icon

Přibírání 3. trimestr. Máte zkušenost?

martinatd
29. pro 2020

Ahoj, máte někdo zkušenost? Zacinam ted 30tt a už asi 2 týdny jsem nepribrala ano deko. Neprijde mi to v pořádku, předpokládám, že když nepribiram ja tak ani mimco nebo ? Mela jsem za to , že v 3 trimestru bývá váhový přírůstek větší oproti jinym měsícům. Do ted jsem přibrala 14 kilo a znervoznuje me, ze to už tak dlouho stojí. Mam sice těhotenskou cukrovku, s tím že jsem musela omezit cukry a sacharidy, takže jim méně sladkosti apod čemuž jsem se do ted nebranila, ale žádnou dietu jinak nemam můžu jist vse jen s mirou, tudíž to napříkladam cukrovce. Na gyndu jdu az za 2 týdny což je pro mě ted nekonečná doba.. děkuji za odpovědi 😊

bramarfi
•
29. pro 2020

Je to úplně v pohodě 🙂

prezdivka
•
29. pro 2020

Je to normální ;)

me_druhe_ja
•
29. pro 2020

Buď ráda.😃

michaela666
•
29. pro 2020

Od zjištění těhotenské cukrovky jsem přibrala akorát 2 kila a to mám každým dnem rodit. Miminko na každé kontrole přírůstek váhy mělo "podle tabulek". Dlouho byla váha stejná, až teď poslední 3 týdny to vyskočilo. Takže bych řekla, že je to normální.

elencze
•
29. pro 2020

Miminko si bere i z tvých zásob, takže že nepřibíráš ty, neznamená, že nepřibírá ani miminko.

azanka
•
29. pro 2020

Já jsem na konci těhotenství dokonce o kilo zhubla a všechno bylo v pořádku.

tynulaa
•
29. pro 2020

Jsem skoro 29 tt a také mám těhotenskou cukrovku. A zatím jsem přibrala jen 5 kilo za což jsem vděčná. A na kontrolách vždy vše v pořádku

martinatd
autor
•
29. pro 2020

@me_druhe_ja to ja jsem 😁 jen mam strach ze mimco taky nebude pribirat, nevim jak to funguje všechno 😁

sylvusska
•
29. pro 2020

ja budu ted 29.tt, doted jsem pribrala 4kg, ale ted treba za posledni tyden 1kg, takze to vidim, ze zacnu pribirat az ted v poslednim trimestru a vyspalham se celkove na tech 12kg

martinatd
autor
•
29. pro 2020

Tak to jste mě uklidnily 😊🙏

baarus21
•
29. pro 2020

@martinatd ja jsem do 7mesice pribrala 13kg a posledni trimestr ani deko. Maly uz ma skoro 4kila (mam 4dny po terminu) a je vsechno ok 😊👍

teryem
•
29. pro 2020

Jsem ve 34.tt. Na začátku jsem díky nevolnostem a nechutenství shodila asi 4 nebo 5 kilo. Doteď nejsem na svoji váze. Teď přes Vánoce jsem se docela i cpala, cukroví salaty, řízky, svíčková, kachna, vánočka 😃 prase já vím.. No a včera na kontrole jsem měla skoro o půl kila míň místo o kilo víc, což mi chybí na moji váhu. . Malá ale přibírá a roste jak má, tak snad s tím už nebude teď před koncem problém. Celou dobu mě s tím buzeroval, včera už se k tomu nevyjadroval 🤔 jdu k němu ještě jednou a pak už do porodnice, tak už to asi nechce řešit. Mně to nevadí, nebyla jsem zrovna modelka, takže nevím, jak bych to dala, kdybych měla přibrat 15-20 kilo 😎 takže snad to u nás všech není žádnej problém 😊 hodně štěstí

romi85
•
29. pro 2020

Jsem v 35.tydnu a myslím ze za poslední měsíc a půl jsem přibrala Max 2 kila!! Přitom smlsnu vše na co mam chuť,nijak se nehlidam,cukrovi,apod 😉 Jen někdy mam chvíle,kdy par hodin “nejim” a to kvůli dost hnusnym bolestem pálení záhy..Jim třikrát tolik než kdyz jsem byla těhotná..Zatím jsem z 49 kilo přibrala na 62.. (minule tehotenstvi z 55kilo na 70kg) Také jsem se divila,sice se mi zvětšila prsa,tak nějak i zadek stehna,ale když si vezmu volnou bundu tak nikdo ani nepozná ze jsem tehu a nohy mam celkem hubene..ale bříško myslím porad roste i přítel se mi směje co mam za Milana,ze mu konkurují 😂😉 A já doufám ze to je v pohode..😉 Tak bych nestresovala 😉

kmarie81
•
29. pro 2020

Jsem v 33 tt a na poslední kontrole v 31 tt jsem měla celkem 2 kg nahore - malá podle odhadů odpovídá měla 1600g

me_druhe_ja
•
29. pro 2020

@martinatd Fakt neboj. 🙂 Existují i ženy, co při těhotenstvi zhubnout a miminko je naprosto zdravé a akorát. 🙂 Já jsem bohužel opačnej případ: v těhotenství přibírám strašlive.🙈

nikynikol25
•
29. pro 2020

Já měla při prvním těhotenství 12kg nahore měla jsem 58kc a při porodu 70kg.Ted jsem zvědavá kolik to bude jsem po druhé těhotná ale teprve na začátku,takže jsem zvědavá kolik teď priberu

kachna001
•
29. pro 2020

Je to normální, někdo přibere víc na začátku, někdo zas na konci... Každá jsme jiná 🙃 spíš mě udivuje to "jím méně sladkostí" a "můžu jíst vše"... To asi nemáš moc dobrého diabetologa 🤔

e7
•
29. pro 2020

Já na konci naopak přibrala jako prase 🐷 🤦 držela jsem se na cca +12kg a pak najednou to šlo vejš a vejš až jsem skončila na +20kg 🤦 naštěstí mám po dvou měsících od porodu vše dole 🙏😊 každá to má opravdu jinak kamarádka ta se zastavila v cca 30tt a už nepribrala nic

alpakovo
•
29. pro 2020

Buď v klidu, já sem stihla týden před porodem kilo shodit,ale na prckovi se to vůbec nepoznalo 🤗😉