Koupila jsem přístroj na poslouchání srdíčka
Ten pristroj na poslouchání srdicka.koupila jsem ho za 400na netu a je to fajn jsem v.14t a v klidu ne jako porad nervy zda je vse ok . doporučuji.
Ahoj mam růžový s bazarku a je to fajn jsem 15 t takze nemam pohyby a tak jsem klidma.kdyz poslechnu
holky a jak poznate,ze je to srdicko miminka a ne vase??Ja nad tim premyslela uz u prvniho syna,nakonec jsem ho neporidila,pohyby jsem mela od 16tt ted jsem 18tt a pohyby uplne minimalni a spis jen vecer az jsem v klidu😉),verim ze je vse ok a nenervuji se ac mam za sebou rizikove tehu pak dva ZT a ted opet velmi rizikove tehu.
@dubnacek za me zbytecne. Za prve si myslim,ze kazdodenni poslouchani neni extra zdrave, srdicko slysite cca od toho 12 tt a pak za 4 tydny uz jsou citit trochu pohyby. Za me zbytecne vyhozene penize a stres.
Srdicko maleho bije cca 2x rychleji nez nase, poznas to jednoduse 😉 nicemu to neskodi,ptala jsem se 2 doktoru a je to pro nas napinave,kde se nase male pohybuje ☺
Holky kdyby jste některá prodávala měla bych zájem 😀
@dubnacek Přesně tak, jak píše @soptik101. Je mnohem rychlejší, nikdy jsem se nespletla 😉 A když jsem si nebyla jistá, tak jsem si poslechla nejdřív svoje srdíčko a pak porovnala.
@dubnacek Chápu, že pro někoho je to zbytečné, ale já jsem ho fakt využila. Po třech potratech...navíc u druhého prcka jsem měla placentu na přední straně a pohyby jsem fakt necítila, jen minimálně, takže kdykoliv jsem měla pocit, že jsem malého necítila, tak jsem šla a poslechla srdíčko. Ani nevíš, jak se mi vždycky ulevilo...a čekat do další KO, to bych fakt nedala 😉
A ja pouzivam doted. Koupila jsem ho nekdy v 16.tydnu, a pro me neocenitelne..a mala ma cele tehu dny, kdy se ani nehne, tak proste poslechnu par sekund a vim, ze je to ok. Jinak bych uz byla davno v Bohnicich.
Hlavně jen jedno misto kde ho slysim jinde ne.
Tak, za mě, je to úžasná věc... Poslouchali jsme asi od 11tt. Pohyby jsem necítila cca do 20tt a některé dny taky ani potom. Na uklidnění nervů maminky vynikající. Co se týká bezpečnosti... Ležím v nemocnici a kontrolují mě tímto přístrojem cca 6x denně. Něco jako přehřívání opravdu nehrozí. Jen jsou to vlny a miminko se tím může probouzet. To je asi tak jediné.
Jo a cena... Objednala jsem si nový z číny. Stal 500 i s dopravou a měla jsem ho doma asi za 4 týdny. Rozhodně nejlíp investované peníze.
Já ho používala taky celou dobu těhotenství. Měla jsem placentu vepředu, takže jsem malýho moc necítila (až tak od toho 30tt byly pohyby opravdu pravidelný). Moc mě to uklidňovalo. Budu ho teď taky nabízet k prodeji, kdyby měl někdo zájem (akorát jsem ztratila kabel do pc).
@petabb ahoj za kolik prosim? 🙂
@gabriella9092 550Kč včetně pošty🙂
@petabb muzes mi zaslat foto atd diky 🙂
Jasně🙂 Bude to stačit k večeru?
@petabb urcite 🙂
Jak tu pani pise to nemůže byt Vaše srdce tak daleko to slyšet není. A co jineho by to buseni bylo nez miminko 🙂
@verunatom to teda může, že začátku jsem slyšela jen sebe a miminko jsem musela hodně hledat. Bylo jen na jednom místě v určitém náklonu přístroje... Jsou tam tepny a slyší se tak vlastní tep. Takže bacha na to, co posloucháte...
Aha tak ted si nejsem jista co slyším. Na levo dole kdyz vic na pristroj zmacknu tak slysim.jinde ne.tak ted jsem zmatena ☹
Kdyby někdo měl zájem taky mám jeden už nepotřebný, růžový 🙂
Za mě je to taky skvělá věcička, chtěla jsem je u všech dětí, pořídila jsem si ho až na poslední, je to uklidňující, než jsou cítit pohyby 🙂
Také ho mám a super za ten klid mi to stálo,kolikrát jsem také našla tepnu ale kousek dál vždy prcka a to byl znát rozdíl v rychlosti tepu.
Tak dneska me taknsilene tlacilo v podbrisku aninjit jsem nemohla a tak vezmu pristroj a posloucham a to byl teda hukot .tak ted vim ze to bylo miminko a prve asi moje srdce fakt to bylo rychle.ale ze uz tak ho citim.
@welbloudek za kolik ho prodavate ?
Tep srdíčka miminka a svůj určitě rozeznáte. Váš je klidný, zatímco miminka je jako dusot koní. Je opravdu rychlý. Já si ho pořídila cca ve 12tt a poslouchali jsme asi 1x týdně večer s manželem. Mám za sebou 2 nepovedená těhotenství, takže mě to vždy uklidnilo, když jsem prcka slyšela. I když už cítím teď pohyby, tak jednou za čas posloucháme. Je tam totiž krásně slyšet i pohyby a škytavka 🙂 Jinak jsme si srdíčko i nahráli na památku. A škodlivé to není. Jen je dobré používat s rozumem a zbytečně miminko "neotravovat" 😀

@verunatom ahoj, je to fajn říkáš jo? Taky přemýšlím, že si to pořídím. Na kterých stránkách jsi to koupila za 400? já jsem se koukala na netu a je to tam kolem 1 500 😒 to se mi zdá dost.