icon

"Spadlo" vám na konci těhotenství bříško?

mami29
18. črc 2011

Padalo vam na konci tehu brisko jak se rika? Pripadne jak dlouho pred porodem a poznalo to okoli nebo i vy?

simonceli
•
18. črc 2011

padalo mi bříško, ale já jsem ten rozdíl tak nějak neviděla, viděla jsem se každý den, takže mi to nepřišlo, ale z okolí na mě vždycky vybyfli : Ježiš ty máš to bříško už nějak moc nízko. Kdy že to rodíš? takže mě teda padalo 😀 😉

ladybugie
•
18. črc 2011

padalo. Pořád to bylo ok a tak ve 33.tt mi pupík spadnul a udělala se mi na mě svislá čára. Poznala jsem to i sama 🙂

anitram18
•
18. črc 2011

Nespadlo mi vůbec 😉

spagatice
•
18. črc 2011

Nepadalo a ani miminko neklesalo do porodních cest a muselo být násilím vytlačeno 😒

anatanka
•
18. črc 2011

Mne zase rikali na navsteve v Mariankach, kdyz jsem se zminila, ze uz mam prvni termin za sebou: "To urcite nebude brzo, to vubec, nemas vubec klesly brisko..." a ja zacala rodit za par hodin po tom... 😉

tercina
•
18. črc 2011

nespadlo, měla jsem ho dole celé těhu, takže žádná změna se moc nekonala 😉

kristi
•
18. črc 2011

neeee, rodila jsem 37+2tt, takze to jaksi nestihlo.....

dlabinecka
•
18. črc 2011

Nespadnul. Malá je vytažená kleštěma, tudíž vůbec neklesla, takže i bříško zustlo vysoko.

fiallinka
•
18. črc 2011

ne...

ivarei
•
19. črc 2011

Ne

camelinka
•
19. črc 2011

taky ne

sebestka
•
19. črc 2011

Já jsem dnes 40+1 tt a bříško mám nahoře. Přitom jsem už prý otevřená na 4 cm.

kammka
•
19. črc 2011

ne. necelý den před porodem na ko v Podolí mi dokonce Dr.Buben řekl, že se nic nechystá, že to bude až na termín, ne-li později..pak jsem druhý den dorazila ráno do Porodnice a kdo neměl službu?? Pan doktor Buben.. takže je to individuální, na někom to prostě nepozná ani docent...

ani3012
•
19. črc 2011

tak mne áno...bolo to týždeň pred pôrodom .... vtedy sa mi urobili aj strie na spodku brucha a to som sa tak snažila natierať 😀 😉

musela som jesť vypodložená vankúšmi ....viac menej to bol taký polosed,lebo ma malý veľmi tlačil na žalúdok..a raz ráno,som si normálne sadla a začala raňajkovať a vtedy som si uvedomila,že bruško je nižšie 😵

maciik
•
19. črc 2011

mně klesnul cca týden před porodem, okolí to poznalo 🙂

doldol
•
19. črc 2011

"Nespadlo" 😀

veruska007
•
19. črc 2011

Prvni ne. Druhe ano a velmi brzo, cca ve 32.tt, pak mi zacali sem tam behem dne poslicci. Ale zatim jeste nerodim 😝

dagmik
•
19. črc 2011

nekleslo, a stále to také nevypadalo na porod, měla jsem nakonec CR pro nepostupující porod.

miskadis
•
19. črc 2011

Mě spadlo bříško už ve 35 tt, tak mi doktor pořád říkal, že předčasně porodím, no a nakonec jsem porodila "až" ve 37+3 tt🙂