Ucpané dutiny v 15tt, znáte účinnou léčbu?

lenzaaa
27. srp 2015

Ahoj holky prosim vas znate nakou ucinou lecbu na ucpane dutiny nad ocima?! Denne me kvuli tomu boli hlava v noci ucpany nos, nevim co na to v tehu muzu, takze jen mazu tygri masti ale to vubec nepomaha..

tristizia
27. srp 2015

Co bioparox? Ten se může, ale nevím, jestli to nosem "natáhneš" až do oněch míst, aby to tam léčilo..

lenkahhh
27. srp 2015

Já si v těhu dělala výplach dutin vincentkou, injekční stříkačkou, zaklonit hlavu a pomalu to tam vstřikovat, není to moc příjemné, ale celkem mi to pomáhalo.

gaba_h
27. srp 2015

mě doktorka z orl naopak radila stříkat do nosu a pak předklonit hlavu a držet, počítat do deseti. Při záklonu hlavy to prý nateče do krku a to není úplně účel. Na uvolnění dutin hypertonická mořská voda - quicks, nasodrill. Myslím že i sinupret forte v tabletách - ten je dobrý a účinný. Pokud se bojíš tablet, zkus kapky, ale jsou hořké. Opravdu pomáhají.

lenzaaa
autor
27. srp 2015

Moc diky urcite vyzkousim, ja se prave bojim jakych koliv leku ani paralenu moc neverim, ale jestli se ten sinupret fakt v tehu muze a opravdu na to zabira tak ho asi skusim pac ta bolest hlavy je unavna...

gaba_h
27. srp 2015

@lenzaaa poraďte se v lékárně, na jiné diskusi psala MUDR že kapky se můžou, já jsem tablety brala při kojení... to je obdobné.

89veronika
27. srp 2015

já s tím měla problém od tohoto pátku. Taky 15tt a rýma jak hrom, dutiny ucpané, bolavé... Zkoušela jsem nejdřív mořskou vodu (nepomohla vůbec), pak mi kamarádka poradila homeopatický sprej Euphorbium compositum (pomohl trochu) a nakonec jsem to vzdala a sáhla po normálním Olynthu. A ten pomáhá. Používám ho ráno a večer a zvládám tak celý den. Říkám si, že mimča spíš zvládnou nějakou chemickou srajdu, než nedostatek kyslíku... 🙂

21klara21
31. srp 2015

Ahoj, na mě přišla lehká rýma včera odpo. Nenechávám to vůbec rozjet, mám odzkoušeno, že mě pomáhá termální voda Nasodrill. Je čistě přírodní, takže se dá používat krásně i v těhotenství. Propláchne dutiny a tím uvolní dýchací cesty. Navíc zvlhčuje sliznici, takže tě nebude pak "štípat" v nose 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru