Miminko po porodu zemře. Vidět či ne?
Ahoj holky. Omlouvám se, ale z jistých důvodů zakládám diskuzi anonymně. Prosím, ráda bych znala váš názor. Bohužel víme, že naše miminko po porodu zemře (vážné vrozené genetické vady). Má otázka zní: vidět miminko po porodu nebo ne? Musím si projít klasickým porodem (prvorodička) a mám z něj obavy. Velké. A ješte vlastně nemáte žádnou cenu útěchy, nemáte tu sladkou odměnu, ale jen hořkou bolest.
1) vidět znamená rozloučení. + člověk má aspoň malou odměnu? Ví, proč si tím vším musel projít a kvůli komu - vidět malého andílka
2) nevidět, nechat to být a mít co nejméně vzpomínek = o maličko mensi bolest?
3) nevidět a poprosit PA o fotografii. V budoucnu možnost se podívat (nebo treba nepodivat) dle toho, jak to budeme citit?
Jak byste se asi rozhodly vy? Pripadne je tu nekdo, kdo s tim ma osobni zkusenost?
Moc děkuji a přeji všem hodně zdraví
Jsem moc šťastná za maminku ❤ I když je osud takový jaký je, tak je naprosto úžasné, že můžete s malou zažít ještě několik okamžiků. Co okamžiků, ale několik dní. Holčička je velká bojovnice a chce být s maminkou a s tatínkem co nejdéle. Síla lásky je neuvěřitelně silná ❤ Moc přeji ať je maličká s Vámi co nejdéle a můžete společně zažít spoustu lásky a okamžiků, na které budete moci vzpomínat ❤
Užívejte si společně každou vteřinu života ❤
Moc a moc přeju, ať si užijete každou chvilku! Malá princezna si vybrala nejlepší maminku ❤️
Myslím na Vás. Dneska nechat si miminko s vědomím, že krátce po porodu zemře, je nejenom milující, ale také ohromně odvážné (proti názoru většiny a tak...).
Držte se a ať jsou ty dny co nejklidnější a nejhezčí. Láska, kterou teď dáváte, se jednou vrátí.
Nemám ani sílu se rozepisovat. Náš malý žil 40 dní pouze v inkubátoru, pochovala jsem si ho až při loučení..vy jste tak strašně silní!!! Maličká vás miluje, vy ji ještě víc. Hodně sil. ❤
Máte můj velký obdiv, že miminko donosite a porodite i, když víte, že zemře. Viděla jsem v tv pořad, kdy rodina taky věděla, že miminko po porodu zemře. Když se narodilo, stravili s ním asi 5 hodin než zemřelo a byli za těchto 5 hodin, které s miminkem stravili moc vděční. Kdybych byla na vašem místě, rozhodla bych se stejně a určitě bych miminko vidět chtěla. Někdy to rodiče nechtějí a potom toho lituji. Moc držím palce ať to všechno zvládnete.

to je neuveritelne a zazrak....ctu tvuj pribeh od zacatku a ver, ze mala si vas vybrala jako ty nejuzasnejsi rodice, kteri ji nejen, ze nenechaji svemu osudu, ale naopak, i na tech par chvil ji nabidnou svou neznou naruc a laskyplny domov. Jsi silna zena, tvuj muz take a dite neuveritelny bojovnik. Dite je dar a to vase vam aspon na chvili dalo moznost pocitit byt mamou a tatou. Myslim, ze jste udelali to nejlepsi. Uzivejte si spolu kazdou minut.
Kontaktovat Cestu domu je rozumne, v hodne situacich Vam pomuzou a poradi. Nebude to lehke, ale ver, ze jsi udelala to NEJLEPSI pro sve dite. Kez bych dalsim detem prala tak svele rodice, jak ma to vase zazracne miminko.