Jméno Aranka. Líbí se Vám?
Ahoj holky. Chtěla bych znát váš názor na jméno Aranka.
Holky až se rozhodneme tak vám napíšu. Rozhodujeme se z šesti jmen.
@ponikmonik Tak to my si vzaly kalendář a měly rozhodnuto skoro hned 🙂 pak jsme ještě vahaly na jednim, ale to padlo 🙂
Je to těžký se rozhodnout.
@ponikmonik No jo taky sme hodně zvažovaly, přece jen aby se jmeno líbilo nám a naše holčička aby byla s nim taky spokojená
Holky myslíte že existuje jméno Arana?
@ponikmonik podle google prej ano 😀
@ponikmonik Aranku bych taky nedala, mám stejné asociace jako ostatní, ale je pravda, že také pracuju v místě, kde je Romů hodně a s Arankou jsem se fakt nesetkala. Dnešní Romové dávají různé druhy Natálií (Nathaly, Nataly, Nathalie), Valerii, Kelly, Sharon, Charlottu, z kluků Nikolase, Thomase, Dominiky, Denise, Sebastiany, Maxmiliany, Mike, Samuely apod.
My totiž s manželem uvažujeme že by jsme místo Aranka dali Arana protože se to i víc hodí k příjmení.
@ponikmonik psala jsi, že uvažujete nad šesti jménama (nebo že jsou v užším výběru), jaká jsou další jména? Arana je fakt jak na psa... ale proti gustu (ono upřímně - jako na psa je i Maxi!, Same! .... - čímž teda nechci nikoho urazit, ale tyhle jména mám spojené spíše se psy)
@ponikmonik
Arana zni hanlive,teda aspon me.
Arana mi přijde takové tvrdé (mně zase evokuje "rána", nebo "ratata"). Aranka zase takové, že se nehodí pak pro starší (jako Johanka a další zdrobněliny), ale není špatné. Ariana se mi líbí 🙂 Jak tam je to I, tak to zjemní, je to víc zvukomalebné. Ale záleží opravdu jen na vás.
@daasqua
kdyz slysim ratata tak se mi vybavi krysa,ratata je totiz pokemon krysa a jeste rat anglicky taky krysa
Stela,Nina,Judita,Adriana,Valentýna,Ilona
@ponikmonik tak když se vám líbí Aranka, tak jí buď dejte (Jak jsem psala, proti gustu...), nebo z těchto je Adriana podobné a Adriana se mě osobně líbí (nám by se nehodilo k příjmení a je mi jasné, že by se nelíbilo ani manželovi, ale je to jméno, které se moc nedává a přitom je pěkné). Hlavně aby vám šlo k příjmení a tos psala, že půjde.
Tak jsme právě vyřadili Valentýnu,protože se u nás v rodině v 12:45 narodila Valentýnka.
@ponikmonik Z výběru Adriana, možná Ilona. Ale jaké z nich domácí zdrobněliny, to nevím.
@ponikmonik tak Adriana je nádherné jméno a už bych dal nehledala.
A co říkáte na Ninu líbí se vám?
Dejte Adrianu a můžete ji říkat domácky zkrácené i Aranko..mě se to jméno docela líbí ale ..nechcete to slyšet..evokuje mi taky jméno pro cikanecku
@ponikmonik Nina je hezké.
@ponikmonik Nina je taky moc hezké
Nina se mi popravdě vůbec nelíbí
@ponikmonik Nina mnohem lepší než Aranka...nebo co ta Ariana to je podobný
Ariana ke hezká ale nehodí se k příjmení.
Nebo Arabela 😁
@ponikmonik pokud se k příjmení hodi Arana nebo Adriana, tak se musí hodin i Ariana..
@ponikmonik Nina, rozhodně lepší jak Aranka, Arana.... Je zajímavý.
@ponikmonik Nina se mi líbí
Ariana se mi k příjmení moc nelíbí.

@ponikmonik Ariana uz se mi tedy take libi 🙂)))