icon

Jméno Aranka. Líbí se Vám?

ponikmonik
12. pro 2019

Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.

barcachejn
14. pro 2019

@ponikmonik Ariana uz se mi tedy take libi 🙂)))

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Holky až se rozhodneme tak vám napíšu. Rozhodujeme se z šesti jmen.

jjasmina
14. pro 2019

@ponikmonik Tak to my si vzaly kalendář a měly rozhodnuto skoro hned 🙂 pak jsme ještě vahaly na jednim, ale to padlo 🙂

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Je to těžký se rozhodnout.

jjasmina
14. pro 2019

@ponikmonik No jo taky sme hodně zvažovaly, přece jen aby se jmeno líbilo nám a naše holčička aby byla s nim taky spokojená

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Holky myslíte že existuje jméno Arana?

jjasmina
14. pro 2019

@ponikmonik podle google prej ano 😀

martiina_k
14. pro 2019

@ponikmonik Aranku bych taky nedala, mám stejné asociace jako ostatní, ale je pravda, že také pracuju v místě, kde je Romů hodně a s Arankou jsem se fakt nesetkala. Dnešní Romové dávají různé druhy Natálií (Nathaly, Nataly, Nathalie), Valerii, Kelly, Sharon, Charlottu, z kluků Nikolase, Thomase, Dominiky, Denise, Sebastiany, Maxmiliany, Mike, Samuely apod.

ponikmonik
autor
14. pro 2019

My totiž s manželem uvažujeme že by jsme místo Aranka dali Arana protože se to i víc hodí k příjmení.

martiina_k
14. pro 2019

@ponikmonik psala jsi, že uvažujete nad šesti jménama (nebo že jsou v užším výběru), jaká jsou další jména? Arana je fakt jak na psa... ale proti gustu (ono upřímně - jako na psa je i Maxi!, Same! .... - čímž teda nechci nikoho urazit, ale tyhle jména mám spojené spíše se psy)

zelenaesmolda
14. pro 2019

@ponikmonik
Arana zni hanlive,teda aspon me.

daasqua
14. pro 2019

Arana mi přijde takové tvrdé (mně zase evokuje "rána", nebo "ratata"). Aranka zase takové, že se nehodí pak pro starší (jako Johanka a další zdrobněliny), ale není špatné. Ariana se mi líbí 🙂 Jak tam je to I, tak to zjemní, je to víc zvukomalebné. Ale záleží opravdu jen na vás.

zelenaesmolda
14. pro 2019

@daasqua
kdyz slysim ratata tak se mi vybavi krysa,ratata je totiz pokemon krysa a jeste rat anglicky taky krysa

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Stela,Nina,Judita,Adriana,Valentýna,Ilona

martiina_k
14. pro 2019

@ponikmonik tak když se vám líbí Aranka, tak jí buď dejte (Jak jsem psala, proti gustu...), nebo z těchto je Adriana podobné a Adriana se mě osobně líbí (nám by se nehodilo k příjmení a je mi jasné, že by se nelíbilo ani manželovi, ale je to jméno, které se moc nedává a přitom je pěkné). Hlavně aby vám šlo k příjmení a tos psala, že půjde.

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Tak jsme právě vyřadili Valentýnu,protože se u nás v rodině v 12:45 narodila Valentýnka.

mourovatakocka
14. pro 2019

@ponikmonik Z výběru Adriana, možná Ilona. Ale jaké z nich domácí zdrobněliny, to nevím.

alex933
14. pro 2019

@ponikmonik tak Adriana je nádherné jméno a už bych dal nehledala.

ponikmonik
autor
14. pro 2019

A co říkáte na Ninu líbí se vám?

kackacka37
14. pro 2019

Dejte Adrianu a můžete ji říkat domácky zkrácené i Aranko..mě se to jméno docela líbí ale ..nechcete to slyšet..evokuje mi taky jméno pro cikanecku

jaja01k
14. pro 2019

@ponikmonik Nina je hezké.

alex933
14. pro 2019

@ponikmonik Nina je taky moc hezké

shakira007
14. pro 2019

Nina se mi popravdě vůbec nelíbí

ajina17
14. pro 2019

@ponikmonik Nina mnohem lepší než Aranka...nebo co ta Ariana to je podobný

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Ariana ke hezká ale nehodí se k příjmení.

pethaa
14. pro 2019

Nebo Arabela 😁

codal
14. pro 2019

@ponikmonik pokud se k příjmení hodi Arana nebo Adriana, tak se musí hodin i Ariana..

mamio
14. pro 2019

@ponikmonik Nina, rozhodně lepší jak Aranka, Arana.... Je zajímavý.

miaelle90
14. pro 2019

@ponikmonik Nina se mi líbí

ponikmonik
autor
14. pro 2019

Ariana se mi k příjmení moc nelíbí.

Strana