icon

Závislost na Angelsoundu

kristiin
1. kvě 2016

Ahoj holky, pořídila jsem si Angelsound, abych miminko slyšela, když ho ještě necítím. Nemám totiž žádné příznaky těhotenství, kromě hladu 😎 Dřív jsem se poslouchala tak jednou za 3-4 dny ale teď mám potřebu i 2x denně! Vždycky poslouchám tak do půl minuty, mimi najdu už hned. Má to někdo taky tak, nebo jsem jediný šílenec?

Strana
z2
cica002
2. kvě 2016

@pavlina112 Ale ta pani ma nejaky vazny problem,tudiz utz musi strpet jako nutne zlo. Myslim,ze pokud by bylo vse v poradku,sve dite by 3x denne utz urcite nevystavila. Existuje i studie,ze plod se snazi pred utz v deloze chranit( otaci se zady,zakryva oblicej atd). Kazdopadne je to kazdeho vec. Kazda se snazime delat pro sve dite to nejlepsi 🙂

strapocka
2. kvě 2016

Ještěže jsem tohle nevěděla když jsem čekala dceru. Od 22tt jsem absolvovala jeden ultrazvuk za druhým, po 30tém jsem to přestala počítat...Takže snad nějaký angelsounds neuškodí v rozumné míře 🙂

prostejina
2. kvě 2016

Raky jakmile najdu srdíčko, tak to vypnu. A já mrtvý plod taky nosila skoro tři týdny, než jsem ho začala krvácet. Oponujete s tím, ze "a co bys s tím udělala". Co? Šla bych hned k dr a případně šla rychle na porod/kyretaz. Jak jsem řekla, kdo nezažil potrat, tomu se to " keca". Ale radši si malou každý večer na tři vteřiny poslechnu a budu klidna, než porad jen ve stresu. Plno zen si ani riziko ZP nepřipouští, my, co jsme se tím musely projít a zažít to, jsme prostě vyplaseny a máme strach. A ten strach, ze to cely zažiju znova, X probrecenejch noci a neskutečný bolesti, vám nepřeju. Takže na to radši přijdu hned, než nosit v sobě tři týdny do další kontroly mrtvý miminko.

keysi90
2. kvě 2016

Taky ho mám pořízený a jsem prostě klidnější než kdybych ho neměla. Minulé mimi jsem potratila, nynější těhotenství opět problémové. myslím, že to záleží na každé z nás, co je pro ni lepší a zda si přístroj pořídí. 😉

texetka
3. kvě 2016

@prostejina Tak já bych tedy na pohotovost ani k mudr neletěla. Mimčo může být natočené jinak, přesouvá se. Navíc tyhle dopplery nejsou ani moc spolehlivé plus šikovnost nás žen.
Každá to máme jinak. Je mi líto, co tě potkalo, ale bohužel tohle nikdo neovlivníme ☹
Jinak já si třeba riziko potratu připouštím, dokonce i genetické vady a podobně ( což je snad ještě horší, rozhodovat o tom, že necháš zabít svoje dítě třeba v 21 tt protože nemá šanci na život ☹ , než když zemře samo ) . V rodině toho máem bohužel dost, ale snažím se na to prostě nemyslet .
Každopádně ať s angel sounds nebo bez něj, snad každý budeme mít krásné a zdravé děti bez problémů.

Strana
z2