Nemáme jméno pro naši holčičku 😞
Holky,pořád nemáme jméno pro naši holčičku,pořád se nám nelíbí žádné tak, že bychom řekli, Jééé, to je ono. Ještě na to máme 3 měsíce,ale už mě to znervozňuje 🙂 Co vám pomohlo s konečným výběrem? Doma už máme Julinku.
Obe jmena stoupaji, jak Adina, tak Beata (i ta s dlouhym).
My máme Evelínku. S nikým jsme se nepotřebovali radit. Pro nás je to nejkrásnější jméno a není časté. A pokud se ji někdo bude smát, tak si nemyslím, že za to může jen jméno.....bohužel..... Ale bude od nás vědět, že to jsou jen hloupí posměváčci. Jak si s tím poradí, to už bude na ní.
Mě Lenine 🙂🙂
Mne samozrejme 🙂 takova hrubka fuj
k te cetnosti jmen-jsem ucitelka a vubec mi nevadi, ze mam treba ve tride tri deti stejneho jmena 🙂)) jednou se mi seslo pet Tomasu-holt jsem ke jmenu doplnila i prijmeni 🙂)) to je ten nejmensi problem 🙂)) ja mam dceru Emu-jmeno se mi zalibilo v odbe, kdy ho slohla Rachel z Pratel Monice - to muze uz byt tak 15 let, tenkrat jich moc nebylo, krom Ema ma misu a Ema z Nemocnice na kraji mesta se jmeno moc nevyskytovalo 🙂)) ale me oslovilo svou kratkosti a ze i pekne zni-no a nez jsem se dohrabala k detem-tak se z Emy stal hit-ale me se to libi a jsem rada, ze mam Emu....pak mam syna Vita-coz je taky moc pekne jmeno a musim rict, ze jich moc neni 🙂)))to jsem rada 🙂)) a ted nevim, jake bych dala tretimu potencialnimu miminku 🙂)) ani holce ani klukovi 🙂))
Laura, Emilie, Anežka, Linda, Benedetta, Filomena, Vanda, Gabriela, Marta, Lada..🙂
Taky mám Emu a před těmi 11 lety, kdy jsme jméno vybírali, jsme byli exoti. Byla jediná ve školce a dodnes je jediná i ve třídě s tímto jménem. Mám ráda krátká jména, takže druhá holka byla jasná Zita. Těch je fakt málo, ve školce si ji aspoň nebudou plést. Dodnes, když potkáme učitelky ze školky, tak si Emu pamatují a myslím si, že je to i díky tomu jménu, které nebylo časté.
My měli vybrané Klárka,Štěpánka,Elenka a Nella a ta zvítězila.Na chlapečka jsme plánovali jen Toníčka,tak ten bude třeba příště 😊
Mě se líbí taky krátké jméno Zoe,akorát tak se jmenoval můj první koník, tak nevím jestli by to nebylo takové hloupé. Kdyby té potencionální dceři časem říkali, že je pojmenovaná podle koně 🙂
@drzticka81 přesně takhle jsme se rozhodli pro Emmu i my 😀 Ale zvolili jsme se dvěma M 🙂 Jsou ji 3měsíce a valíme snad všechny možné zdrobneliny od Emi, Emuli, Emulinky až k nejčastější Emce 🙂 Kluka jsme chtěli Bena, když už jsme u Přátel 😀
@rony77 haha, tak to je dobre 🙂)))

@mr_falko samozřejmě je to vaše rozhodnutí, ale v tomto případě se mně tedy víc líbí Adina, je jich méně a když budete mít "krátkou" Beatu, spousta lidí ji stejně bude psát s dlouhým Beáta a celý život bude vysvětlovat, že je s krátkým Beata...