Kdy začít prát a žehlit vybavení pro miminko?
V jakém měsíci jste stím začali? praní a žehlení oblečku a povlečení na postýlku? 🙂 Děkuji za vaše názory.ja jsem dneškem v 6.měsíci a 12dní,a asi je ještě brzo ještě vyčkám😁
Ja mela TP v pulce srpna a vse jsem mela nachystane tak v kvetnu :D a diky bohu za to, stat pak v tech vedrech a s pupkem u zehliciho prkna, ne diky :D nehlede na to, ze uz jsem pak sotva stala 😂
Také až po 30tt. Mladší byl na začátku července, takže až se udělalo teplo (nemám sušičku). Jinak mladší syn byl větší, takže jsem po příchodu z porodnice většinu 56 věcí jen shrnula pryč a šla prát 62 ať mu mám co dát 😀.
Prala jsem v září, protože bylo ještě teplo a sušila jsem na sluníčku. Rodila jsem v listopadu. Nežehlila jsem nikdy nic, zbytečný..
Já si říkala, že do 35tt kdyby byl porod, tak stejně budu případně doma a dítě na neonatologii. To jsem netušila, že můžu taky skončit na 10 dní v nemocnici po porodu - a že 36tt se už pouští domů a od 35tt se pak k dítěti nastupuje na intermediál. Ještě že když už jsem měla problémy, tak jsem je ukecala a na týden mě pustili kolem 30-31tt domů a já vše aspoň naházela do pračky. Věci jsme "dělaly" s mamkou až po porodu (byl 32+6tt, já ale dost vyřízená po císaři, takže jsem spíše ležela než dělala) - postýlku, kolíbku, oblečení do skříňky a podobně. Nastupovala jsem až po víkendu (ač jsem mohla v pátek) a i tak to pak mamka s tátou a chlapem dodělávali a já už byla v zpátky porodnici. Ze zkušeností - praní a podobně určitě kolem 28-30tt aspoň nějakého základu. A aspoň něco maličko vyžehlit a mít nachystané.
Už v 7 měsíci, ještě že tak, porodila jsem o měsíc dřív takže už bylo vše hezky nachystáno, krom postýlky, tu skládal manžel když se malej narodil 🤣
U 1.ditete asi 35.tt driv jsem doma snad ani nic nemela.U 2.jsem mela.par veci vypranych a zbygek snad az po porodu. Nebyl proate cas.😀😀
U třetího jsem to nestihla 😅 Malá se drze narodila pouhé 4 dny po termínu a pouhych 18 dní po nastěhování do nového. Oblečky lovil novopečený tatínek v krabicích 😀
@kate1992 já jsem poverciva, takže u prvního někdy začátek ledna,rodila jsem 25.1. A u druhého jsem nestihala ,takže, týden před porodem😂

@kate1992 já až po nástupu na mateřskou do tý doby jsem skoro nic neřešila. Jen postýlku od tchyně a kočárek od kamarádky