Přibrala jsem v těhotenství hodně?
Ahojky tehulky, chci se zeptat, jestli je normalni, ze tak rychle pribiram v tehotenstvi? Pred otehotnenim jsem mela 54 kg, do unora jsem spadla na 51,5 kg, ale pak uz jsem zacala nabirat, brezen 53, duben 53,5 kg a ted uz mam 55,5 kg. Prijde mi, ze to rapidne narusta a bojim se, jaka bude vaha na konci tehu, kdyz jsem teprive za pulkou... pri tom ale jim prevazne jen zeleninu a kazdy den se hybu, obden mam dokonce kardio a vaha stejne takhle stoupa... prosim o nazory, zkusenosti a kdyztak i rady, jak to zastavit? Jeste mam dotaz ohledne pustu ve druhem trimestru. Ma nekdo zkusenost s tridennimy pusty jednou za ctrnact dni? Nebo s jednodennimi kazdy tyden v tehu?
@veroniquecz Viď. Je to strašně individuální a i kdyby jeden nabral 5 kilo na špekách, tak co už, to se dá shodit vždycky. Kámoška říkala, že stejně největší váhová "nejistota" přišla s odstavením. Že se jí váha rovnala rok.
@linee Vždyť stejně ani nepozná, kde nabírá. Jestli je to voda, jestli to jsou plná střeva, jestli přes zadek. Tělo se mění. Vidím to na sobě. Mám jeden "kontrolní" špek a to je asi tak všechno, co můžu hlídat. Rozpukla jsem se v bocích, ale spíš ne tak, že bych nabrala, prostě se měním.
@eliska_mot to ano,ale pro zakladatelku je kazda z tvych variant spatna,protoze to znamena,ze pribira,a to nechce.
To odstaveni je silene,pote,co jsem prestala kojit...nebudu zakladatelku desit.
Jezis, holka, neblbni! Zeptej se sama sebe, co je dulezitejsi: zdrave miminko nebo malo nabranych kil? Nerikam, ze je dobry futrovat se od rana do vecera cokoladou, ale trapit se hlady? Chtelo by to si trochu ujasnit priority...
Btw, ja pribrala 23 a 20 kg a ted mam o 4 kg min nez pred prvnim tehotenstvim... tehotenske kila se shazuji podstatne lepe nez cokoliv jineho. Tak neblbni, tohle uz fakt zavani problemem.
Tak jsme byli na zmrzline a dnesek jsme si vsichni tri krasne uzili. 🙂
Tak my uz zase nespime a jen se prevalujeme... 😕 jak ja to vidim, usinacka nad ranem kolem seste😖

@marva to te chvalim,protoze si te trochu vice pohlida🙂 vim,ze je to tezke,ale ver,ze vse delas pro miminko,tech par mesicu musi jit kg stranou.A pokud budes.kojit,tak vaha pofrci dolu a kolem mimi se nezastavis. Dej si zmrzku,volne dychej a uzij si tehu🙂