe deti naopak 😝 pred tim u tech dvou prvnich se delal jen ten 20tt a tam to rekli vudy presne

jendurka
11. led 2017

holky děkuji,už se mooc těším až to budu vědět 🙂

soptule
13. led 2017

Zdravím vás všechny, jsem tu nová, takže zatím vše hlavně pročítám. Ale už došlo s určením pohlaví miminka i na nás. Můžete mi prosím poradit jestli v tom někdo něco vidíte? Je to 17 +6 . Tip máme, prý se mrknem znovu za 4 týdny, ale stejně jsem zvědavá 🙂 Děkuji

kris5
13. led 2017

@jendurka Pokud by to mela byt ta čárka, tak bych řekla, že to vypadá na holku 🙂, ale to fakt hádám... Takhe brzy to je poznat opravdu blbe.;)

kabrtovasona
14. led 2017

@soptule holcicka:-*

misina01
14. led 2017

Naše holčička 🙂

jendurka
14. led 2017

@kris5 dekuji to by bylo super.Tak se uvidi🙂jinak krasne fotecky

mariejosef
14. led 2017

@soptule me dr poznala v 17tt u vsech ale na fotce nepoznavam bohužel nic ☹ co rekli?

mariejosef
14. led 2017

@misina01 to byl,ktery tyden?

misina01
14. led 2017

Tohle 26.tyden, ale krasne to bylo vidět už ve 20.tem 🙂

mariejosef
14. led 2017

@misina01 ja už jsem sem davala taky slo.krasne videt uz kol toho 20tt jen mne zajimalo kolik je toto 🙂

nikinelinaty
14. led 2017

@jendurka nám by to Vlašín měl říct ve 13tydnu u malého se nespetl řekl kluk a byl.

marketa11112
16. led 2017

AHOJ, PRIKLADAM DVE FOTECKY ZE SCREENINGU.. OBE 13 + 1... PRVNI FOTO JE NAS DVOULETY CHLAPECEK.. JE VIDET VYBEZEK NAHORU, DRUHE FOTO , JE MIMINO, KTERE MAM TED V BRISKU.. DLE LEKARKY TO VYPADA NA HOLCICKU.. A JA ZATIM ASI MOHU SOUHLASIT..... NA DRUHE FOTCE VYBEZEK NAHORU NENI.... TAK OPET UVIDIME ZDA MI TO MA LEKARKA ZA TRI TYDNY POTVRDI...

Strana