icon

Neustále necítím pohyby miminka ve 37. týdnu. Co dělat?

lidija1234
4. říj 2021

Ahoj holky,
měla bych dotaz. Ve středu jsem byla u doktorky a vše v pořádku, teď ve čtvrtek jdu na kontrolu a na zápis do nemocnice. Od včerejška necítím pohyby miminka, nejsem si jistá jestli celý den ale možné to je. Celý den jsem uklízela a prala tak si nejsem jistá. Nevím jestli mám panikařit a zavolat doktorce nebo počkat do čtvrtka do nemocnice. Za celé těhotenství malý moc nekopal tak právě vůbec nevím.
Předem moc děkuji za rady

Strana
z6
novamamina
6. říj 2021

Taky gratuluji k miminku! Je fajn že jsi se ozvala, všechny jsme na tebe myslely. Jsem rada ze je to příběh se šťastným koncem. Když se ti bude chtít, dej vědět jak se vám daří a co za potvoru od tebe mrnous chytl. To by člověk fakt nevěřil co se může stát...

baraskaska
6. říj 2021

Moc gratuluji a preji at uz je jen lip a lip 🍀🌼⭐

sudylichozrout
6. říj 2021

@lidija1234 Mam ohromnou radost, ze to dobre dopadlo! A jsem take moc rada, ze Konik zafungoval, jak mel. Poradil rychle jet a poradil dobre. Gratuluji k miminku a preji vse dobre. ❤️

hawah
6. říj 2021

Gratuluji a hodně zdravíčka 💙

pexi
6. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji, myslela jsem nan vás, zda jste oba v pořádku a je moc dobře, že jste vyrazila. Drzim pěsti, ať už je jen lépe a brzy jste kba fit.

keysi90
6. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji a přeji hlavně zdraví ❤️

pampeliska1313
6. říj 2021

Hlavně ať se Vám daří a všechno pokračuje dobře! 🙂

martulka88
7. říj 2021

@lidija1234 Opravdu jsem ráda za, dá se říci, dobrý konec. Opravdu máte bojovníka a teď už jen bobka dají dohromady a bude dobře <3. Lepší 10krát zbytečně, než nejet a litovat. A samozřejmě, velká gratulace k chlapečkovi 🍀❤️

te_reza
7. říj 2021

No tak sláva, ať už je dobře🍀

rickym
7. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji, dobře, že jsi jela… vám oběma přeji hlavně zdravíčko❤️🍀

jjasmina
7. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji, přeji jen zdraví a na Obilnaku ste v dobrých rukou 🙂

luciksima
7. říj 2021

Moc gratuluji k miminku🍀ať už je jen dobře a moc zdravíčka oběma ❤️

berta3
7. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji k miminku, jsem moc ráda, že jste v pořádku. Paní doktorka si zaslouží velké poděkování, že bez zaváhání poslala na další vyšetření a miminko šlo ven🍀🙏🧡

viki999
7. říj 2021

@lidija1234 super, palec hore za rychlé jednání...
Přeji rychlou rekonvalescenci tobě i malému 😊

codal
7. říj 2021

Myslím, že poslední dva dny to bylo nejočekávanější miminko na koníku🤣.

glimmer
7. říj 2021

@lidija1234 gratuluji k miminku a přeji malému už jen zdraví 🙂 super, že to všechno dobře dopadlo 🙂

teryem
7. říj 2021

@lidija1234 Ježíši, mně se tak ulevilo.. Tak ať je malinkej rychle v pořádku.. Zaplať Pánbůh 😊

monib66
7. říj 2021

Moc gratuluji k miminku ❤ Je skvělý, že doktorka zareagovala a poslala tě na další vyšetření. Ať jsme brzy oba spolu 💖

marselina
7. říj 2021

@codal krásne a pravdive napsané 💗🍀

melek5
7. říj 2021

@lidija1234 ufff to se mi ulevilo ať je vše v pořádku přeji hodně sílí a hlavně zdravíčko

hanulinka77
7. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji k miminku 💐 přeji hlavně zdravíčko ❤️🍀

mamio
7. říj 2021

I já se připojuji s gratulací...na Obilnaku jsou super, a jsou tam připraveni na vše...

fouskovi
7. říj 2021

@lidija1234 obrovská gratulace k miminku 😘

jadadee
7. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji a přeji hodně zdraví oběma 🍀

pajulisek
7. říj 2021

@lidija1234 moc gratuluji ❤️❤️

lidija1234
autor
7. říj 2021

@novamamina všem ještě jednou moc děkuji ke gratulacim ❤ malinký je na tom každý dnem líp jinak zatím testy vychází všechny negativně tak uvidíme co zjistí 🙏důležité že zdravotní stav se zlepšuje 🙏všem moc tady děkuji za podporu ❤

klovalka
8. říj 2021

gratuluju k miminku a držím palce, at je brzy vše vpořádku

Strana
z6