Neustále necítím pohyby miminka ve 37. týdnu. Co dělat?
Ahoj holky,
měla bych dotaz. Ve středu jsem byla u doktorky a vše v pořádku, teď ve čtvrtek jdu na kontrolu a na zápis do nemocnice. Od včerejška necítím pohyby miminka, nejsem si jistá jestli celý den ale možné to je. Celý den jsem uklízela a prala tak si nejsem jistá. Nevím jestli mám panikařit a zavolat doktorce nebo počkat do čtvrtka do nemocnice. Za celé těhotenství malý moc nekopal tak právě vůbec nevím.
Předem moc děkuji za rady
Moc gratuluji a preji at uz je jen lip a lip 🍀🌼⭐
@lidija1234 Mam ohromnou radost, ze to dobre dopadlo! A jsem take moc rada, ze Konik zafungoval, jak mel. Poradil rychle jet a poradil dobre. Gratuluji k miminku a preji vse dobre. ❤️
Gratuluji a hodně zdravíčka 💙
@lidija1234 moc gratuluji, myslela jsem nan vás, zda jste oba v pořádku a je moc dobře, že jste vyrazila. Drzim pěsti, ať už je jen lépe a brzy jste kba fit.
@lidija1234 moc gratuluji a přeji hlavně zdraví ❤️
Hlavně ať se Vám daří a všechno pokračuje dobře! 🙂
@lidija1234 Opravdu jsem ráda za, dá se říci, dobrý konec. Opravdu máte bojovníka a teď už jen bobka dají dohromady a bude dobře <3. Lepší 10krát zbytečně, než nejet a litovat. A samozřejmě, velká gratulace k chlapečkovi 🍀❤️
No tak sláva, ať už je dobře🍀
@lidija1234 moc gratuluji, dobře, že jsi jela… vám oběma přeji hlavně zdravíčko❤️🍀
@lidija1234 moc gratuluji, přeji jen zdraví a na Obilnaku ste v dobrých rukou 🙂
Moc gratuluji k miminku🍀ať už je jen dobře a moc zdravíčka oběma ❤️
@lidija1234 moc gratuluji k miminku, jsem moc ráda, že jste v pořádku. Paní doktorka si zaslouží velké poděkování, že bez zaváhání poslala na další vyšetření a miminko šlo ven🍀🙏🧡
@lidija1234 super, palec hore za rychlé jednání...
Přeji rychlou rekonvalescenci tobě i malému 😊
Myslím, že poslední dva dny to bylo nejočekávanější miminko na koníku🤣.
@lidija1234 gratuluji k miminku a přeji malému už jen zdraví 🙂 super, že to všechno dobře dopadlo 🙂
@lidija1234 Ježíši, mně se tak ulevilo.. Tak ať je malinkej rychle v pořádku.. Zaplať Pánbůh 😊
Moc gratuluji k miminku ❤ Je skvělý, že doktorka zareagovala a poslala tě na další vyšetření. Ať jsme brzy oba spolu 💖
@lidija1234 ufff to se mi ulevilo ať je vše v pořádku přeji hodně sílí a hlavně zdravíčko
@lidija1234 moc gratuluji k miminku 💐 přeji hlavně zdravíčko ❤️🍀
I já se připojuji s gratulací...na Obilnaku jsou super, a jsou tam připraveni na vše...
@lidija1234 obrovská gratulace k miminku 😘
@lidija1234 moc gratuluji a přeji hodně zdraví oběma 🍀
@lidija1234 moc gratuluji ❤️❤️
@novamamina všem ještě jednou moc děkuji ke gratulacim ❤ malinký je na tom každý dnem líp jinak zatím testy vychází všechny negativně tak uvidíme co zjistí 🙏důležité že zdravotní stav se zlepšuje 🙏všem moc tady děkuji za podporu ❤
gratuluju k miminku a držím palce, at je brzy vše vpořádku

Taky gratuluji k miminku! Je fajn že jsi se ozvala, všechny jsme na tebe myslely. Jsem rada ze je to příběh se šťastným koncem. Když se ti bude chtít, dej vědět jak se vám daří a co za potvoru od tebe mrnous chytl. To by člověk fakt nevěřil co se může stát...