icon

Miminko po porodu zemře. Vidět či ne?

8. čer 2020

Ahoj holky. Omlouvám se, ale z jistých důvodů zakládám diskuzi anonymně. Prosím, ráda bych znala váš názor. Bohužel víme, že naše miminko po porodu zemře (vážné vrozené genetické vady). Má otázka zní: vidět miminko po porodu nebo ne? Musím si projít klasickým porodem (prvorodička) a mám z něj obavy. Velké. A ješte vlastně nemáte žádnou cenu útěchy, nemáte tu sladkou odměnu, ale jen hořkou bolest.

1) vidět znamená rozloučení. + člověk má aspoň malou odměnu? Ví, proč si tím vším musel projít a kvůli komu - vidět malého andílka

2) nevidět, nechat to být a mít co nejméně vzpomínek = o maličko mensi bolest?

3) nevidět a poprosit PA o fotografii. V budoucnu možnost se podívat (nebo treba nepodivat) dle toho, jak to budeme citit?

Jak byste se asi rozhodly vy? Pripadne je tu nekdo, kdo s tim ma osobni zkusenost?

Moc děkuji a přeji všem hodně zdraví

Strana
z5
linee
19. čer 2020

to je neuveritelne a zazrak....ctu tvuj pribeh od zacatku a ver, ze mala si vas vybrala jako ty nejuzasnejsi rodice, kteri ji nejen, ze nenechaji svemu osudu, ale naopak, i na tech par chvil ji nabidnou svou neznou naruc a laskyplny domov. Jsi silna zena, tvuj muz take a dite neuveritelny bojovnik. Dite je dar a to vase vam aspon na chvili dalo moznost pocitit byt mamou a tatou. Myslim, ze jste udelali to nejlepsi. Uzivejte si spolu kazdou minut.
Kontaktovat Cestu domu je rozumne, v hodne situacich Vam pomuzou a poradi. Nebude to lehke, ale ver, ze jsi udelala to NEJLEPSI pro sve dite. Kez bych dalsim detem prala tak svele rodice, jak ma to vase zazracne miminko.

theuska29
19. čer 2020

Jsem moc šťastná za maminku ❤ I když je osud takový jaký je, tak je naprosto úžasné, že můžete s malou zažít ještě několik okamžiků. Co okamžiků, ale několik dní. Holčička je velká bojovnice a chce být s maminkou a s tatínkem co nejdéle. Síla lásky je neuvěřitelně silná ❤ Moc přeji ať je maličká s Vámi co nejdéle a můžete společně zažít spoustu lásky a okamžiků, na které budete moci vzpomínat ❤
Užívejte si společně každou vteřinu života ❤

mourovatakocka
19. čer 2020

Moc a moc přeju, ať si užijete každou chvilku! Malá princezna si vybrala nejlepší maminku ❤️

berculka
19. čer 2020

Myslím na Vás. Dneska nechat si miminko s vědomím, že krátce po porodu zemře, je nejenom milující, ale také ohromně odvážné (proti názoru většiny a tak...).
Držte se a ať jsou ty dny co nejklidnější a nejhezčí. Láska, kterou teď dáváte, se jednou vrátí.

jitulka87
19. čer 2020

Nemám ani sílu se rozepisovat. Náš malý žil 40 dní pouze v inkubátoru, pochovala jsem si ho až při loučení..vy jste tak strašně silní!!! Maličká vás miluje, vy ji ještě víc. Hodně sil. ❤

zdenda9
27. srp 2020

Máte můj velký obdiv, že miminko donosite a porodite i, když víte, že zemře. Viděla jsem v tv pořad, kdy rodina taky věděla, že miminko po porodu zemře. Když se narodilo, stravili s ním asi 5 hodin než zemřelo a byli za těchto 5 hodin, které s miminkem stravili moc vděční. Kdybych byla na vašem místě, rozhodla bych se stejně a určitě bych miminko vidět chtěla. Někdy to rodiče nechtějí a potom toho lituji. Moc držím palce ať to všechno zvládnete.

Strana
z5