Neustále necítím pohyby miminka ve 37. týdnu. Co dělat?
Ahoj holky,
měla bych dotaz. Ve středu jsem byla u doktorky a vše v pořádku, teď ve čtvrtek jdu na kontrolu a na zápis do nemocnice. Od včerejška necítím pohyby miminka, nejsem si jistá jestli celý den ale možné to je. Celý den jsem uklízela a prala tak si nejsem jistá. Nevím jestli mám panikařit a zavolat doktorce nebo počkat do čtvrtka do nemocnice. Za celé těhotenství malý moc nekopal tak právě vůbec nevím.
Předem moc děkuji za rady
Je to opravdu soukromá věc, paní se chtěla možná jen zeptat, ne hlásit a vysvětlovat, co se děje.
Snad je všechno v pořádku 🍀
@lidija1234 drzim palce at je vse v naprostem poradku 🍀
@cherie24 maminky ktere maji idiota? Hezky recene…
Rodiny ktere postihla nejaka ztrata nebo nestesti, tak nemusi mit okolo sebe rodinu, nebo pratele nebo pochopeni od svych nejblizsich a tak hledaji lidi, co je postihlo to stejne, protoze vedi, ze ti jediny jim rozumi. Ne vsechni maji stabilni rodinu a pratele. Bohuzel…
@cherie24 Ja ma treba skveleho muze, rodina mi pomohla, ale presto jsem to sdilela tady. Ono totiz muzete mit sebelepsi zazemi, ale nikdo, kdo tohle nezazil na vlastni kuzi, nedokaze pochopit tu bolest, kterou to prinasi. Do toho se neda vzit. Kdyz umrelo miminko me kamaradce, strasne jsem to s ni prozivala, ale teprve, kdyz umrelo mne, tak jsem pochopila, ze jsem vlastne nechapala nic. A tady je nas, bohuzel, hodne takovych.
@mamikry Právě. Kdo to nezažije tak nepochopí. Taky jsem nemohla třeba svoje mimoděložní a potrat probrat třeba s mamkou, protože ta to nezažila, a jediný co řešila tak bylo to že zas nebude babičkou 😣
@janinne7 já teď moc dobře vím a děkuji těm andilkum nahoře že při nás u druhého těhotenství stáli když se mladší syn narodil tak my doktor řekl narovinu že se stal zázrak syn měl uzel na pupeční šňůře a on tvrdí že se tyhle děti rodí předčasně nebo že v bříšku umřou a my došli zdárně až skoro do termínu nikdo to tenkrát vůbec nechápal že to zvládl
@novamamina to asi ne, jen mě to vyskočilo jako typ v těhotenské appce. Já neměla s pohyby problém, spíše naopak, takže jsem to řešit nemusela.
@janinne7 myšleno samozřejmě chlapa/manžela. 😀 Přijde mi, že takových je tu fakt mraky, co se sem uchylují před nefunkční rodinou.
@mamikry já jsem díky bohu o miminko nepřišla, ale sem jsem se začala uchylovat v době, kdy jsem věděla, že ex někoho má a já doma měla v podstatě novorozeně. Taky jsem to tenkrát s kamarádkami řešila, ale přesně jak píšeš. Dokud to člověk nezažil, tak může dávat nějaké rady, ale řešit to reálně je o dost složitější. Radu sbal se a odejdi, na co ještě čekáš, umí dát do placu každý že. Ale na otázku kam odejít, jak to zvládnout sama, jak to bude probíhat s péčí o dítě mezi námi a milion dalších věcí, které je třeba vyřešit, to už se od těchto kamarádek člověk nedozví...
@klokanka31 měla jsem to stejně.. Mimoděložní a potrat nic příjemného 😔 do dneška to nemůžu skousnout
@anetttie Já hlavně to mimoděložní nemůžu úplně skousnout 🙁
Ahoj maminky, píšu až teď. Všem moc děkuji za rady🙏v pondělí jsem jela za doktorkou a srdíčko bylo ale poslala mě na vyšetření pupecniku na Obilnak. Na Obilnaku to už byla akce blesk a během 5 minut jsem šla akutne císařem. Malý odeme chytl nakou infekci a nedařilo se mu v bříšku. Momentálně je v inkubatoru a snaží se přijít na to jakou infekci dostal, zatím se na nic nepřišlo ale vypadá že se zlepšuje. Nějaké výsledky už máme a zatím vše negativní. Je to velký bojovník a věřím že je vše na dobré cestě ❤
@lidija1234 Teda ještě že jsi jela 😯 strašně vám oběma držím pěsti ať je vše v pořádku 🍀🍀🍀🍀
@lidija1234 Děkuju, že jsi napsala! Moc držím palce, ať je malý v pořádku a je to jenom lepší a lepší ❤ 🍀
Jinak jsem moc děkuji a jak psali některé maminky první den po císaři byl hrůza, druhý taky...do toho telefonáty celé rodiny byla jsem jak mobilní ústředna 😀teď je chvíli klid tak jsem šla rychle odepsat a až jsem sama překvapená kolik lidí se zapojilo do diskuze 😊
@galatea_a moc děkujeme ❤
@lidija1234 gratuluju k miminku, hlavně, že už je líp. Ufff❤️
@lidija1234 gratuluji k miminku! Ještě, že jste oba v pořádku! Teď hlavně zdraví vám oběma!!! <3
@lidija1234 juuu moc jsme tady na tebe všechny myslely. Obrovska gratulace k miminku🍀💗😘
@lidija1234 Skvely, ze to tva dr nepodcenila a poslala te na dalsi vysetreni a diky tomu to dopadlo dobre... myslim na vas, at je to uz jen dobre, a kdyz budes mit chut, dej vedet, co se zjistilo!
@lidija1234 Moc gratuluji k chlapečkovi. A držím palce, ať se má k světu a brzy je s tebou 🙂.