icon

Jméno Vincent nebo Richard. Které se Vám líbí více?

kaja0522
30. pro 2019

Ahoj maminky, chtela jsem se zeptat jaké z uvedených jmen se vám líbí více :VINCENT x RICHARD
Předem děkuji za odpověď

Strana
z2
izz76
1. led 2020

Richard👍

elffany
1. led 2020

Vincent

sylvusska
1. led 2020

Richard

colik
1. led 2020

Richard

tea18000
1. led 2020

Kdybych měla volit mezi těmito dvěma, dala bych spíše Richard. Ale přijde mi takové tvrdé, víc se mi líbí Ríša. Vincent se mi nelíbí, ale zase je lepší pro toho, kdo neumí správně vyslovit "r".

kassandra1
1. led 2020

Vincent se mi nelíbí vůbec . Richard je krásné jméno, ale nelíbí se mi oslovení Ríšo, hlavně když tak pak ještě říkají dospělému chlapovi to je fakt hrůza. Takže z tohoto důvodu bych ho nedala, protože málokdo mu bude opravdu někdy říkat Richarde.

leymea
1. led 2020

Richard, chtela jsem ho,ale manželovi se to jméno nelíbí. Tak jsem měla smůlu 😀

lolazz
2. led 2020

Vincent! 🙂

ah1234
2. led 2020

My mame Richarda, takze samozrejme Richard 🙂

ah1234
2. led 2020

@kassandra1 nie je pravda, co pises. Mame Richarda, ma rok a vacsinou mu vsetci hovoria Richard. Ja ho volam 50% casu Richard a zbytok Risko, Risinko. Nemyslim, ze mu v dospelosti budu hovorit Ríša. Ved to by bolo komicke. Mam kopec kamaratov Michalov, ked boli mali, hovorili sme im Misko, to v CR Misa a v dospelosti im vsetci hovoria skor Michal.
To mas s kazdym menom. Ja som Andrea, co je dost tvrde, tak mi od mala ludia hovoria Andrejka, Aďka, ale ja sama sa predstavujem Andrea a vidim, ze cim som starsia, tym menej to ludia zdrobnievaju a trebars priatelova rodina ma vola len Andrea.

beatty
2. led 2020

@tea18000 kdo neumi vyslovit jakekoliv pismeno, mel by chodit na logopedii. Predpokladat, ze moje dite bude mit vadu reci a ja ji nebudu resit, to je na hlavu.

michalelka
2. led 2020

Vincent. Nemám ráda tvrdá jména 🙂

takyjedna
2. led 2020

@ah1234 Znam jednoho Richarda. Je to 50ti lety, dvoumetrovy chlap jak hora a doma a mezi prateli se mu rika Risa. Me na tom vubec nic divneho neprijde a myslim, ze ani nikomu jinemu z okoli..

gruyerre
2. led 2020

Richardovi budou v dospělosti všichni říkat tak, jak on bude chtít. Když bude chtít být Ríša, tak při seznamování řekne Ahoj, já jsem Ríša. Když při seznamování řekne Já jsem Richard, budou mu říkat Richard. Pokud mu někdo řekne Ríšo, může říct, že se mu tohle oslovení nelíbí a ať mu říkají Richard. Stejně si může počínat Vincent, když nebude chtít, aby mu říkali Vincku. Fakt nechápu, kde je problém.

ah1234
2. led 2020

@takyjedna Myslela som to tak, ze asi ho tak sam od seba nikto neoslovi, je ine ked sa tak sam predstavi alebo medzi kamaratmi ho tak ludia volaju. Ja mam kamarati richarda a volame ho Risko 😛

popelka1984
3. led 2020

Richard, je to mužné jméno a vždycky se mi vybaví Richard Lví srdce

popelka1984
3. led 2020

Jo a znám dva R. o jednom již dospělém chlapovi lidí mluví jako o Ríšovi a druhý je syn kolegyně, školáček a doma ho často oslovují Richarde což mně úplně pod nos nejde

kassandra1
3. led 2020

@popelka1984 Já znám právě dva dospělé Richardy, oba se tak představují a stejně je lidi oslovují Ríšo, asi jim ty dvě r ve jméně přijdou tvrdý (fakt je, že je to je trochu jak traktor). Jeden je teda dvoumetrový čtyřicetiletý ředitel velké společnosti a když slyším, jak ho oslovují jak malého křečka, tak mi to přijde směšný.

almara2
7. únor 2020

Richard.

elu
7. únor 2020

Vincent.... Risu mam ja a nechci, aby ho melo hodne lidi 🥰🥰🥰🥰

muhehehe
7. únor 2020

Richard

muhehehe
7. únor 2020

Richard