Sex v osmém měsíci
Jdu s otázkou... Co vy a vaše zkušenosti se sexem v 8 měsíci? Máte, nemáte, je vám to příjemné, nepříjemné... Atd, atd...😊
Poslední sex jsem měla 9 hodin před porodem, rodila jsem 40 tt + 4. Pořád super 🙂
@zuzan88 ne sem jako vorvan...a nejde to pres pupek😀😀takze ja mam do porodu po prde...lce😀😀
Me z posledniho sexu praskla plodova voda 🙂 stacilo vymyslet pohodlny polohy a slo to
Tak my teď za celé těhotenství chytli s manželem druhý dech a sexujeme co to jde 😀. Je to i z důvodu, že bychom rádi už "vypudili" to naše zlatíčko, jelikož s takovou se bojím, že by tam byl až do Vánoc a taky jsem manželovi pohrozila, že pak až po šestinedělí 😀. Takže nebylo zbytí.. Vorvaň nevorvaň 😀
@natysnovec Já rodila metraková a pupek nevadil, když se najde dobrá poloha, je to jako kdyby pupík nebyl 😉
Taky jsme souložili až do porodu. Musely se hledat vhodné polohy (moc jich nebylo :D ) a aktivita byla spíš na manželovi, ale oba jsme chtěli 🙂
@zuzik24 Tak to ja sem asi vyjimka😀😀😀
My take soulozili cele tehu a naposledy den pred porodem. 🙂 vhodna poloha a jde to.
Nastupem 3.trim je utrum,chlap uz nechce... za mesic mam rodit, pak sestinedeli... no a pak možná to klapne, snad do Vanoc 😁😁😁😁😁
My vůbec, během tvého jen na začátku, pak mi to vadilo, a a konci, aby jsme mimi vypudili, taky mi to nebylo příjemný, ale brala jsem to jako snahu o vyvolán porodu🙂
*mělo tam být během těhotenství
Při prvním těhotenství jsme souložili furt a v pohodě. Při druhém mi to s rostoucím pupkem nebylo příjemné. Takže jsem se jednou za 14 dní hecla kvůli manželovi 😀
Je fakt, že hodně záleží na poloze... Ale i tak teď ke konci těhu v tom nevidím žádné terno☺️
u nás vše probíhalo bez jakéhokoli omezení, dle chuti, neřešilo se nic, ale také nebyly žádné problémy, typu krvácení apod. Dokonce jsem přenášela měli jsme to dělat často na dopořučení lékařů 😀
Příjemný by to bylo i chuť by byla, ale prostě ho to břicho nevzrusuje 😁 tak se třeba za pár měsíců zase dočkám 😁😁😁

@zuzan88 My měli sex prakticky až do porodu dost často, příjemné to bylo, jinak bychom to nedělali 😂, ale museli jsme s rostoucím bříškem volit vhodné polohy 😎,