icon

Kolik toužíte mít dětí? Diskutujte o svých plánech!

19. črc 2022

Mám jednoho syna 8m. Vždy jsem chtěla děti dvě, ale nyní se mi nějak mění názory a ráda bych dokonce i 3. I když by to do mě asi nikdo moc neřekl. 😀
Jak to máte vy? 🙂

Strana
z3
jjasmina
19. črc 2022

mě stačí ten jeden dáblík 😀

konidana
19. črc 2022

vždy jsem chtěla dvě, ale kdyby mi někdo řekl, jaké to bude, tak možná zůstanu u jednoho😅 Ne, nezůstala bych, to bych mu neudělala 😉 (jsem jedináček)

martt
19. črc 2022

Mam dvě děti, ale od jakživa toužím mít 3 děti. Akorat si uvědomuji, že ted na to není úplně nejvhodnější doba. Někdy mne to trápí , protože prostě biologické hodiny tikaji. Ale zase si říkám, že není všem dnům konec a ze třeba to 3 dítko ještě bude.

uzivatelkapetra
19. črc 2022

Chtěla jsem dvě, s prvním jsem zjistila, že nejsem ten typ, co si mateřskou užívá, tak jsem se nějak smířila, že bude jedno a teď neplánovaně čekáme druhé. Nevadí mi to, ale představa, že zas budu 2-3 roky doma je těžká.

zuzekk
19. črc 2022

Pí více než můžu mít

klokanka31
19. črc 2022

Já chtěla dvě, před otěhotněním dokonce tři, ale po narození malé jsem zakotvila u jedináčka.

madbetka
19. črc 2022

Vždycky jsme chtěli tři, chtěli jsme je mladí a chtěli jsme je blízko u sebe.
Máme tři, měli jsme je mladí a jsou blízko u sebe 🙂

krisstina93
19. črc 2022

Mám 3 a sme spokojeni, muž už další nechce, já bych asi ještě jedno zvladla, ale ty 3 jsou tak akorát :D

hasara33
19. črc 2022

Chci svým dětem dopřát (dovolené u moře, hory...) plus všechno, co potřebují i chtějí a také chci, aby měli od nás jako rodičů něco do začátku až začnou sami žít, zakládat rodiny apod. a pokud jim chci tohle všechno dopřát oboum stejně, pak si můžeme dovolit maximálně dvě. 🙂 Nicméně o kdybychom si mohli dovolit víc dětí, tak dvě jsou pro mě i tak strop, protože nejsem typ, který by chtěl zasvětit svůj život jenom péči o děti.

arwen666
19. črc 2022

Vždy jsem chtěla 2 a mám dvě a jako bonus kluka a holku ja jsem spokojena😁

guliii
19. črc 2022

Vždy jsem chtěla alespoň 2 děti. Byla jsem dlouho jedináček a moc jsem chtěla sourozence, je to skvělé mít ségru a neměnila bych, i když jsme každá úplně jiná. Pak jsem si našla manžela, ten má rád děti, má tři sourozence a je to super. Tak jsme se domluvili na 3 dětech. Teď čekáme druhé. A tak nějak si říkám, že by mi nevadili ani 4. A to se nepovažuji za úplně mateřský typ. Nenaplňuje mě být doma, proto jsem se zařídila tak abych i při mateřské na sobě pracovala. Jde to i s dětmi, jen je potřeba víc si to zorganizovat. Ale ty děti jsou prostě skvělé, je to náročné i krásné.

lencaa11
19. črc 2022

Já chtěla dvě máme tři a teď bych ještě jedno 💜

drzticka81
19. črc 2022

Ja chtela 5, ale zacala jsem pozdeji, nejake zdravotni komplikace, 3 cs, takze mame tri. Ale velka rodina by byla moje.

