Jméno Aranka. Líbí se Vám?
Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.
@ponikmonik Nina je krasne jmeno.
Děkuju
@ponikmonik Nina je nejlepsi (mam doma 👍). Jinak Adriana, podobne k Arance. Zaujala me ta Ariana, tu bych dala, kdybych uvazovala o Arance. Arana zni desne tvrde. Taky si moc neumim predstavit, ze Adriana se k prijmeni hodi, ale Ariana ne...
No každý má jiný názor. Mě se to s příjmením nelíbí.
@ponikmonik Tipuju, že jako romské jméno ho máme zafixované my tady v ČR, asi kvůli tomu Maďarsku (odkud jméno pochází). Já jsem si teda vyguglila obrázky Aranek, a je tam překvapivě i dost modrookých blondýn🙂 Navíc v ČR jich je fakt málo, podle vasejmena.cz se rodí tak jedna ročně, je to opravdu origoš. Jak psaly už nějaké holky výše, já úplně nemusím jména v základu zdrobnělá, což Aranka je, ale v konečným důsledku se mi tohle jméno teda líbí mnohem víc než zde velebená Ariana a podobný chuťovky.
@ponikmonik Vlastně projíždím diskusi a říkám si, jak se nejspíš míjím s obecným vkusem, panč za mě pořád furt dobrá Aranka, než různé Charlotty nebo Laetitie nebo Annabelly
Děkuji za pozitvní názor.
Nina je hezké jméno! Aranka se mi nelíbí vůbec
Děkuju za názor.
Nelíbí. Když pominu cigánské stigma, tak proto, že je zdrobnělé. Třeba jako Štěpánka - krásné jméno, ale aby jí někdo v dospělosti říkal Štěpáno nebo Štěpo...ne - e.
Mě se zdrobnělá jména moc líbí.
@ponikmonik promin to Aranka taky, tak jsem myslela, ze se ti to bude libit
Nemáš důvod se mi omlouvat.
@lenkajan
Nina je hezke a navic neohrane jmeno 🙂
Děkuji
@ponikmonik ja jsem Lucie a své jméno mám ráda😊
To je dobře.
Mně se taky líbí, pokud je např. Anička nebo Štěpánka malá holka. Jakmile se dospělá žena představí jako Anička, je to děs. I pro ni, když si "musí" nechat říkat Aničko, protože Anno jí nikdo říkat nebude, Andulo, Ančo...asi taky ne (myslím teď třeba pracovní kolektiv, když je nová). To samé štěpánka, Aranka...tam ani není možnost. To jen vysvětlení, jak to já mám s těmi zdrobnělými jmény, samozřejmě ale nikomu do výběru nekecám. Padla otázka, napsala jsem odpověď 🙂
Děkuji za názor. Eliška je taky zdrobnělé jméno ale je nejfrekventovanější a je jich mraky.
Tak chci jen oznámit,že se nám v 18:08 narodila naše Stelinka.
Nakonec jsem odstoupila od jména mého snu Aranka a nakonec jsme dali Stelinku.
@ponikmonik Gratulace! Ať jí celý život svítí na cestu její dobrá Hvězda...😇❤🍀🌜
Děkujeme moc! Malá nakonec vykoukla na svět dřív.
Mě se to jméno náhodou líbí! Žádnou Aranku neznám, přijde mi to jako zajímavé vidím v něm podobnost k Elišce... Vůbec bych neřešila kdo a jak toto jméno používá a "poděkovat" může i dítě, které dostane tuctové jméno, spíš si myslím, že toto je každého věc 🙂
@ponikmonik krásné jméno a hlavně zdravíčko holčičce a tobě ❤️
codal Děkujeme moc!
@ponikmonik Jůůů, gratuluji 😍
Děkuji

pethaa Promiň Arabela je příšerná.