Je to holčička nebo chlapeček? Foto ultrazvuku
Ahoj maminky a budoucí maminky 😉 Prosím, poradila byste mi některá, co vidíte na fotce z ultrazvuku ve 20. týdnu za pohlaví? Určitě jste foteček viděly už mraky, proto vás žádám o radu...Nechci nikoho ovlivnit, proto svůj tip řeknu později 🙂 Děkuju moc!!!

@misina01 nepremyslela jsi,ze se na.ne vykaslete a date stejne natalku ❤
@mariejosef no v prvni chvilce ano, rikala jsem si, že stejné jméno nejak přežijeme..,ale teď si naopak říkám, že určitě ne 🙂
@misina01 tak stastnou volbu at jste spokojeni 🙂
@misina01: Já bych na truc Natálii dala :D ale to jsem já že ano :D ... jinak holky krásný kávový zrnka 👍 já už si o foto pindika nerikala uz sem ho krasne videla i bez bryli jak se nam malej ukazal 😇🙏 takže 2.března na poslednim velkym utz se zeptam aby se nereklo ale uz sem s tim smirena na 99% a moc se na Kubíka těšíme hlavně teda malá :D byly jsme u známých a ty mají taky holcicku jak my a chlapecka 2.mesice a malá z něj byla hotova furt ho opatrně hladila a snad ani nedýchala jak na něj koukala :D moje malá pomocnička 👧❤
@ririsek5 no jeje to je chlapisko 👍
Dekuju. Ja ho tam videla jeste nez mi to rekla. Ale kdyz ted vsude ctu jak se to da zamenit s pup.snurou tak jsem znejistela 🙂
Ahoj holky, krásný nový rok! 👍 Já byla dneska na kontrole a pinďa se neukázal, tak máme zatím potvrzeno jen z prvotrimestrálního screeningu, uvidím co za měsíc, ale asi už mu neupadne 👶😅
@jendurka ja tam hrbolek nevidim ☹
je to je skoda.Dr mi ukazovala tu carecku tak sem si myslela ze je to ono.Ze to tam oznacila.Jinak dekuji👍
@haninen me rekli ve 13tt obe deti naopak 😝 pred tim u tech dvou prvnich se delal jen ten 20tt a tam to rekli vudy presne
holky děkuji,už se mooc těším až to budu vědět 🙂
@soptule holcicka:-*
@soptule me dr poznala v 17tt u vsech ale na fotce nepoznavam bohužel nic ☹ co rekli?
@misina01 to byl,ktery tyden?
Tohle 26.tyden, ale krasne to bylo vidět už ve 20.tem 🙂
@misina01 ja už jsem sem davala taky slo.krasne videt uz kol toho 20tt jen mne zajimalo kolik je toto 🙂
@jendurka nám by to Vlašín měl říct ve 13tydnu u malého se nespetl řekl kluk a byl.
AHOJ, PRIKLADAM DVE FOTECKY ZE SCREENINGU.. OBE 13 + 1... PRVNI FOTO JE NAS DVOULETY CHLAPECEK.. JE VIDET VYBEZEK NAHORU, DRUHE FOTO , JE MIMINO, KTERE MAM TED V BRISKU.. DLE LEKARKY TO VYPADA NA HOLCICKU.. A JA ZATIM ASI MOHU SOUHLASIT..... NA DRUHE FOTCE VYBEZEK NAHORU NENI.... TAK OPET UVIDIME ZDA MI TO MA LEKARKA ZA TRI TYDNY POTVRDI...

@haninen taky jsme měli Natálii vybranou x let 😀 a teď hledáme jiné jméno 🙂