icon

Ohýbání v těhu. Jak je to u vás?

maaaadlaaaaa
18. led 2021

Holky jsem jen zvědavá, jak se z těhotenství (3.trimest) ohýbáte, skláníte atd.?
Přijde mi, že čím vyšší měsíc tím víc věcí mi padá z rukou. 😀 Našla jsem si způsob, že si rozkročím a jdu do dřepu, jinak to nedám. Malá se mi tam ale vždycky pak vlní nebo mi vystrčí zadeček na jednu stranu a nevím jestli je to pro ní takhle dobře.

Děkuji za Vaše zkušenosti a příspěvky jak si s těmito zapeklitými situacemi poradíte vy.
Vždy si vzpomenu na hůlku na sbírání odpadků nebo pro seniory, aby se nemuseli ohýbat. 😅

michaela666
18. led 2021

Zvedání věcí z podlahy mi nedělá takový problém jako obouvání bot. 😀 Mám vyšší na zip a ještě zavazování. Už mám na chodbě židli, bez té bych byla nemožná úplně, ale zvednout nohu a zapnout to je hrůza...Když to zkouším klasika na "potapěče" ( zadržet dech a předkonit se) tak se malá vždycky našponuje, dostanu kopačku za to jak ji utlačuju a končíme. 😀

maaaadlaaaaa
autor
18. led 2021

@michaela666 Jo takže dost podobně. Já už zničila dvoje zimní nazouváky, jak jsem z nich a do nich lezla a teď jsem si koupila nízký na zip a kolikrát se na ten zip vyprdnu. Šněrovací jsem raději ani nevytahovala. 😅 Dík jsem klidnější.

emillyhk
18. led 2021

@michaela666
@maaaadlaaaaa Já mám největší problém s ponožkami 😂 Boty mám nazouvací a používám dlouhou lžíci na boty, takže se skoro neohýbám. Pokud mi něco upadne v manželově přítomnosti, tak hned volá, ať to nechám ležet... Jinak přes den jak kdy, někdy v podřepu, někdy se zvládnu ohnout 😊

me_druhe_ja
18. led 2021

Je to boj. 😀 většinou je nejlepší si drepnout. 🙂 Mě teda dělá největší problém zvedat 10kg syna. Mám úplně v prdeli záda a už se modlím, ať porodím.

michaela666
18. led 2021

Jooo kdybych nebyla líná koupit si nazouvací boty. Manžel by to určitě ocenil, už asi 4 krát mi musel po příchodu domů rozvazovat zasukované tkaničky, abych se vůbec vyzula. 😂

klokanka31
18. led 2021

@maaaadlaaaaa Já v 9.měsíci rozkročila a normálně se ohnula. Jen to obouvání bylo horší... 🙂

maaaadlaaaaa
autor
18. led 2021

@me_druhe_ja To bych se bála, že mi vylítne sama spodem, zvedat 10 kg z podřepu. 😂
@emillyhk Já jedu celé těhotenství v silonkách a šatech, takže fígl na tohle už tak nějak mám, vůbec se neohýbám, dám si jednu nohu ve stoje nad koleno a nandám , to samý boty se zipem, nazuju lžící a zapnu ve stoje s nohou položenou na stehně. Ale to shýbání se k věcem nemám absolutně vychytaný.
Koukám, že každá bojujeme. 😀

malinkaelinka
18. led 2021

Ohýbání až do konce úplně v pohodě, ale nesmělo to být bezprostředně po jídle, nablila jsem si takhle do sandalu 😂😂

mrstte
18. led 2021

Boty obouvám lžící 😀 už je nemůžu zavázat. Jinak kdyz potřebuju něco zvednout tak si dřepnu. Spíš je problém obléct ponožky 🤣

kosi_cek
18. led 2021

@maaaadlaaaaa určitě je to tak dobře a je to nejlepší a nejzdravější-k zádům nejšetrnější způsob i mimo těhotenství, zvlášť, když má člověk zároveň něco zvedniut ze země 😉

me_druhe_ja
18. led 2021

@maaaadlaaaaa Nenadělám nic. 😀 když musíš, tak musíš. 🤷

maaaadlaaaaa
autor
18. led 2021

@malinkaelinka 🤣🤣🤣🤣 To jsem naštěstí zjistila hooodně brzo s tím vrácením se jídla nahoru a naštěstí to nikdo nebo nic neodneslo

maaaadlaaaaa
autor
18. led 2021

@me_druhe_ja je mi to jasný, klobouk dolů ženám co mají doma už prcky. Tam i kdyby jim doktor dal rizikový, tak to moc není možný.

zuzekk
18. led 2021

Znáš to:"z nákupu jsme přinesli čokoládu, říkám manželovi ať jí dá někam, kam na ní nedosáhnu, ať ji hned nesežeru. A co ten hajzl udělal?! Položil ji na zem!"

maaaadlaaaaa
autor
19. led 2021

@zuzekk 🤣 Šikula