icon

Odmítly jste Hamiltona? Jak jste to řešily dále?

lenbenn
8. črc 2016

Zdravím, je tu někdo, kdo odmítl Hamiltona? Jak jste to resily dále? Děkuji

lenbenn
autor
16. črc 2016

Dam si horkou vanu se svarakem, třeba to k něčemu bude 😄😄😄

everunka
16. črc 2016

@mialagia jj měla jsem štěstí, můj doktor odjel na dovolenou a předal mě do péče kolegyně, která byla víc otevřena zkusit ještě tu indukci obejít, ale určitě to rozhodnutí bylo podpořeno tím, že jsem už byla otevřena na 3cm při příjmu. V Čechách jsem nerodila, žijí v SAE, ale i tahle moznost rodit do vody je tu teprve rok a jen v jedné jediné nemocnici, jinak se tu jede standardní postup (čekat max 41+3 a hodně sekci( i na přání:-/ )

everunka
16. črc 2016

@lenbenn řekla bych, že děťátko je prostě níž a všechno se připravuje, proto ta bolest, nebo poslicci, držím palce, ať se ti to rozjede;)

lenbenn
autor
16. črc 2016

@everunka Dekuju moc. Ještě mám do pondělí do rána čas. Uvidíme.

lenbenn
autor
16. črc 2016

@everunka Ale celkem me překvapuje, kolik ženských do terminu neporodi.

everunka
16. črc 2016

@lenbenn jj, me taky..nikdy mě to před tím ani nenapadlo. Zrovna teď je v té samé situaci kamarádka, má čas do pozítří. .a v dubnu jiná moje kamarádka to samé ☹

lenbenn
autor
16. črc 2016

@everunka To me mrzí. Ale aspoň v tom nejsme sami.

babanci
16. črc 2016

@lenbenn Ty jejich termíny... tchyně mojí dcery -lékařka rodila své třetí dítě,mého zetě, v 42+0. Bez vyvolání,což znamená,že to nechali na přírodě.

lenbenn
autor
16. črc 2016

Čište teoreticky. Když v pondělí odmitnu vyvolavacku, to mi dají jiný termín? Nebo me jako pacienta odmítnou?

babanci
16. črc 2016

@lenbenn Myslím,že budou tlačit a řeknou,že to pro dítě už není dobré ... abys povolila.

lenbenn
autor
16. črc 2016

@babanci ja se rozhodla, že pokud se nezadari, ba to vyvolání půjdu. Nechci riskovat. Dnes zkusím jeste ricinak

babanci
16. črc 2016

@lenbenn Jo,to bych taky zkusila. Rozhýbá to střeva a třeba to pomůže. Dneska jsem o Tobě mluvila s dcerou,ptala jsem se jí,co jí pomohlo a prý Bachovy kapky na nervy.😀

myjusiatko
16. črc 2016

@lenbenn drzim palceky. Budem na vas mysliet. Vsetko dobre dopadne. 🙂 <3

lenbenn
autor
16. črc 2016

@babanci Ja se bojim i toho ricinaku :D

lenbenn
autor
16. črc 2016

@myjusiatko Dekuju. Jaky mas nazor na ten ricinovy koktejl?

eficenka
16. črc 2016

@lenbenn
nedomítnou Tě, ale napíši Ti termíny za 2 dny na překontrolování stavu 🙂
rady pro vyvolání
- hodně smíchu - takže stáhni nějakou komedii až se budeš za břicho popadat
- sex
- svařené víno
- horká vana
- ricinový koktelj
🙂

lenbenn
autor
16. črc 2016

@eficenka Mam vyzkouseno vse. Krom ricinaku. Ten jsem si koupila a vaham......se bojim :D :D :D

babanci
16. črc 2016

@lenbenn Já znám paní a ta vypudila miminko klystýrem,který si udělala doma.

eficenka
16. črc 2016

@lenbenn
tak ještě masáž bradavek 😉 podporuje děložní stahy 🙂

lenbenn
autor
16. črc 2016

@babanci Klystyr mi nevadi. Ale pri stehovani jsem ztratila na to takovou nadobku

lenbenn
autor
16. črc 2016

@eficenka Taky nic :D nejsem proste pripravena, tak je to tezky 😒

eficenka
16. črc 2016

@lenbenn
tak už se jen připravujj mluv s miminkem, říkej, že se na něj těšíš, že necháš na něm - kdy přijde...
uvidíš.. třeba dneska v noci 😉

babanci
16. črc 2016

Zítra jdi na dlouhou vycházku,večer vana,masáž bradavek.... a jede se.

odula
16. črc 2016

@lenbenn no.. ale jak to víš? To ti říkali někdy včera ne? ono se opravdu může změnit hodně věcí ve velice krátké době. Já jsem se třeba naprosto bezbolestně za pár dní otevřela z ničeho na sedm cm ;)
buď v klidu a důvěřuj si. Jo a dej si ten svařák, pěkně se skořicí a zázvorem. To tě uvolní a když už nic, tak je to aspoň dobrý ;)

myjusiatko
16. črc 2016

@lenbenn ze pomuze stejne az bude mimo ready. 🙂 co ti poslicci?

everunka
17. črc 2016

@lenbenn na mě ricinak působil až za takových 6-7hod, jednou už to bylo i na spadnuti, ale pak kontrakce odeznely, ještě to s ním nevzdávej,;)

nita1984
20. črc 2016

@lenbenn Tak jak si na tom????

babanci
20. črc 2016

@lenbenn Tak jak? Už jsi šťastná máma a na nás nemyslíš...že jsme tu napnuté jak kšandy. 😊

lenbenn
autor
21. črc 2016

Ahoj holky, hlasim Leontynku 19.7. Ve 13:11. Po umělém vyvolávání....ani na sále se ji nechtělo ven 😄 ale zvládly jsme to.

babanci
21. črc 2016

@lenbenn Tak super,včera jsem se tu radostnou zprávu dočetla na jiné diskuzi. Blahopřeji a hodně zdravíčka.

Strana