herminka
19. črc 2022

Chtěla jsem 2, manžel spíš 3. Rozhodli jsme se mít 2 krátce po sobě a že se třetím uvidíme. Nakonec máme 3, jelikož se nám napodruhé narodila dvojčata. A nelituji, mít 3 děti je fajn, obzvlášť věkově blízko k sobě (asi bych nechtěla mít např. dva puberťáky a batole), i když někdy je blbý ten lichý počet - dva se spolčí proti jednomu nebo prostě jen něco dělají spolu a ten třetí je osamocený (plus mám dva kluky a jednu dceru a ta měla období, kdy jí bylo líto, že nemá sestru, ale to člověk samozřejmě neovlivní).

shirilka
19. črc 2022

Já vždy chtěla děti dvě, manžel je ze čtyř a rád by tři, aktuálně máme děti dvě krátce po sobě, ale asi se tomu třetímu nebudu bránit, ale až malí aspoň něco povyrostou 😄... mám pocit, že ještě nejsme kompletní...

leniczka23
19. črc 2022

Toužila jsem po jednom a mám dvě 🙄🤣🤣

tasimia
19. črc 2022

Vždy jsem chtěla dvě. Páreček.. teď chci zůstatek u malé. ;)

tahejhula
19. črc 2022

Občas toužím nemít žádné, je ovšem poněkud pozdě. 😁

dashyyy
19. črc 2022

@tahejhula napadla mě stejná odpověď 🤣🤣

jaja01k
19. črc 2022

Vždy jsem chtěla tři děti, manžel taky. Máme dvě, třetí už nebude, těžko se s tím smiřuju.

agneska7
19. črc 2022

Vždy jsem chtěla 2 nakonec máme 3 , ale další bych už nechtěla už toho mám po krk 😂😂

aneta15
19. črc 2022

Já chtěla 2 pak jsem to přehodnotila a mám 3. Škoda, že už jsem "stará" klidně bych to přehodnotila na 4.

kelerub
19. črc 2022

Vždycky jsem chtěla alespoň 3 děti. Vzhledem k věku je to ale nemožné.

ee.liska
Autor odpověď smazal
ellyem
19. črc 2022

Já chci 3 (dva kluky a holčičku), nejraději bych měla odrozeno do 30, ať si je můžu všechny užívat ještě s dostatkem energie 🙂. Ale kdoví, jaká bude situace - hlavně ta finanční kvůli toho, co se teď děje.

beruska1889
19. črc 2022

Vždycky jsem chtěla dvě, klasika zažitá už dlouho... V prvním těhotenství jsme si s manželem říkali, že bychom brali i 3... Aktuálně čekám druhé, tak uvidíme u jakého počtu nakonec skončíme... 😁

zelenaesmolda
19. črc 2022

Zadne 😀

oplatecka
19. črc 2022

S manželem jsme ze začátku chtěli tři děti. Po mých šílených těhotenstvích a dvou nespavcích jsme to přehotnotili a řekli jsme si, že zůstaneme u dvou. Loni v létě jsem však neplánovaně otěhotněla (kojila jsem, brala antikoncepci a neměla menses), a tak máme stejně tři děti 😆 A je to naprosto úžasné, naše čtyřměsíční k nám zapadla jako by s námi byla odjakživa, a neumíme si to bez ní představit 🥰 Máme nejstaršího chlapečka a dvě holčičky.

handulkak
19. črc 2022

Vždycky jsem chtěla holčičku a kluka.
Máme tři holcicky. 😁
Za mě bych klidně zkusila ještě kluka 😁 ale určitě to bude holka. 🤣
Ale velka rodina je můj sen

jako_mala_holka
19. črc 2022

Já chtěla jedno, max dvě, manžel aspoň dvě.. Po šíleném prvním těhotenství jsem už o dalším nechtěla ani slyšet, ale když byly dceři necelé dva roky, tak se to nějak zlomilo a čekám druhé, podařilo se hned... U toho už ale zůstaneme na 100 %, dvě děti jsou až až, víc bychom nezvládli

Strana
z3