icon

Plnoštíhlá. Jaké máte bříško?

1monicka1
2. zář 2020

Ahoj holky,jsem plnostíhlá,měřím 165 a vážím teď v 15 tt 90 kg,zajímalo by mě, zda je tady taky taková a jaké máte bříško, mě přijde, že mi zatím vůbec není vidět.

kelerub
Autor odpověď smazal
1monicka1
autor
2. zář 2020

@kelerub město zatim připomíná nafouklý špek 😀😀tak si říkám, zda je to břicho nebo jen špek, ja jsem nepřibrala zatím nic,tak uvidime,snad se brzy dočkám 🙂

krupka3
2. zář 2020

Ja jsem stihla a v 15tt jsem ani v jednom tehotenstvi nemela absolutne zadne bricho 😀 bricho mi vylezlo v prvnim az kolem 30tt a ve druhem kolem 28tt. A zvlast pokud jsi plnostihla, tak to nemusi jit videt dlouho.

koko123
2. zář 2020

Teď jsem asi v 28+2 na cca 95kg a břicho mi šlo videt cca až po 20tt.

martiniquest
2. zář 2020

Prvni tehotenstvi jsem zacinala na 91 kg (171 cm) a bricho zacalo byt videt kolem 18tt. Do te doby jsem vypadala jak prejezena.

anet_98
2. zář 2020

@1monicka1 já mám 165 a před těhotenstvím 70kg, pak jsem zhubla 5kg a teprve od 23tt jsem začala přibírat 😅 břicho mi vykouklo až 25tt 🙈

kelerub
Autor odpověď smazal
drep
2. zář 2020

Já jsem štíhlá a asi dva měsíce před porodem mi kolega říkal, že jestli Jsem jsem slyšela, že těhotné mají přibírat a ne hubnout. Že mám chvíli do porodu mi nikdo nevěřil. Takže každý nemusí mít břicho. Zvlášť u obézních to nemusí být poznat skoro vůbec. Vedoucímu záchranáři jednou porodila paní v sanitě donošence, ona nevěděla, že je těhotná, on to nedokázal poznat.

mzacikova
2. zář 2020

Kliid. Já se synem začala na 174cm a cca 73kg. Bříško bylo vidět až bude 6m a to mi říkali, že jsem tak na 3. 😁Po skončení kojení mi šouplo 20 nahoru a těhotná jsem teď znovu. Sice v úplném začátku, ale břicho mi zůstalo, takže čekám, že to zase začne jít vidět až kolem 6.-7. měsíce 🤣 někdo to má dřív, my s větším základem to budeme mít asi později 😁

michaela1990xx
2. zář 2020

Ja sem teda hubena, ale břicho mi vylezlo až tak kolem 6.mesice. Do te doby to na mne nešlo ani poznat.

amemmait
2. zář 2020

@1monicka1 me az kolem 18tt, ted jsem ve 20tt a je videt vic vecer, ale uz je to pekny pumlik 🤣, ale cekam prvni, takze cekam, ze vyleze skrz speky az pozdeji 🤭

hojda
2. zář 2020

V 15 tt buď v klidu, mě chtěl doktor přeměřovat břicho týden před porodem, že ho mám malé🙂, ale v porodnici nenašly metr.

95newmommy2020
2. zář 2020

Ahoj, já mám 160 Cm, rodit sem Šla s 84 kg, ale břicho na mě vidět moc nebylo. Šlo mi všechno do zadku a stehen. 😂 Ještě Asi 3 týdny před porodem sem jela v MHD a nikdo mě nepustil. 😄😄😄 Podle mě proto, ze to pod tou bundou nebylo vůbec vidět.

nita1984
2. zář 2020

Ehm.... tahle jsem vypadala ve 33tt 😂😂😂😂

juliemichal
2. zář 2020

foceno 29.8 😀 v 35+0 😀 začínala jsem na 80kg 😀 dnes jsem byla na poradně a mám 94,7kg 😀 a výška je 163cm 😀

budouci_maminka
2. zář 2020

Ja mela opačný problém u obou těhotenství, břicho jsem mela obrovské a to ihned . Na fotce jsem v 16tt...v 6 měsíci me tipovali ze budu určitě uz za par tydnu rodit 2.foto)..taky mi břicho parádně porupalo a bylo plné strii

lusi004
3. zář 2020

Já mám 152 cm jsem také plnoštíhlá, momentálně začínám 18tt a bříško není moc vidět, jen když si lehnu. Co se týče váhy, zatím jsem na - 1 z původní váhy, tak jsem na to také zvědavá, jak to bude pokračovat 😊

agneska7
3. zář 2020

Já mám 160 cm a 85 kg a břicho mi vidět v podstatě nebylo lidí se divily když mě viděli s kočárkem že kde jsem ho jako měla , zůstala jsem taková jaká jsem byla jen se ten ,, špek,, zakulatil a zpevnil

eeevee
3. zář 2020

U prvního syna jsem měla nějakých 110 kg, bříško nešlo dlouho vidět, pak vykouklo. U druhého syna mi bříško začalo růst v podstatě hned, viditelně těhotná jsem byla tak od čtvrtého měsíce. Na fotce jsem 2 týdny před porodem, měla jsem nějakých 120 kg. Syn měl 54 cm a 4,2 kg 🙈

lalolita
3. zář 2020

@juliemichal je Tebe si pamatuji z lednatek 2017.🙂

juliemichal
4. zář 2020

@lalolita jé fakt?tak to je pěkné ♥ ano prcek je 12.1.2017 ♥

lalolita
4. zář 2020

@juliemichal ano,já mám malou 13.1.2017. Koukám,že čekáte miminko. 😘🥰

juliemichal
4. zář 2020

@lalolita jé tak to je pěkné,jen o den od sebe 😀 čekáme čtvrtého chlapečka 🙂 no a pomalu se blíží den D.taky čekáš miminko? ♥

lalolita
4. zář 2020

@juliemichal zatím ne. Uvidíme, co přinese čas 🙂

juliemichal
4. zář 2020

@lalolita tak to moc držím palečky aby se časem povedlo ♥